Jump to content
PyroForum.nl

KAS-SUIKER ROOKBOMMEN


Guest

Recommended Posts

  • Replies 881
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

klopt deze methode of praat ik stierenstront:
doeken met kas-suiker mengsel trekken snel vocht aan en moeten dus meteen gebruikt worden. maar kheb me bedacht dat als ik die doeken bijna niet droog, ze dus nog bijna helemaal vochtig zijn van t kas-suiker, ook geen nieuw vocht aan kunnen trekken, waardoor je ze nat kan bewaren en ik ze kan drogen vlak voor gebruik :)

is dit waar of onzin?

Posted

sinds we erachter zijn gekomen dat we allebei v herentals zijn, steken we samen wel eens wat af ja :)
is nog altijd leuker dan alleen :wink:

Posted

Ik steek altijd zowieso alles met mijn tweelingbroer af, en some nog met 2 goede vrienden die ook wel beetje pyromaan zjn :)

Ik heb nu een paar kas-suiker lappen in de oven aan het drogen liggen , 120 graden, zitten er nu al 8 min in

Posted

Ik heb er nog een link bijgezet, kijk even of deze het wel doet. Als er meerdere mensen zijn die foutmeldingen krijgen, moeten ze of even een pm sturen of hier zeggen, en dan verander ik het nog een keer.

Posted

Mooi !!! wel een goede tip is zoals je ook op het filmpje zag:
Doe je lappen stof in al;iminiumfolie, en prop het dan in een kartonnen koker, dan kun je hem in de lucht houden :)

Welke link gebruikte je ? de 1e ?
Ik ben trouwens degene die het filmpt en degene die het aansteekt en de koker vasthoud is mijn tweelingbroer :D

Posted

Zo ik heb ze weer verandert.
Trouwens, ik doe nu altijd maat alle links, maar welke moet je eigenlijk doen ? :
-URL
-BB
-HTML

Ik doe ze nu altijd, maar dat is denk niet nodig....

Posted

Nieuwere versie van filmpje, bewerkt met Windown Movie Maker, ik weet het ik moet nog een hoop leren op dat gebied, maar dit is een leuk begin :) !

Vraag: Als ik dit opsla bij Windows Movie Maker, slaat hij het op als een MSWMM bestand, maar met putfile kun je alleen wmv, mpg, avi, asx, mov uploaden, dus hoe moet ik dit doen ?

Posted

Nee helaas nog niet, tot nu toe is het allen gelukt om het te sturen via e-mail :)

Heeft er hier iemand trouwens ervaring met de 60% kalium nitraat en 40% suiker versie v.d. rookbom, en dat je dat dan smelt tot een pindakaas kleirige massa ?


×
×
  • Create New...