Boem

Afgeschermd
 • Content count

  171
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

 1. Sterrenmolen

  Pyro-dinges, soms is het een contradictio in termini-s-hit. Ik bedoel, je moet eerst dingen nat maken voor je er de fik in kan doen. Vervolgens maak je het te nat en moet je schrapen, iets met korreltjes en stroef ... #blaat-modus-off The simplicity is genius Slangenklem(metjes)?!
 2. Sterrenmolen

  Ik moest lachen toen ik 'm zag (das een compliment ! ). Het ding deed me denken aan die 'kano's' uit (zuid-oost) Azie. Met buiten-boord-motor, Yamaha of zo, giga stang eraan en aan het uiteinde een schoep(je) ... hard gaan ze daarmee door laag water. Die van jou draait op een mooie snelheid; en wat HD en mr. Lion hier boven zeggen, je sterren gaan er zo echt uit tiefen. But i like it! Ps waarom heb je die staaf van te voren niet gelijk in 2-en gezaagd? Pss flimpje van connectie tussen staaf en Golf?! #off-topic-maar-ook-niet #en-edit @mr. R. We hebben allemaal je rvs-sterren-rond-draai-device-molen wel eens zien langs komen. En iets met disco-dip. Mocht het leven dat je momenteel leeft je in staat stellen ... doe eens een instructie flimpje?!
 3. DIV tools

  No problem, just ignore me. Het was laat en ik zat te zeiken. Succes met de verkoop.
 4. DIV tools

  Hihihi Ik ga ervan uit dat je bedoelt: "Hierbij bied ik een aantal spullen aan, omdat ik deze niet meer gebruik". Gimmi some specs boy. Kleine letters will do. #ja-sorry-komma-iets-met-lachuh-en-volle-maan Trusten.
 5. De zon schijnt, laten we lachen!

  Over nep-nieuws gesproken: vandaag gisteren was de koudste februarie dag, ooit. Ooit ... mooi woord ... maar what about de vele ijs-tijden dan?! Om maar niet te spreken over de era's ervoor. Wat terug gaat tot 'ooit', in de menselijke evolutionaire evolutie (what did i say?), is hooguit dit: Nah, das lachuh toch?!
 6. De zon schijnt, laten we lachen!

  Bowie, in 'de Kuip', 1983. Kippevel, terwijl ik schrijf. The real footage, from yesterday (beetje actie vanaf 22min). Spoiler, v.w.b. het hoogtepunt: 29:15 - 30:31 ... bizar ... iets met gyroscopen en zij-vuurpijlen, denk ik. (Nb doe je geluid ff uit als ze weer eens hysterisch beginnen te scream-en, de overzeese gekkies). *edit* Fuck you googol, met je "video is unavailable" ... hoe (oeoeoeoeoe)? *quit* Opnieuw: Maarre, to get to the point, wat denken jullie: 60-30-10, of gewoon ouderwets 75-15-10 ? En hoeveel gram dan? /edit\ Forgot to ask, core or end burner? \edit/
 7. Millen met Mark

  Hallo Mark, Ik kan je met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid vertellen dat je hier geen particulier gaat vinden die zijn kogelmolen gaat vervuilen met pigmentstoffen . Suggestie: https://nl.wikipedia.org/wiki/Vijzel_(vermaler) Kleine investering voor een leuke test, succes!
 8. Meesterlijk

  Skip naar 25 sec. Een of andere Fe sas, schat ik in. Hij lijkt er rustiger onderdoor te lopen dan dat ik hier op mijn stoel zit. Hoeveel f*cking kilo gaat daar de lucht in?
 9. Het 'Wat-ga-jij-vandaag-doen-topic'

  Hey Andresman, Altijd jammer, als hetgene waar je zo je best op hebt gedaan niet doet wat je voor ogen had. Aan de andere kant, niemand ontneemt je meer het plezier dat je vooraf hebt gehad, tot en met het aansteken van de lont. Enne, zelfs daarna nog: toen ie CATO deed heb je echt wel even stijf aan de grond gestaan, niet? Voor de rest, wat de heren hierboven zeggen: die buis klopt niet (vergeef deze botte Hollander zijn gekozen woorden), en doe kraft papier. Heb er zelf mee gestoeid: Mijn ervaring: - Zorg dat je papier haaks is. - Rol het 2 of 3 keer eerst droog om je stok, zodat je weet dat het goed is uitgelijnd, alvorens je gaat lijm-smeren/ kliederen. - Lijm de eerste omwenteling met onverdunde lijm, dun (en zorg tegelijkertijd dat het niet aan je stok komt) - Raadpleeg jouwbuis.kom, deriveer uit al die flimpjes je eigen techniek; vervolgens iets met oefening baart kunst (goed bedoelt, niet bijdehand!). Enne, doe me nog een flimpje
 10. Het 'Wat-ga-jij-vandaag-doen-topic'

  5 sec's prior to liftoff, en 30 sec's samengevat in grofweg 8:30 min. #Boem-wants-to-walk-on-the-moon #one-day-in-his-life (tot zover vandaag)
 11. Het 'Wat-ga-jij-vandaag-doen-topic'

  3 old fashion Italian spolette's gemaakt, en in halve hemi's gelijmd. 4 eigenlijk, 1 om te testen. Want 2,5 sec voor een 2'' duurt wel erg lang: te hoog, en dus te klein, voor het oog. Nu geklokt op 1,9 sec, lift-Boem procentueel evenveel verminderd, duim voor me. @Andres ... ik wacht al 2 dagen ... kom op, jaag dat ding de lucht in, show us, cato's zijn ook mooi! (het kost minder tijd dan de tijd die het kost om het ding te maken ).
 12. De zon schijnt, laten we lachen!

  Soms kijkt Boem in de spiegel en denkt dan: "man, doe niet zo moeilijk, vroeger was niet alles beter, toen stond de wereld ook in de fik". Omdat Boem het vuur niet wil opstoken (en bij gebrek aan een paar gram kant en klare sas), hier zijn poging e.e.a. te doven, met wat gespetter.
 13. De zon schijnt, laten we lachen!

  Boem kan niet slapen. Doet disco-bal aan en iets met lampjes. Mooie meissies met gouden sterren op hun koppies, en dan lekker rondspringen in je Al broek met teveel buskruit in de neus brein. Moses kriebel man, die gast gaat uit z'n shell. Doet disco-bal uit, en lampjes
 14. Hoeveelheid sterren calculatie

  thumps up trusten
 15. De zon schijnt, laten we lachen!

  /opstandig-heids-modus-aan /opschonen.nl /uit En mocht Boem de begrippen 'forum' versus 'community' verkeerd begrepen hebben, gaat hij bij deze diep door het stof en biedt zijn nederige exuses aan. #enlighten-me