Jump to content
PyroForum.nl

boutnek

Afgeschermd
 • Posts

  295
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Recent Profile Visitors

6.949 profile views

boutnek's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Conversation Starter Rare
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

22

Reputation

 1. Dat is inderdaad zeer verdrietig nieuws... Het leven kan inderdaad soms een teringzooitje zijn. Heel veel sterkte gewenst de komende tijd Tyneman!
 2. @PureChemical Mee eens, maar ik denk dat meeste hobbyisten seizoensgebonden actief zijn, wat natuurlijk jammer is. Persoonlijk leeft de hobby ook met perioden en dient het forum vaak als bibliotheek ipv discussie platform. Echter zou ik het ook zeker leuk vinden als meer mensen zich actief op het forum zouden begeven. Met bepaalde inkoopacties zie je overigens wel achter de schermen wie nog actief zijn en dat zijn er toch nog behoorlijk wat😉 Heeft iemand ideeën om de hobby iets meer leven in te blazen op het forum? Of willen we het liefste incognito knutselen en achter de schermen communiceren uit angst?
 3. boutnek

  4" shell

  Aangezien het geen gevoelige store is: https://a.aliexpress.com/_uWWgDv
 4. boutnek

  4" shell

  Ik ben ook zeer geïnteresseerd in die rode capjes. Die zijn idd top om inserts van te maken icm timefuse👌🏼
 5. boutnek

  4" shell

  Mooi resultaat! 👌
 6. boutnek

  4" shell

  Een flashbooster doet inderdaad wonderen. Je kunt in een 4" best 5gr 7/3 flash mikken. Dan was de break net iets spectaculairder geweest. Wel vooral bij gebooste breaks, ervoor zorgen dat je stars goed geprimed en lekker hard zijn! Al is dit bij kno based streamers net iets minder gevoelig.
 7. boutnek

  4" shell

  Het gaat meestal meer om eventuele flowerpots🤣 Zelf wel eens een 8" flowerpot net boven de buis gehad. Die wil je niet in een woonwijk hebben😆 Maar toch fucking nice! Keep up the good work💪
 8. boutnek

  4" shell

  Mooie shell man! Mag ik je wel adviseren om dit niet in een wooonwijk af te stekene?😅
 9. Voor zover ik kan zien op AliExpress zijn alle vonken machines "koude" effecten, waarbij dus geen vuur aan te pas komt. Hierdoor zou ik zeggen dat dit zeker niet onder de vuurwerk wet valt. Maar ben ook wel benieuwd naar jouw link. Had hier voorheen nog niet van gehoord. Ik ben ook wel benieuwd naar de techniek die ze gebruiken om dit effect te creëren.
 10. @ploegdir Mooi man! Leuk om te zien dat je je interesseert in pijlen😁 Ik hoop nog meer van je te zien komende tijd!
 11. Jammer van de CATO man. Een eindstop is meestal niet het probleem. Je zou zelfs core burners kunnen maken zonder eindstop en alleen een delay tot aan de payload. Heb zelf flink wat CATO's overleefd haha. Dit probleem klinkt alsof de randen van de sas niet goed worden aangedrukt. Hierdoor schiet de ontbranding meteen door naar boven langs de zijkant met alle gevolgen van dien. Ik weet niet hoe jij je motors ramt / perst, maar je mag flink erop vegen met die hamer hoor! Hoe compacter hoe beter (er zijn grenzen natuurlijk he?) Je moet je spindel er echt met grote moeite onderuit krijgen. Dan weet je zeker dat de sas goed vast zit. Ben benieuwd naar je volgende!
 12. boutnek

  Gerbs

  Wat voor rocket tool gebruik je, een core burner? Het gaat er bij gerbs alleen om dat het uiteinde een bentoniet nozzle wordt, en dus zeker geen core-burner tool gebruiken. End burner rocket tools zijn echter wel geschikt hiervoor, maar ik zou inderdaad oppassen met barium sas rond een lange spindel te rammen. Zelf ram ik altijd de gerb sas zonder gebruik van spindel erin (weliswaar met beleid) en boor ik daarna een gaatje bovenin de bentoniet. Indien je een gerb tool hebt die alleen de nozzle maakt waar de bentoniet zit, zou je veilig moeten zitten met het rammen van de sas. Maar indien je een tool gebruikt waar twee metalen langs elkaar schuren zou ik het je toch afraden en het old-school aan te pakken door naderhand zelf de nozzle te boren.
 13. Same here, MCRH met 7/3 flash booster voor al mijn break charges. Ik sluit mijn mening aan bij EC. Voor alle shells dezelfde break charge maakt het leven een stuk makkelijker
 14. boutnek

  Dex1.3.jpg

  Lagere temperatuur gebruiken!!! Is mijzelf ook wel eens gebeurd en produceert zeker geen fijne geur haha Succes met de volgende batch
×
×
 • Create New...