Jump to content
PyroForum.nl

zakelijk1986

Afgeschermd
 • Posts

  168
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

Recent Profile Visitors

6.454 profile views

zakelijk1986's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputation

 1. Dit doet mij aan SpaceX denken in begin van hun oprichting lol
 2. Wouw dat zijn nog eens pijlen, Tha Yankee dat moet je mij toch eens een keer leren maken lol. Mocht je nog de tools daarvoor hebben PM mij maar.
 3. Draadje kan gesloten worden, is inmiddels al verkocht.
 4. Ik verkoop hierbij m'n lortone molen ivm stoppen hobby. Het is een molen waarbij 2 trommels tegelijk opkunnen. Ook die ik een doos vol met 24mm kokertjes erbij (240mm lang) voor 90 euro mag alles weg.
 5. Nou ben ik benieuwd Tyneman wat je heb getest of dat regel ook geld voor salute's in de lucht?
 6. zakelijk1986

  Marc

  Hey Mark welkom bij het forum, zoals Tyneman al zegt. Pas goed op met wat je doet en let op je identiteit, en verdiep je eerst in de materie wat hier allemaal te vinden is op het forum. Begin klein en zorg dat je nieuwe hobby geen last krijg van andere mensen in de buurt.
 7. Oké dan, echt mooie pijlen. We wachten inderdaad nog op Tyneman.
 8. Word tijd dat ik dus ook overstap naar whistle, hoor alleen maar positief nieuws hierover. Prachtige pijlen Sjaak, hoop op een dag ook dat niveau te bereiken. Geef je workshops? LOL
 9. sjaak hoeveel inch waren de mortierpijlen? zag er erg goed uit allemaal.
 10. Beste wensen allemaal, helaas waren mijn pijlen te zwaar beladen en kwamen ze in een boog terug na 50 meter. Gelukkig had ik daarvoor geanticipeerd en had ik ze op een grote plein afgestoken. Volgend jaar toch maar overstappen naar BP fuel met Paraffine erin waar ik veel van over heb gehoord, schijnt toch nog beter te gaan.
 11. Rocketier heb jij ooit een 44mm ID rocket gemaakt? heb jij daar foto's van lijk mij geweldig om zoiets te kunnen maken. https://pyroforum.nl/topic/2791-whistle-mix-rocketry/?do=findComment&comment=64032
 12. Oké bedankt ;) zal het eens proberen dan maar.

  1. de.leeuw62

   de.leeuw62

   Hee Z! Je kan volgens mij wel meer charcoal achtige compo's met glitter effect gebruiken als delay. Ik heb het zelf nog nooit gedaan. Voor een mooie tail kun je ook wat grof houtskool gebruiken in je trust fuel .

   Neem bv: Fuel comp 60 - 30 - 10 waarvan de 30 bestaat uit 20 gr airfloat houtskool en 10 gr grof houtskool

   of 10 gr airfloat en 20 gr grof houtskool.

   Boven de spindle meng ik soms wat Magnesium vijlsel. Geeft ook mooi glitter tail.

   Simpel omdat ik geen Ti heb.

   Gr leeuw

 13. Hey Explosive Coek had je mij een mailtje gestuurd? ik zag een mail voorbij komen via de opening van mn tel maar op een of andere raar manier kan ik het niet terug vinden in mijn mail box.

   

   

 14. het ziet er meer simpel uit, ze persen alleen niet zo zwaar. Overweeg toch meer zoiets te halen, https://www.kippersrijssen.nl/werkplaatsinrichting/werkplaatspersen/werkplaatspers-hydraulisch/werkplaatspers-mw-12-ton-hydraulisch?gclid=CjwKEAiAs4qzBRD4l-2w7qOoqEMSJABauikXg0GEFZ2N9FrOEr9uRoIZotY9q4XQooN1e5-M0wF9dRoCcdLw_wcB ideaal voor Rockets denk om te persen met een ingebouwde druk klok.
×
×
 • Create New...