Jump to content
PyroForum.nl

PyroForum.nl Regels (lees voor je post)


gamekeeper

Recommended Posts

 • Root Admin

Door te registreren accepteert de gebruiker de PyroForum.nl Regels. Het PyroForum.nl Moderator Team ziet er op toe dat deze regels nageleefd worden. Zij hebben het recht gebruikers te waarschuwen, posts aan te passen, posts te verwijderen en gebruikers te bannen. Gebruikers dienen zich te realiseren dat posts voor zowel leden als niet leden toegankelijk zijn, en gepubliceerd blijven tot na de tijd dat de gebruiker op het forum actief is.

De PyroForum.nl Regels:

 1. Heb je een vraag? Gebruik dan eerst de forum search voordat je een nieuwe topic opent.
   
 2. Verzorg je spelling, grammatica en opbouw. Het gebruik van hoofdletters, leestekens en paragrafen is verplicht. Slechte spelling en onverzorgde posts worden als storend ervaren. Het gebruik van sub -en superscript voor chemische formules is gewenst. Geen overmatig gebruik van smilies.
   
 3. Respecteer elkaars meningen en opvattingen. Grof taalgebruik en provoceren is niet toegestaan.
   
 4. Blijf bij het onderwerp van de topic, creëer geen zijsporen. Geen postwhoring, dat is dus niet onzinnig of nutteloos reageren.
   
 5. Geen posts over 'kewl' onderwerpen, dat zijn posts over bijvoorbeeld: pijpbommen, knutselen-aan-commercieel-vuurwerk, crofty-bommen, hoe-maak-ik-makkelijk-en-snel-een-kunstmest-bom etc.
   
 6. Voor algemene (niet pyro) discussies kun je terecht in het "Stamcafé" of in de chat. LET OP: de chat is géén vrijbrief om bronnen en andere ongewenste zaken te bespreken. Mocht dit bij controle geconstateerd worden volgen dezelfde sancties als op de rest van het forum.
   
 7. Verzin een goede en passende titel voor de topic. Geen onvolledige titels als "Vraagje", "probleem" of "Een paar filmpjes van mij".
   
 8. Het is niet toegestaan om informatie over winkels, website's en personen voor het verkrijgen van chemicaliën te plaatsen buiten de sectie Leveranciers. Vragen naar waar bepaalde chemicaliën verkrijgbaar zijn is eveneens niet toegestaan.
   
 9. Quote bij reageren niet de volledige inhoud van de laatste het laatste bericht.
   
 10. Externe uploaders (RapidShare, Imageshack etc.) zijn niet toegestaan, upload (media) bestanden direct op het forum. Videosites als YouTube en Vimeo zijn wel toegestaan.
   
 11. Er is persoon maximaal 1 account toegestaan. Na registratie op het forum is het, alvorens je gaat deelnemen aan actieve discussies, verplicht jezelf voor te stellen en iets te vertellen over jouw pyro-ervaring. Dit vergemakkelijkt de omgang en onderlinge begrip vorming. Voorstellen in voorstel topic "Ik ben"


Laatst aangepast: 30 mei 2012

 • Downvote 1
Link to comment
 • 1 year later...
 • Root Admin

WARNING 1

+ 7 dagen geen post mogelijkheid

+ 30 dagen postpreview

+ reden van warning (en consequentie) via email aan gebruiker

(+ verwijderen of aanpassing post/topic)WARNING 2

+ 30 dagen geen post mogelijkheid

+ 30 dagen postpreview

+ reden van warning (en consequentie) via email aan gebruiker

(+ verwijderen of aanpassing post/topic)WARNING 3

+ 90 dagen geen post mogelijkheid

+ 30 dagen postpreview

+ reden van warning (en consequentie) via email aan gebruiker

(+ verwijderen of aanpassing post/topic)


WARNING 4

+ forum ban

+ reden van ban via email aan gebruiker

(+ verwijderen of aanpassing post/topic)

 • Upvote 1
Link to comment
 • 6 months later...
 • 1 year later...
 • 3 years later...
 • 4 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
 • Create New...