Jump to content
PyroForum.nl

ThaDawg

Afgeschermd
 • Content count

  164
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

2,783 profile views
 1. ThaDawg

  Charcoal streamers, Tigerail, Chrysanthemums.

  Ik mill alleen mijn kno3 en zwavel een uurtje, de houtskool gaat alleen door de koffiemolen. Daarna even goed screenen met een keukenzeef.
 2. ThaDawg

  Charcoal streamers, Tigerail, Chrysanthemums.

  Ik krijg tt altijd op zijn best met simpelweg bbq houtskool.
 3. ThaDawg

  Korte Vragen Topic

  Ik heb het nog eens goed bekeken en er smelt een deel van de sas en dit word kei hard, omdat het spul helemaal om de ster heen smelt brand deze dus niet verder. Ik zie ook helemaal geen vonken.. enkel een beetje rook en ik hoor hier en daar wat gesis. Gr Bas
 4. ThaDawg

  Korte Vragen Topic

  Het leek me wel een leuke comp om te gebruiken, ik ben van plan om er d1 of n1 omheen te rollen (ja ik weet dat het effect kan worden verpest door teveel water) alleen dan wil ik wel graag weten of deze krengen branden zoals het hoort.
 5. ThaDawg

  Korte Vragen Topic

  Ik heb de normale comp gebruikt met 325 mesh atomized al en Dextrine als binder. Bevochtigd met 70/30 water spiritus en gewoon lekker gerold ging erg makkelijk mooi allemaal dezelfde grootte.
 6. ThaDawg

  Korte Vragen Topic

  Heb een aardige hoeveelheid stars gemaakt de afgelopen tijd en een van de effecten is yankie's flashing star. Alleen deze stars branden bij mij helemaal niet. Ik heb ze gerold tot ongeveer 6/7 mm en een klein laagje meal als prime. Als ik er een aansteek op de grond komt er wat rook vanaf en wat gesis en uiteindelijk blijft er een grijs residu over. Heb ik wat verkeerd gedaan? Gr Bas
 7. ThaDawg

  19,7mm rockets

  Sorry dat het even duurde maar ik ben er weer. Ik heb beide motoren getest en hieruit bleek dat de nozzleless motor vele malen sterker is dan de nozzled. Ik ben een beetje aan het spelen met de fuel om nog wat extra power te krijgen. Ik heb helaas geen opnames gemaakt van de tests. Binnenkort meer info over de aanpassingen van de compositie en zeer zeker een video! Groetjes Bas.
 8. ThaDawg

  Korte Vragen Topic

  Ik ga binnenkort aan de slag met D1 en N1 glitter, ik ben alleen nog aan het twijfelen of ik de stars ga pumpen of ga cutten. Ik heb een 10mm starplate en aangezien ik de komende tijd met 3" shells wil werken lijkt mij dit een beetje te groot. Waarmee hebben jullie de beste resultaten mee behaald? Gr Bas
 9. ThaDawg

  19,7mm rockets

  Ik heb zelf nooit problemen gehad met het rollen van tubes, het scheelt ook gewoon een hoop geld want als je goede tubes wil is dat nog best prijzig.
 10. ThaDawg

  Hi Pyros

  Welcome! There is an english section over here so i dont think thats gonna be a problem. I hope to see some stuff you made in the english section Btw wich country are you from? Germany?
 11. ThaDawg

  19,7mm rockets

  Yes i have rolled them myself its taking some time but i think its worth it. Those tubes are very strong, i can stand on them and it wont damage the tubes. Thanks alot.
 12. ThaDawg

  KNO3

  Het wordt onder andere gebruikt om rundvlees zijn rode kleur te geven, eigenlijk is rundvlees bruin. Ik had ook kaliumnitraat die daarvoor bestemd is en dat was prima kwaliteit.
 13. ThaDawg

  Korte Vragen Topic

  Ik kan het nergens vinden dus vraag ik het maar even. Is sgrs gewoon rijstemeel? Gr Bas
 14. ThaDawg

  19,7mm rockets

  Ben nu snel opzoek naar een andere test locatie.. jammer genoeg ken ik de omgeving hier bijna niet mijn testlocatie die ik voor ogen had word ineens druk bezocht door mensen die met de hond aan het wandelen zijn. Hier baal ik echt van.
 15. ThaDawg

  Het 'Wat-ga-jij-vandaag-doen-topic'

  Ik zit erover te denken om misschien een leuke 10 of 20 shots cake mee te maken aangezien een 1" plastic "shell" er perfect in past
×