Jump to content
PyroForum.nl

zakelijk1986

Afgeschermd
  • Posts

    168
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by zakelijk1986

  1. Dit doet mij aan SpaceX denken in begin van hun oprichting lol
  2. Wouw dat zijn nog eens pijlen, Tha Yankee dat moet je mij toch eens een keer leren maken lol. Mocht je nog de tools daarvoor hebben PM mij maar.
  3. Draadje kan gesloten worden, is inmiddels al verkocht.
  4. Ik verkoop hierbij m'n lortone molen ivm stoppen hobby. Het is een molen waarbij 2 trommels tegelijk opkunnen. Ook die ik een doos vol met 24mm kokertjes erbij (240mm lang) voor 90 euro mag alles weg.
  5. Nou ben ik benieuwd Tyneman wat je heb getest of dat regel ook geld voor salute's in de lucht?
  6. zakelijk1986

    Marc

    Hey Mark welkom bij het forum, zoals Tyneman al zegt. Pas goed op met wat je doet en let op je identiteit, en verdiep je eerst in de materie wat hier allemaal te vinden is op het forum. Begin klein en zorg dat je nieuwe hobby geen last krijg van andere mensen in de buurt.
  7. Oké dan, echt mooie pijlen. We wachten inderdaad nog op Tyneman.
  8. Word tijd dat ik dus ook overstap naar whistle, hoor alleen maar positief nieuws hierover. Prachtige pijlen Sjaak, hoop op een dag ook dat niveau te bereiken. Geef je workshops? LOL
  9. sjaak hoeveel inch waren de mortierpijlen? zag er erg goed uit allemaal.
  10. Beste wensen allemaal, helaas waren mijn pijlen te zwaar beladen en kwamen ze in een boog terug na 50 meter. Gelukkig had ik daarvoor geanticipeerd en had ik ze op een grote plein afgestoken. Volgend jaar toch maar overstappen naar BP fuel met Paraffine erin waar ik veel van over heb gehoord, schijnt toch nog beter te gaan.
  11. Rocketier heb jij ooit een 44mm ID rocket gemaakt? heb jij daar foto's van lijk mij geweldig om zoiets te kunnen maken. https://pyroforum.nl/topic/2791-whistle-mix-rocketry/?do=findComment&comment=64032
  12. Oké bedankt ;) zal het eens proberen dan maar.

    1. de.leeuw62

      de.leeuw62

      Hee Z! Je kan volgens mij wel meer charcoal achtige compo's met glitter effect gebruiken als delay. Ik heb het zelf nog nooit gedaan. Voor een mooie tail kun je ook wat grof houtskool gebruiken in je trust fuel .

      Neem bv: Fuel comp 60 - 30 - 10 waarvan de 30 bestaat uit 20 gr airfloat houtskool en 10 gr grof houtskool

      of 10 gr airfloat en 20 gr grof houtskool.

      Boven de spindle meng ik soms wat Magnesium vijlsel. Geeft ook mooi glitter tail.

      Simpel omdat ik geen Ti heb.

      Gr leeuw

  13. Hey Explosive Coek had je mij een mailtje gestuurd? ik zag een mail voorbij komen via de opening van mn tel maar op een of andere raar manier kan ik het niet terug vinden in mijn mail box.

     

     

  14. het ziet er meer simpel uit, ze persen alleen niet zo zwaar. Overweeg toch meer zoiets te halen, https://www.kippersrijssen.nl/werkplaatsinrichting/werkplaatspersen/werkplaatspers-hydraulisch/werkplaatspers-mw-12-ton-hydraulisch?gclid=CjwKEAiAs4qzBRD4l-2w7qOoqEMSJABauikXg0GEFZ2N9FrOEr9uRoIZotY9q4XQooN1e5-M0wF9dRoCcdLw_wcB ideaal voor Rockets denk om te persen met een ingebouwde druk klok.
  15. Oh ja ik zocht ook nog een 23,9 mm Core burner, mocht je iemand kennen die het maakt hoor ik het graag.

     

    Groepjes

  16. Hey, heb je nog wat Titanium Sponge en GD liggen?

     

     

  17. Ik vroeg mij af voor de meer ervaren onder ons, of zon'n blikkenpers zoals een hamach geschikt is voor het persen van sterren etc? hij kan maar 600kg max drukken dus twijfel ik eraan. maar het ontwerp van de pers spreekt mij erg aan omdat het 2 rechthoekige vlakke. Zijn
  18. Aha heel wat wijzer geworden, door middel van NC dus. Ik dacht via kruit zat er helemaal naast. Is dit na te maken als een soort project, ben namelijk erg benieuwd. Ik zag dat het door middel van katoen dit werd geproduceerd maar dat lijk mij sterk.
  19. Nou de titel zegt het alleen, ik was benieuwd of iemand hier ooit mee gewerkt heeft? Het is een kruit dat iets krachtiger is dan de standaard BP maar veel minder rook ontwikkeld. Het schijnt ook gebruikt te worden als kruit voor vuurwapens, maar veel minder krachtiger dan flash als het goed is.      
  20. Heel wat wijzer geworden bedankt heren
  21. Heb net even een paar shell parts (5 inch) besteld en was benieuwd voor de time fuse, welke prime het beste erop kan komen voor 100 procent ontbranding van liftcharge tot de ontbranding van de time-fuse. Ik weet dat de meeste doen aan cross-match, maar heb zo'n time-fuse geval met een plastic dikke mantel erom heen. Was het niet NC lak dat er goed ontbrand bij prime? (heb het hier dus over de ontbranding voor de time-fuse en niet de stars)        
  22. Rocketier, wat is dat blauwe omhulsel aan de binnenkant van je koker voor de nozzle nog?
  23. Heeft iemand een goede link of filmpje hoe je aluminium engine rocket kan maken zoals zink bijvoorbeeld. Ben erg benieuwd naar en zou het een keer willen proberen te maken.
×
×
  • Create New...