All Activity

This stream auto-updates     

 1. Last week
 2. Sterrenmolen

  Die disco dip is inmiddels over de tht heen. Ik heb sinds het gebruik maken van steelshot korrels geen discodip meer gebruikt. Ik sta helemaal droog qua pyro. Heb afgelopen twee O&N niet eens iets commercieels afgezet. Een demofilmpje zit er ff niet in Boem. Heb 2 jaar geleden een zaterdagje sterren gerold. Die staan nog steeds te wachten. Dus....... Ik volg jullie nog steeds. @TynemanDe achterkant van je trommeltje zul je even moeten verstevigen denk ik. Een grotere plaat op je asje zetten. Door het gewicht zal je bakje snel gaan scheuren verwacht ik. Wel leuk om te zien.
 3. Earlier
 4. Sterrenmolen

  Pyro-dinges, soms is het een contradictio in termini-s-hit. Ik bedoel, je moet eerst dingen nat maken voor je er de fik in kan doen. Vervolgens maak je het te nat en moet je schrapen, iets met korreltjes en stroef ... #blaat-modus-off The simplicity is genius Slangenklem(metjes)?!
 5. Sterrenmolen

  Idem als HD. Bij grotere batches zo'n plantenspuit die je op druk kunt brengen, dat is echt ideaal en bespaard je een lamme vinger van het sproeien.
 6. Sterrenmolen

  plantenspuit werkt bij mij ook niet, ik gebruik van die "vrouwen-haar-meuk-spray flesjes", die hebben een fijnere nevel en geven minder
 7. Sterrenmolen

  Knap werk T. Verf kwast met variabel breedtes in water of ander soort oplossing dopen kun je prima doseren. Door de kwast tegen binnenkant trommel te houden. Ik ben gestopt met de plantenspuit, dat werkt voor mij op deze schaal niet zo.
 8. Sterrenmolen

  Toerental is traploos instelbaar. Maar dit zag er lekker rollend uit voor het filmpje. Heb wel gemerkt dat ik zeker niet te nat moet rollen. Dan komt er zo'n lekkere laag op de bodem. Als ik die onder het draaien losschraap laat de rubberslag-flex-verbinding nog wel eens los. Ook het leeggooien moet ik nog ff wat soepeler maken. Want het hele ding kantelen is niet optimaal.
 9. Sterrenmolen

  Ha ha DIY rocks, toeretal iets naar beneden zodat ze niet rondslingeren bovenlangs, maar idd wat je zegt ff zo'n rand erin dan kan hij wat horizontaler, dan kun je wel weer dat RPM aanhouden denk ik
 10. Sterrenmolen

  Wat kleine upgrades. Kortere staaf, hogere zijbalkjes. Dus schuiner. Moet idd nog een rand eromheen fiksen tegen het uitstuiteren. Verbinding tussen staaf en motor is een stukje rubberslang.
 11. NG

  Klinkt alsof hun oren dat niet konden waarderen Mag zoiets eigenlijk van de school, of hoe werkt dat?
 12. Sterrenmolen

  Ik moest lachen toen ik 'm zag (das een compliment ! ). Het ding deed me denken aan die 'kano's' uit (zuid-oost) Azie. Met buiten-boord-motor, Yamaha of zo, giga stang eraan en aan het uiteinde een schoep(je) ... hard gaan ze daarmee door laag water. Die van jou draait op een mooie snelheid; en wat HD en mr. Lion hier boven zeggen, je sterren gaan er zo echt uit tiefen. But i like it! Ps waarom heb je die staaf van te voren niet gelijk in 2-en gezaagd? Pss flimpje van connectie tussen staaf en Golf?! #off-topic-maar-ook-niet #en-edit @mr. R. We hebben allemaal je rvs-sterren-rond-draai-device-molen wel eens zien langs komen. En iets met disco-dip. Mocht het leven dat je momenteel leeft je in staat stellen ... doe eens een instructie flimpje?!
 13. 2018 Forum Update

  Doe maar iets aanmaken voor donatie, (miss iets anoniems) APC doet het al jaren voor zover ik weet.
 14. DIV tools

  No problem, just ignore me. Het was laat en ik zat te zeiken. Succes met de verkoop.
 15. DIV tools

  Sorry voor deze mislukte post. Ik kwam er niet uit hoe ik m zelf achteraf nog aan kon passen. Excuses voor het ongemak.
 16. DIV tools

  Hihihi Ik ga ervan uit dat je bedoelt: "Hierbij bied ik een aantal spullen aan, omdat ik deze niet meer gebruik". Gimmi some specs boy. Kleine letters will do. #ja-sorry-komma-iets-met-lachuh-en-volle-maan Trusten.
 17. DIV tools

