Jump to content
PyroForum.nl

Kauyon

Afgeschermd
 • Content count

  290
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

5 Followers

Recent Profile Visitors

3,586 profile views
 1. Kauyon

  Verkoop

  Omdat ik binnenkort ga verhuizen wil graag nog even onder de aandacht brengen dat ik nog steeds het een en ander te koop heb. Waaronder een 14 mm whistle tool, deze ga ik als set verkopen met kokers, stokken, en 3 inch plastic hemis. Deze wil ik voor 70 euro wegdoen, de handpers die hiervoor gebruikte wil ik erbij doen voor 10 euro. Daarnaast heb ik nog in de aanbieding: 50 Elektrische ontstekers 15 euro 5 inch mortier incl 4x5inch halve hemi 15 euro 2 x 4 inch mortier 10 euro ps en chemicalien zoals: Titanium FerroTitanium Aluminium Koperoxychloride kaliumchloraat Parlon Rode gom Magnalium Silica
 2. Kauyon

  Karton koker geschikt met dikke wand?

  Heb er ooit 8 gemaakt met twee schroeven aan de onderkant en dan laag beton erin storten. Werkt als een jekko!
 3. Kauyon

  Verkoop

  Hoi beste pyro's Ik ben al een tijdje gestopt met de hobby. Maar ik heb nog steeds wat spullen liggen. Nu wil ik ze niet weg gooien dus als er geïnteresseerden zijn, laat een PM achter en ik zal je een lijstje met spullen sturen. Groeten, Kauyon
 4. Kauyon

  Korte Vragen Topic

  Ja, altijd gedaan. Vind ik vele malen makkelijker werken dan dextrine om eerlijk te zijn.
 5. Kauyon

  Korte Vragen Topic

  Kleuren compos met red gum gewoon lekker met alcohol rollen!
 6. Kauyon

  Filmpjes

  Haha die gasten wilden gewoon snel naar huis joh .
 7. Kauyon

  O&N 2012/2013

  Bij deze een compilatie van Handige Harry. Ik mocht deze van hem bewerken en uploaden! http://www.youtube.com/watch?v=PTa2oUSu-GA Hoop dat er nog veel moois komt te staan!
 8. Kauyon

  O&N 2012/2013

  De kleur Fucsia uit dat ene spaanse document .
 9. Kauyon

  O&N 2012/2013

  Ha was dat maar zo , was een maat van me die ook wel eens mee helpt met bouwen. Het was een 5 inch met een3 inch petal. De tail was inderdaad C-8 met 12 mesh Ti-sponge.
 10. Kauyon

  Korte Vragen Topic

  Ik prime sinds kort alles met de Fence prime en dan in step prime. Gaat perfect! En dan ligt de totale prime rond de 1 mm.
 11. Kauyon

  O&N 2012/2013

  Ook hier iedereen de beste wensen. Ik dacht wel leuk om een topic te hebben voor alle filmpjes.
 12. Kauyon

  Het 'Wat-ga-jij-vandaag-doen-topic'

  Dankje jongens, gaat boven verwachting goed.
 13. Kauyon

  Het 'Wat-ga-jij-vandaag-doen-topic'

  Zo van de OK af! nu eens kijken hoe het maandag allemaal gaat!
 14. Kauyon

  Gallo ik ben Bruudjuh

  *report*
 15. Kauyon

  Het moet niet gekker worden..

  Mja ja Groen-Links heeft zijn partij prioriteiten goed op een rijtje. Laat ze maar lekker blaten, ik durf te wedden dat 1 januari weer een aantal mensen lopen te schreeuwen dat het moet worden afgeschaft. Daarna gebeurd er niets, omdat ten eerste de meeste mensen gewoon hun potje en pijltje willen afsteken en ten tweede de staat echt niet die inkomsten wil mislopen. Net zoals ze eigelijk helemaal niet willen dat iedereen stopt met roken. Dan loopt het weer tegen december en begint het hele riedeltje weer van voor af aan. Nederland heeft daarnaast al qua vuurwerk enorme restricties. Misschien wordt het wel eens verstandig om mensen beter met vuurwerk om te laten gaan. Laat kinderen maar eens zien wat het is, wat het doet en hoe het werkt. In plaats van dat er iemand van Halt langskomt die een laf filmpje laat zien en loopt te bazelen over nitraatbommen en vuurwerk dat de zelfde kracht heeft als een staaf dynamiet.
×