Jump to content
PyroForum.nl

Sharkie

Inactive
 • Posts

  358
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

Recent Profile Visitors

3.200 profile views

Sharkie's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

 1. Beste wensen iedereen! Ondanks verlaagde productie toch een aardig vuurwerk avondje.
 2. Hoezo is het stars topic dicht? Maargoed dan vraag ik het maar even hier. Met oud&nieuw deed al m'n kleur het niet. had een aantal 7-8mm blauwe en rode sterren in 2'' gedaan. Geprimed met eerst bleser en daar overheen mealprime. De shells heb ik laten drogen in mijn garage, kan het zo zijn dat de sterren vochtig zijn geworden door de vochtige lucht daar? De C-based sterren gingen wel allemaal aan.. Wat voor prime gebruiken jullie hier voor o.a. (ruby) red en (pihko) blue? Heb eigenlijk al vanaf het begin problemen met mijn kleur sterren...
 3. Dan kan je ook gewoon 5x 40 buisjes en 2x 100 stokken kopen, heb je van allebei 200. (Pyrostuff thank me later) :)
 4. Sharkie

  O&N 2011-2012

  Ja oke als je jezelf er veilig bij voelt is het prima, maar ik bedoel.. aangezien titanium toch licht gevoelig is (zeker met boren lijkt me, of ram je er dan een laagje Ti loze sas op?) pers ik pijlen/fontijnen met Ti altijd. Maar hoezo ram je je fontijnen voor het gemak wel en je pijlen niet? Die extra tijd die je nodig hebt voor persen heb ik er wel voor over om mijn eigen veiligheid te garanderen, ik vind niet dat fontijnen daar een uitzondering op mogen zijn.
 5. Sharkie

  O&N 2011-2012

  Was Ti mix rammen niet wat onveilig??
 6. Sharkie

  10 shots cake

  Ik denk dat tussendoor een duistere kabouter met je cake heeft lopen klooien man. Is het mogelijk dat de tails uit je bombettes zijn geknald en een hele andere kant op zijn gegaan dan je bombettes, en dat je bombettes zelf niet aan zijn gegaan? (heb ik zelf ook wel eens gehad). Hoe heb je vertraging van je tail naar de knal gedaan met doorlonten enzo? Waarmee je tail comp gebonden?
 7. Dáfuck. Maar wel leuke salutejes.
 8. Sharkie

  O&N 2011-2012

  Ook hier nog even, Mijn NYE compilatie: http://www.youtube.com/watch?v=woeLuL8BHCA
 9. Welkom! Je spelling e.d. zijn al prima in orde dus de eerste stap is gemaakt. Have fun hier! (& keep it safe)
 10. In 10 minuutjes je facebook, naam, opleiding etc. Wie biedt minder? Zoeken naar ene bob uit jouw woonplaats, zoeken naar mensen uit bergschenhoek die met die bob bevriend zijn, hun facebookpagina opzoeken en grote kans dat je jouw facebookpagina tegenkomt. Ze hoeven er maar een telefoonboekje bij te pakken en ze staan voor je deur hoor. ;)
 11. Nee dat kan niet, ik stel voor dat je je gaat inlezen in plaats van je dit soort onnozele dingen vragen op een forum. ;)
 12. Hmja ik heb dus 75 mesh (200 micron), maar dat lijkt niet goed genoeg te werken, het kan ook zijn dat het aan mijn manier van maken ligt want ik wilde ze in eerste instantie pumpen maar dat lukte niet omdat het te kleverig was dus heb ik er met de hand maar balletjes van gerold, volgende keer beter in de sterrenroller proberen denk ik...
 13. Ergens midden 2011 heb ik rode sterren met red strobe cores gemaakt van de volgende compositie: 60% Sr (NO3) 2 20% Magnalium 10% sulfur 10% dextrine. Het grootste deel ging in ieder geval aan, maar de meeste cores 'strobeten' maar 1 of 2 keer. Ik gebruik 200 micron MgAl. Hier meer mensen met het ervaring met het maken van strobe sterren, en wat voor mesh size werkte het beste? Ik heb namelijk 45 en 200 micron, maar ik gok dat ik dan naar iets rond de 125 micron op zoek moet voor een goede strobe..
 14. Welkom stef! Waar studeer je scheikunde?
 15. Sharkie

  O&N 2011-2012

  Mooi lijstje, niet al te verstandig om je eigen knallers te gaan verkopen maargoed. Mijn lijstje 9x 3'' ballshell 1x 3'' cannister 4x 4'' ballshell 3x 3'' bombette mine (van 7 22mm bombettes) 3x 2'' mine van 7 2grams knallers 3x 2'' comet 8x 30mm comet 2x 3 mines uit fanshape 2'' mortierrek En nog zo'n 16 4grams Perc/GD knallers.
×
×
 • Create New...