Jump to content
PyroForum.nl

Tyneman

Moderators
 • Content count

  2,909
 • Joined

 • Last visited

6 Followers

About Tyneman

Recent Profile Visitors

6,716 profile views
 1. Tyneman

  Ik ben Ronni, nickname Romualdus

  Welkom! Wat doe je in vredesnaam met KClO3? ik ken daar maar weinig toepassingen voor binnen de Pyro. Perchloraat is veel gangbaarder, veiliger en ook dmv electrolyse te bereiden.
 2. Tyneman

  Perchloorzuur

  https://rvszoeksysteem.rivm.nl/stof/detail/3383
 3. Tyneman

  2018...greetings earthlings

  De beste wensen heren! Dit jaar ook hier crisis. De Saxon die ik op de valreep heb gemaakt pleurde na 5 seconden nog op de grond ook. Beetje jammer. Doch iig weer ruimte voor verbetering in het volgende jaar. Stay green!
 4. Tyneman

  2018...greetings earthlings

  Yup. Het is een beetje dood hier. Toch hoop ik dat er volgend jaar iets meer leven in de brouwerij komt. Zelf heb ik dit jaar ook totaal geen inspiratie / motivatie. Heb nog geen vuurpijl gemaakt voor O&N.
 5. Tyneman

  Houtskool

  Als dit spul duur is, waarom dan niet zelf een handje vol verkolen voor de wierook? (zwarte)Kattenvoer blikje met wat gaatjes onder je kookpot en huts!
 6. Tyneman

  D1 Glitter

  Hier een voorbeeldje, wel een wat grotere als ik gebruik.
 7. Tyneman

  D1 Glitter

  D1 rollen is mij nog nooit gelukt. dan gebruik je imo te veel water. Cutten zou wel moeten lukken, mits je een loafbox oid gebruikt om de net aan vochtige compo te persen voor het cutten. Maar geen persoonlijke ervaring mee.
 8. Tyneman

  ik ben mark

  Welkom! Ach, druk gepost word er niet meer.Maar er zijn toch dagelijks mensen aanwezig. Dus vraag maar raak zou ik zeggen.
 9. Tyneman

  Brand het snel genoeg?

  Nee
 10. Tyneman

  Ik ben nick

  Welkom Nick, Het is een beetje komkommertijd, maar dan heb je lekker de tijd om je in te lezen.
 11. Tyneman

  Sterrenmolen

  Toerental is traploos instelbaar. Maar dit zag er lekker rollend uit voor het filmpje. Heb wel gemerkt dat ik zeker niet te nat moet rollen. Dan komt er zo'n lekkere laag op de bodem. Als ik die onder het draaien losschraap laat de rubberslag-flex-verbinding nog wel eens los. Ook het leeggooien moet ik nog ff wat soepeler maken. Want het hele ding kantelen is niet optimaal.
 12. Tyneman

  Sterrenmolen

  Wat kleine upgrades. Kortere staaf, hogere zijbalkjes. Dus schuiner. Moet idd nog een rand eromheen fiksen tegen het uitstuiteren. Verbinding tussen staaf en motor is een stukje rubberslang.
 13. Tyneman

  Sterrenmolen

  Er moet nog een normalere maar staaf op. Dan istie ook beter in hoogte te verstellen. Motor nog een stuk naar voren, dan staat ie schuiner en hoop ik dat er minder uitvalt. Daarna maar weer eens verder zien. Gaat lig beter zijn dan met de hand rondjes draaien. Mocht Rock die van hem kwijt willen houd ik me nog steeds aanbevolen.
 14. Tyneman

  Sterrenmolen

  They see me rollin' , they hatin' . Nog veel ruimte voor verbetering, maar hij draait. Staaf moet veel korter, achterkantje stevigen. Maar het idee is er. Ruitenwisser motor uit een golf op een externe variabele voeding.
 15. Tyneman

  Basis chemie

  Filmpjes met basisvaardigheden voor de (hobby) chemist.
×