Jump to content
PyroForum.nl

cojonesm

Afgeschermd
 • Content count

  545
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by cojonesm

 1. cojonesm

  Shells door de jaren heen 1.0.0

  Shells door de jaren heen.
 2. cojonesm

  Lelijk Gat

 3. cojonesm

  Whistle To Slow Gold 3Inch

 4. cojonesm

  Whistle Salute

 5. Hallo, Iedereen kent het effect wel, een mooie gouden staart in de lucht, dat is tenminste het effect dat we willen als we deze stars maken. Er is echter een 'speciale' techniek voor nodig om ook daadwerkelijk een goed effect van de star te krijgen, soort houtskool; aantal uur in de kogelmolen; hoeveelheid bevochtiging; verwerken van de sterren (Cutten, rollen en pumpen) Ik zou graag proefondervindelijk gaan testen hoe je met airfloat bbq houtskool een mooie ster kan maken. Mijn idee is als volgt: - compositie waar ik mee ga testen, TT of chrysanthemum 8 hebben mijn voorkeur. - tijd in de kogelmolen: -1 uur -2 uur -3 uur -4 uur - bevochtiging: 75:25 water:spiritus - verwerking: cutten en rollen hebben mijn voorkeur. -Cutten vanwege het vele vocht je dan kan gebruiken. (zonder ricen / ricen met 10% vocht) -Rollen vanwege een gekleurde core met daaromheen TT of chrysanthemum. (zonder ricen / ricen met 10% vocht ) Bevochtigen met een sprayer. Zijn er nog dingen waar ik geen rekening mee heb gehouden? Tips of aanmerkingen, ik hoor ze graag.
 6. cojonesm

  vervanger antimoontrisulfide

  Er mist 12g. Laat ik het maar aanvullen met zwavel. Het resultaat komt na de 31ste wel een keer voorbij. Bedankt
 7. cojonesm

  vervanger antimoontrisulfide

  Hoi Ik heb 600 gram winokur 16 gemakt, ik kwam er te laat achter dat ik te weinig antimoontrisulfide heb. Er zit 12g te weinig in de mix. Weet iemand een oplossing hiervoor? (niet bijbestellen) Ik heb koper2oxide natriumoxalaat ijzeroxide. Mijn dank is groot voor diegene die een oplossing heeft.
 8. cojonesm

  Exicator

  Ik heb vandaag een emmer gevuld met kaliumbenzoaat en daarop een 0.5 kilo CaCl2. Trekt dit ook het vocht uit het onderste deel van de emmer?
 9. cojonesm

  Korte Vragen Topic

  Insmeren met olie. Voordat je dat doet zou je in principe al het roest enzo moeten verwijderen.
 10. cojonesm

  O&N 2011-2012

  Haha zeker kort maar krachtig. Mooi gedaan.
 11. cojonesm

  Korte Vragen Topic

  Ik heb hier ook een batch C8 liggen met houtskool gemaakt van pallethout. Die wou ook maar niet hard worden. Dextrine opgelost in heet water en daarmee de sterren flink nat gemaakt en een nacht op de verwarming gelegd. De volgende morgen waren ze hard.
 12. cojonesm

  Sterren compositie

  Ik maak mix de stermixen zonder dextrine. Of hooguit 2%. En bij het bevochtigen neem ik een klets water/alc en daar los ik de dextrine in op. En dan alles in een zakje en het vocht erdoorheen kneden.
 13. whistle to slow gold 3 inch.mp4 MCRH 1.5g 7/3 booster 7 lagen pasting (3x 3strip 1x 2strip)
 14. cojonesm

  support sleeves

  http://www.pyrobin.c...15122011193.jpg http://www.pyrobin.c...15122011192.jpg Filmpje http://www.pyrobin.c...15122011056.mp4 Ben benieuwd hoe andere sleeves eruit zien.
 15. cojonesm

  Goed lijmpistool

  Mijn lijm komt nooit in contact met kruit.
 16. cojonesm

  Whistle Mix (rocketry)

  Kan ik nu al mijn whistle pijlen persen voor oud en nieuw? Gaat het karton niet uitzetten oid door de druk die de geperste fuel uitoefend op de wand?
 17. cojonesm

  Task Force Opsporing Vuurwerk Bommenmakers

  En daarom dus niet in je eigen woonplaats iets afsteken en ook zeker niet regelmatig. En als het kan zo min mogelijk overlast veroorzaken, maarja de sommige mensen vinden één knal tegenwoordig al overlast. http://frontpage.fok...angehouden.html
 18. cojonesm

  Nieuwe forum software

  Zijn die vind ik leuk buttons serieus aan facebook gekoppeld? Is dat wel handig?...
 19. cojonesm

  Weegschalen

  Wil ik net mijn DVD pocktet scale tot 1kg aanzetten, zie ik dat hij zich volgezogen heeft met water. Blauwe schermpje licht op maar ik zie niet de gewichtaanduiding. Heb hem maar op de kachel te drogen gelegd.
 20. cojonesm

  Fusing van whistle rockets

  Cato's komen echt niet door de visco die je dubbelvouwt en in de fuel laat klemmen en ook niet door een te zware payload. Die schilderstape methode werkt alleen met visco die zichzelf voortstuwt. Er zijn ook mensen die denken dat een cato door een te zware payload komt :)
 21. cojonesm

  Mijn 5T pers

  Kan je simpel berekenen, is afhankelijk van de diameter van je cilinder. Je moet wel op de juiste plek je cilinder meten daarvoor. @ van hout Daar moet je inderdaad rekening mee houden anders kan je een te kleine of te grote schaalverdeling hebben.
×