Jump to content
PyroForum.nl

zakelijk1986

Afgeschermd
 • Content count

  168
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by zakelijk1986

 1. zakelijk1986

  Het 'Wat-ga-jij-vandaag-doen-topic'

  Dit doet mij aan SpaceX denken in begin van hun oprichting lol
 2. zakelijk1986

  Oud en nieuw 3"pijlen + Shell 4"

  Wouw dat zijn nog eens pijlen, Tha Yankee dat moet je mij toch eens een keer leren maken lol. Mocht je nog de tools daarvoor hebben PM mij maar.
 3. zakelijk1986

  Lortone molen met 2 trommels

  Draadje kan gesloten worden, is inmiddels al verkocht.
 4. zakelijk1986

  Lortone molen met 2 trommels

  Ik verkoop hierbij m'n lortone molen ivm stoppen hobby. Het is een molen waarbij 2 trommels tegelijk opkunnen. Ook die ik een doos vol met 24mm kokertjes erbij (240mm lang) voor 90 euro mag alles weg.
 5. zakelijk1986

  Knaller testen

  Nou ben ik benieuwd Tyneman wat je heb getest of dat regel ook geld voor salute's in de lucht?
 6. zakelijk1986

  Marc

  Hey Mark welkom bij het forum, zoals Tyneman al zegt. Pas goed op met wat je doet en let op je identiteit, en verdiep je eerst in de materie wat hier allemaal te vinden is op het forum. Begin klein en zorg dat je nieuwe hobby geen last krijg van andere mensen in de buurt.
 7. zakelijk1986

  Het 'Wat-ga-jij-vandaag-doen-topic'

  Oké dan, echt mooie pijlen. We wachten inderdaad nog op Tyneman.
 8. zakelijk1986

  19mm whistle rockets O&N 2015/2016

  Word tijd dat ik dus ook overstap naar whistle, hoor alleen maar positief nieuws hierover. Prachtige pijlen Sjaak, hoop op een dag ook dat niveau te bereiken. Geef je workshops? LOL
 9. zakelijk1986

  Het 'Wat-ga-jij-vandaag-doen-topic'

  sjaak hoeveel inch waren de mortierpijlen? zag er erg goed uit allemaal.
 10. zakelijk1986

  Het 'Wat-ga-jij-vandaag-doen-topic'

  Beste wensen allemaal, helaas waren mijn pijlen te zwaar beladen en kwamen ze in een boog terug na 50 meter. Gelukkig had ik daarvoor geanticipeerd en had ik ze op een grote plein afgestoken. Volgend jaar toch maar overstappen naar BP fuel met Paraffine erin waar ik veel van over heb gehoord, schijnt toch nog beter te gaan.
 11. zakelijk1986

  Vragen over 10 ton pers en berekeningen

  Rocketier heb jij ooit een 44mm ID rocket gemaakt? heb jij daar foto's van lijk mij geweldig om zoiets te kunnen maken. https://pyroforum.nl/topic/2791-whistle-mix-rocketry/?do=findComment&comment=64032
 12. zakelijk1986

  D1 Glitter gebruiken boven op de spindel als delay?

  Bedankt voor de feedback, ik pers het erin gewoon thks!
 13. Ik vroeg mij af voor de meer ervaren onder ons, of zon'n blikkenpers zoals een hamach geschikt is voor het persen van sterren etc? hij kan maar 600kg max drukken dus twijfel ik eraan. maar het ontwerp van de pers spreekt mij erg aan omdat het 2 rechthoekige vlakke. Zijn
 14. zakelijk1986

  Is een blikkenpers geschikt voor het persen van sterren etc?

  het ziet er meer simpel uit, ze persen alleen niet zo zwaar. Overweeg toch meer zoiets te halen, https://www.kippersrijssen.nl/werkplaatsinrichting/werkplaatspersen/werkplaatspers-hydraulisch/werkplaatspers-mw-12-ton-hydraulisch?gclid=CjwKEAiAs4qzBRD4l-2w7qOoqEMSJABauikXg0GEFZ2N9FrOEr9uRoIZotY9q4XQooN1e5-M0wF9dRoCcdLw_wcB ideaal voor Rockets denk om te persen met een ingebouwde druk klok.
 15. zakelijk1986

  Nitrokruit

  Nou de titel zegt het alleen, ik was benieuwd of iemand hier ooit mee gewerkt heeft? Het is een kruit dat iets krachtiger is dan de standaard BP maar veel minder rook ontwikkeld. Het schijnt ook gebruikt te worden als kruit voor vuurwapens, maar veel minder krachtiger dan flash als het goed is.      
 16. zakelijk1986

  Nitrokruit

  Aha heel wat wijzer geworden, door middel van NC dus. Ik dacht via kruit zat er helemaal naast. Is dit na te maken als een soort project, ben namelijk erg benieuwd. Ik zag dat het door middel van katoen dit werd geproduceerd maar dat lijk mij sterk.
 17. zakelijk1986

  Korte Vragen Topic

  Heel wat wijzer geworden bedankt heren       
 18. zakelijk1986

  Korte Vragen Topic

  Heb net even een paar shell parts (5 inch) besteld en was benieuwd voor de time fuse, welke prime het beste erop kan komen voor 100 procent ontbranding van liftcharge tot de ontbranding van de time-fuse. Ik weet dat de meeste doen aan cross-match, maar heb zo'n time-fuse geval met een plastic dikke mantel erom heen. Was het niet NC lak dat er goed ontbrand bij prime? (heb het hier dus over de ontbranding voor de time-fuse en niet de stars)        
 19. zakelijk1986

  Zink shell effect

  Zoals de titel al zeg, ik heb hier een filmpje gevonden op youtube. voor het effect scroll gelijk door naar 0.19 Het effect wat er uitkomt vind ik persoonlijk zo mooi, het effect blijft lang hangen en ik vroeg mij af of dit gewoon stars waren of meer comets met een soort titanium staart toevoeging? Ben benieuwd of iemand van jullie al zulke effecten al heeft kunnen realiseren?
 20. zakelijk1986

  ik ben pangertjes

  Veel lees plezier Pangertjes
 21. zakelijk1986

  Whistle Mix (rocketry)

  Rocketier, wat is dat blauwe omhulsel aan de binnenkant van je koker voor de nozzle nog?
 22. zakelijk1986

  Proxy server

  Nou de titel zegt het al, ik wil graag een proxyserver instellen voor extra veiligheid. Wie van jullie doet dat ook allemaal? Ik benieuwd hoe je zoiets instelt voor een mac. Ik heb al een het ander opgezocht via google maar het blijft een ingewikkeld process. En ben nog geen site tegen gekomen hoe het simpel word uitgelegd. Iemand die tips heeft of verwijzing?
 23. zakelijk1986

  Korte Vragen Topic

  Heeft iemand een goede link of filmpje hoe je aluminium engine rocket kan maken zoals zink bijvoorbeeld. Ben erg benieuwd naar en zou het een keer willen proberen te maken.
 24. zakelijk1986

  Korte Vragen Topic

  Binaire methode worden meer gebruikt bij Salute shells volgens mij. Alleen weet ik niet of ze dat met 7/3 flash doen, ik dacht namelijk dat ze altijd slow flash gebruiken voor binaire methode?
 25. zakelijk1986

  Proxy server

  Conclusie is dus eigenlijk dat een proxy niet veel uitmaakt?
×