  Hierbij bied ik een aantal spullen aan omdat ik deze niet meer gebruik. Lortone trommelmachine dubbele trommel €120 (nauwelijks gebruikt) Stare plate 10mm alu €100 (nieuw) End burner 19mm €30 (nieuw) Core burner 25mm €50 (nieuw) Pyroshacker €15 (home made) Masker €10 (incl tmp3 filter) Rijsthulzen (ongeveer 1kg) Kurk (ongeveer 1kg) Hulzen 19mm 20x 25x10 25x Spolett 30x (nog wat andere kleine hulzen) DIV soorten touw tbv spiken.
 18. test

  test
 19. 2018 Forum Update

  Ik heb zojuist even de licentie van Invision Community Suite vernieuwd ($60). Versie 2.2 is voorlopig een tussen versie, binnenkort komt versie 4.3 erop. Meer daarover hier: https://invisioncommunity.com/news/product-updates/ Onder andere Video's direct in berichten posten komt weer terug: https://invisioncommunity.com/news/product-updates/43-videos-r1071/ Het is dus straks niet meer nodig om Video's eerst in Gallery te zetten, ook voor plaatjes. Alle random Video's en Images komen dan niet meer bovenaan alle pagina's te staan. Ik zit nog even te kijken wat er met de nieuwe Clubs gaat gebeuren. https://invisioncommunity.com/news/product-updates/new-clubs-r1017/ Wellicht is het een idee om de groep Afgeschermd in een Club te zetten. Ik heb hier een voorbeeld club aangemaakt: Wellicht komt er ook nog Support mogelijkheid. Op dit moment zijn de GoogleAds voor gasten maar 45% kosten dekkend (over 2017). Ik zat te denken aan iets tussen de 5 euro per jaar, of 1 euro per maand (12 p/j). Je krijgt er dan een speciaal labeltje onder je gebruikersnaam voor terug. Stuk of 10 supporters moet genoeg zijn. https://invisioncommunity.com/news/product-updates/43-commerce-subscription-manager-r1077/ Op- en/of aanmerkingen?
 20. De zon schijnt, laten we lachen!

  Over nep-nieuws gesproken: vandaag gisteren was de koudste februarie dag, ooit. Ooit ... mooi woord ... maar what about de vele ijs-tijden dan?! Om maar niet te spreken over de era's ervoor. Wat terug gaat tot 'ooit', in de menselijke evolutionaire evolutie (what did i say?), is hooguit dit: Nah, das lachuh toch?!
 21. Sterrenmolen

  Er moet nog een normalere maar staaf op. Dan istie ook beter in hoogte te verstellen. Motor nog een stuk naar voren, dan staat ie schuiner en hoop ik dat er minder uitvalt. Daarna maar weer eens verder zien. Gaat lig beter zijn dan met de hand rondjes draaien. Mocht Rock die van hem kwijt willen houd ik me nog steeds aanbevolen.
 22. Sterrenmolen

  Nice! zou zeker doen wat HD voorstelt. Bespaart je een hoop gebuk
 23. Sterrenmolen

  Nou dat heeft ff geduurd Tyn...... Mooie workshop btw.
 24. Sterrenmolen

  leuk ding, je kunt ook nog eventueel een 2e teil met de bovenkant erop schroeven en daar de bodem uit zagen, je krijgt dan een soort bolvormige molen
 25. Sterrenmolen

  They see me rollin' , they hatin' . Nog veel ruimte voor verbetering, maar hij draait. Staaf moet veel korter, achterkantje stevigen. Maar het idee is er. Ruitenwisser motor uit een golf op een externe variabele voeding.
 26. Basis chemie

  Filmpjes met basisvaardigheden voor de (hobby) chemist.
 27. De zon schijnt, laten we lachen!

  Bowie, in 'de Kuip', 1983. Kippevel, terwijl ik schrijf. The real footage, from yesterday (beetje actie vanaf 22min). Spoiler, v.w.b. het hoogtepunt: 29:15 - 30:31 ... bizar ... iets met gyroscopen en zij-vuurpijlen, denk ik. (Nb doe je geluid ff uit als ze weer eens hysterisch beginnen te scream-en, de overzeese gekkies). *edit* Fuck you googol, met je "video is unavailable" ... hoe (oeoeoeoeoe)? *quit* Opnieuw: Maarre, to get to the point, wat denken jullie: 60-30-10, of gewoon ouderwets 75-15-10 ? En hoeveel gram dan? /edit\ Forgot to ask, core or end burner? \edit/
 1. Load more activity