Jump to content
PyroForum.nl

gamekeeper

Root Admin
 • Posts

  1.045
 • Joined

 • Last visited

7 Followers

About gamekeeper

Recent Profile Visitors

10.876 profile views

gamekeeper's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • Reacting Well Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Posting Machine Rare
 • Dedicated Rare

Recent Badges

12

Reputation

 1. Alle wachtwoorden worden verwijderd. Ik kan helaas niet filteren op leden die het wachtwoord opnieuw hebben ingesteld.
 2. Nee, gewone gebruikers krijgen geen upgrade naar afgeschermd. Verzoek daarvoor kan ingediend worden bij de moderators.
 3. Beste PyroForum.nl leden, Toekomst Ik ben van plan om PyroForum.nl de komende jaren nog gewoon in de lucht te houden maar in een meer besloten vorm. Voor mij ligt de focus op het behouden van de community voor de huidige leden. Om het beheer van PyroForum.nl toekomstigbestendig te maken zullen de volgende wijzigingen doorgevoerd worden: [direct] PyroForum.nl = Invite only Het is per heden is het niet meer mogelijk om te registeren als nieuw lid van PyroForum.nl. Geregeld wordt PyroForum.nl overvallen door een golf van spamgebruikers. Dit is een veiligheidsrisico en zorgt voor extra werk voor de moderators. Via een huidig lid of via Contact Us kan er een verzoek ingediend worden voor een nieuw lidmaatschap. Een moderator zal het lidmaatschapverzoek beoordelen en handmatig een account aanmaken. [1 april 2024] Verwijderen van accounts met 0 posts Om veiligheidsredenen zullen alle gebruikers met 0 posts verwijderd worden. Heb je geen posts gemaakt en wil je account behouden open dan een voorsteltopic in Ik ben... of log ten minste 1 keer in vóór 1 april 2024. [1 april 2024] Wachtwoord opnieuw instellen alle accounts Om veiligheidsredenen worden de wachtwoorden van alle accounts opnieuw ingesteld. Je kan je wachtwoord opnieuw instellen met emailadres dat hoort bij je gebruikersaccount. Update Ik heb de forumlicentie vernieuwd en de software bijgewerkt naar de laatste versie van Invision 4. Dit is waarschijnlijk de laatste update die PyroForum.nl gaat krijgen. Groeten Gamekeeper.
 4. Het is jammer dat pyro als hobby niet legaal uit te oefenen is in Nederland, zoals dat met bijv. de schietsport wel mogelijk is (KNSA). In Amerika heb je de Pyrotechnics Guild International (www.pgi.org). In de jaren 90 was er de Nederlandse Pyrotechnische Vereniging Barbara opgericht door René Pützfeld en Jan Lenselink. Jan was oa. conservator van het Legermuseum in Delft en auteur van het boekje Vuurwerk door de eeuwen heen (link). Bij René daarentegen lagen naast pyro materialen ook "vier geweren, vijf handvuurwapens, granaten, mijnen en duizenden stuks munitie" (link). Tot zover de pyro hobby (in het openbaar) in NL...
 5. Mooi om te zien dat er rond de jaarwisseling nog leven is op Pyroforum 😎. @Jason wat een verhaal, eod geen zin om het op te halen lol.
 6. Update online. Video's hoeven niet persé in Gallery geupload te worden. Deze kunnen nu (weer) direct als attachment in een post weergegeven worden. Alleen video formaten die voldoen aan de bekende HTML5 codec standaarden: https://en.wikipedia.org/wiki/HTML5_video Met MP4 + H264 zit je goed, geen oude zooi zoals WMV. Voorbeeld: kattenfilmpje.mp4 Meer info over de versie 4.3 update: https://invisioncommunity.com/news/ https://invisioncommunity.com/news/product-updates/43-videos-r1071/ https://invisioncommunity.com/news/product-updates/43-modernizing-our-gallery-r1067/
 7. Ik heb zojuist even de licentie van Invision Community Suite vernieuwd ($60). Versie 2.2 is voorlopig een tussen versie, binnenkort komt versie 4.3 erop. Meer daarover hier: https://invisioncommunity.com/news/product-updates/ Onder andere Video's direct in berichten posten komt weer terug: https://invisioncommunity.com/news/product-updates/43-videos-r1071/ Het is dus straks niet meer nodig om Video's eerst in Gallery te zetten, ook voor plaatjes. Alle random Video's en Images komen dan niet meer bovenaan alle pagina's te staan. Ik zit nog even te kijken wat er met de nieuwe Clubs gaat gebeuren. https://invisioncommunity.com/news/product-updates/new-clubs-r1017/ Wellicht is het een idee om de groep Afgeschermd in een Club te zetten. Ik heb hier een voorbeeld club aangemaakt: Wellicht komt er ook nog Support mogelijkheid. Op dit moment zijn de GoogleAds voor gasten maar 45% kosten dekkend (over 2017). Ik zat te denken aan iets tussen de 5 euro per jaar, of 1 euro per maand (12 p/j). Je krijgt er dan een speciaal labeltje onder je gebruikersnaam voor terug. Stuk of 10 supporters moet genoeg zijn. https://invisioncommunity.com/news/product-updates/43-commerce-subscription-manager-r1077/ Op- en/of aanmerkingen?
 8. Aldus... https://www.nytimes.com/2017/09/20/technology/uk-amazon-bomb.html https://www.channel4.com/news/potentially-deadly-bomb-ingredients-on-amazon
 9. Content kan na 7 dagen niet meer worden aangepast. Attachments is uitgezet. Dit waren de overwegingen toen daarvoor (Dec 2012): Organiseren van beeldmateriaal vanuit de Gallery werkt met de forumsoftware beter dan ad-hoc attachments. Bijv: https://pyroforum.nl/profile/4028-boem/?do=content&type=gallery_image. Documenten kunnen worden geupload in Library. Om dode links te voorkomen inderdaad zijn externe uploaders niet toegestaan.
 10. Hmm, moet .pdf zijn. Even gefixed.
 11. Het reputatie systeem was beschikbaar na een forumupdate. Niet zozeer een bewuste keuze eigenlijk. Volgens mij kan ik het reputatie systeem niet per sectie aan of uit zetten. Ik kan het weergeven van het cumulatieve aantal reputatie punten wel uitzetten. Het reputatie systeem is imo ook niet erg een gewichtig iets. Per content item thumbs up of thumbs down kunnen geven is tegenwoordig wel iets wat elke internetter verwacht te kunnen doen online. EDIT: zo dan? Haha
 12. mooie film over de vuurwerk fabriek in Steenwijk

   

×
×
 • Create New...