cojonesm

Afgeschermd
 • Content count

  586
 • Joined

 • Last visited

6 Followers

About cojonesm

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

2,164 profile views
 1. Er mist 12g. Laat ik het maar aanvullen met zwavel. Het resultaat komt na de 31ste wel een keer voorbij. Bedankt
 2. Hoi Ik heb 600 gram winokur 16 gemakt, ik kwam er te laat achter dat ik te weinig antimoontrisulfide heb. Er zit 12g te weinig in de mix. Weet iemand een oplossing hiervoor? (niet bijbestellen) Ik heb koper2oxide natriumoxalaat ijzeroxide. Mijn dank is groot voor diegene die een oplossing heeft.
 3. Ik heb vandaag een emmer gevuld met kaliumbenzoaat en daarop een 0.5 kilo CaCl2. Trekt dit ook het vocht uit het onderste deel van de emmer?
 4. Insmeren met olie. Voordat je dat doet zou je in principe al het roest enzo moeten verwijderen.
 5. Haha zeker kort maar krachtig. Mooi gedaan.
 6. Ik heb hier ook een batch C8 liggen met houtskool gemaakt van pallethout. Die wou ook maar niet hard worden. Dextrine opgelost in heet water en daarmee de sterren flink nat gemaakt en een nacht op de verwarming gelegd. De volgende morgen waren ze hard.
 7. Ik maak mix de stermixen zonder dextrine. Of hooguit 2%. En bij het bevochtigen neem ik een klets water/alc en daar los ik de dextrine in op. En dan alles in een zakje en het vocht erdoorheen kneden.
 8. http://www.pyrobin.c...15122011193.jpg http://www.pyrobin.c...15122011192.jpg Filmpje http://www.pyrobin.c...15122011056.mp4 Ben benieuwd hoe andere sleeves eruit zien.
 9. Mijn lijm komt nooit in contact met kruit.
 10. Kan ik nu al mijn whistle pijlen persen voor oud en nieuw? Gaat het karton niet uitzetten oid door de druk die de geperste fuel uitoefend op de wand?
 11. whistle to slow gold 3 inch.mp4 MCRH 1.5g 7/3 booster 7 lagen pasting (3x 3strip 1x 2strip)
 12. En daarom dus niet in je eigen woonplaats iets afsteken en ook zeker niet regelmatig. En als het kan zo min mogelijk overlast veroorzaken, maarja de sommige mensen vinden één knal tegenwoordig al overlast. http://frontpage.fok...angehouden.html
 13. Zijn die vind ik leuk buttons serieus aan facebook gekoppeld? Is dat wel handig?...
 14. Wil ik net mijn DVD pocktet scale tot 1kg aanzetten, zie ik dat hij zich volgezogen heeft met water. Blauwe schermpje licht op maar ik zie niet de gewichtaanduiding. Heb hem maar op de kachel te drogen gelegd.
 15. Cato's komen echt niet door de visco die je dubbelvouwt en in de fuel laat klemmen en ook niet door een te zware payload. Die schilderstape methode werkt alleen met visco die zichzelf voortstuwt. Er zijn ook mensen die denken dat een cato door een te zware payload komt :)