Boem

Afgeschermd
 • Content count

  52
 • Joined

 • Last visited

About Boem

 1. Boem duwt duim tegen onderkant kin, wegens open-gevallen bek. Boem gaat opgewonden in slaap vallen, waarvoor dank.
 2. Te koud voor de tijd van het jaar, de zon schijnt niet eens, en toch wordt de wereld om ons heen groen. En daar zit hem het gevaar, dan word je overmoedig, dat had ik laatst, alhier mijn eerste ongelukje: https://pyroforum.nl/gallery/image/516-mp4/ Stay green guys, and have a wonderfull spring.
 3. From the album Boem

 4. From the album Boem

 5. Weten jullie nog, dat je verliefd werd, en dat je het dan voor de eerste keer deed? Afgelopen maanden werd ik weer verliefd, afgelopen week deed ik het. En hoewel privé, ik ga het toch met jullie delen:
 6. From the album Boem

 7. Hier? https://pyroforum.nl/gallery/image/513-niet_in_de_hand_houdenjpg/ #spuit-elf-geeft-ook- modder -water #Schuurmans-hard-en-met-superieure-lontjes #nostalgie /off-toppic
 8. From the album Boem

 9. BM, dat betekent Brokkel-Match, toch? (Hmmm, moet toch maar eens proberen wat arabische gom aan mijn dropveter-compo toe te voegen ...).
 10. Ik heb nog eens zitten zoeken in de beheermogelijkheden van de/mijn persoonlijke gallerij. Ik ben iets tegen gekomen waarvan ik de logica niet snap: als ik een van m'n foto's aanklik zie ik eronder bij de details en eventuele commentaren ook de knop "Report Image". Tot zover niets bijzonders. Wanneer ik mijn allerlaatst geplaatste foto aanklik staat er naast de "Report Image" knop ook de knop "Manage Image". Wanneer ik die gebruik kom ik via de popup knop "Edit Image" op de detail pagina van die foto. Vrijwel onderaan op die pagina aan de rechterkant van het beeldscherm zie ik dan een rood gekleurde prullenbak met de tekst "Delete". Maar dit dus alleen bij de laast geplaaste foto, bij de rest van de foto's ontbreekt de "Manage Image" knop. Is dit normaal, ligt het aan de configuratie van de forumsoftware, of is het een fout in de forumsoftware? Wil iemand eens kijken of dat bij hem ook zo is? Zoals ik hierboven al schreef wil ik mijn eigen beeldmateriaal kunnen wijzigen en verwijderen. Bij deze dat verzoek aan de Admin. Iets anders wat hieruit voortvloeit: soms wil ik een topic schrijven en daar een foto in plakken ter verduidelijking of om er een vraag over te stellen (of om te pronken ). De methode die ik gebruik is de desbetreffende foto naar mijn gallerij uploaden en die link in de post plaatsen. Gevolg is dat die foto direct ook 'stand alone' op de frontpage staat terwijl dat niet m'n bedoeling is. Is hier een andere manier voor, dus dat je een foto in een topic zet zonder dat die direct de frontpage vervuild en zonder de foto op een externe server te zetten en daar naar te linken (dode links zijn er al genoeg)?
 11. Ik maak een nieuwe pijp voor me meissie, zij krijgt 'm vervolgens niet meer van me stok af Ja, jullie, lach maar, ik zit er in de tussentijd mee.
 12. From the album Boem

 13. Cubaanse sigaren schijnen een 'piece of art' te zijn, https://pyroforum.nl/gallery/image/500-cubaansejpg/ https://pyroforum.nl/gallery/image/501-sigaarjpg/ mijn meissie vind mijn de sigaar groot genoeg.
 14. From the album Boem

 15. From the album Boem