de.leeuw62

Afgeschermd
 • Content count

  255
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About de.leeuw62

Recent Profile Visitors

3,428 profile views
 1. Je kunt denk ik water niet vergelijken met spiritus, alcohol, aceton, benzine of olie. En is derhalve dus niet natter dan... Een 25% alc/water oplossing b.v. zorgt er wel voor dat de oppervlakte spanning van water vermindert waardoor het beter mengt met de compo. Ik denk dat je dat bedoelt met natter? Ik denk dat je gewoon moet bekijken welke binder je wilt activeren en zorg voor genoeg vloeistof om dat te bereiken. Of er een berekening voor bestaat. Wellicht wel. Maar je maakt het jezelf denk ik erg moeilijk. Mocht ik je vraag verkeerd begrepen hebben en uit mijn nek sta te lullen dan hoor ik het graag
 2. Kopen is makkelijker Idd. Maar ik heb een paar stukken Ti liggen voor niks.
 3. Hoi! iemand een idee met welk gereedschap je vijlsel of zaagsel kan verkrijgen van een stuk Titanium?
 4. -200 mesh
 5. Rocket header test+25,6 id motortest
 6. rocket

  Thx! Klopt! Een beetje op safe want je wil je eerste in de hoogte zien gaan. Maar ook om het dust tegen te gaan. Je schept namelijk aardig wat weg met id 25,6 bp motor. Maar twijfel of ik ermee verder wil gaan testen. De id 23,9 en de 25,6 hebben niet heel veel verschil in geluid en beleving vind ik. Maar nog een test met wat heter bp fuel zonder olie kan daar wellicht nog verandering in brengen
 7. Rocket header test met dikke wand gevuld met slow flash en (omdat ik toch bezig was een eerste 25,6 ID bp motor test met header voor de vorm.) Vonken staart d.m.v van Mg vijlsel. (Aug. 2016)
 8. Ik zou pas iets laten draaien als je standaard kokers hebt. Mocht het later afwijken wanneer je standaard kokers hebt dan kun je weer aan de bak. Maar dat is jouw keus natuurlijk.
 9. @ExplosiveCoek Je hebt gelijk natuurlijk, grotere spreiding van stars door hot flash of hardere break doet het boeket ook groter maken met dezelfde stars.
 10. Mooi! zo te zien een geslaagde test.
 11. Ik niet! nog niet:) Maar na de scratch ignitor volgt toch nog een gedeelte vertragingskruit? Zgn. Gluhsats (spel ik het zo goed?)
 12. @Andres: Ik had een apparaatje voor quick match tubes. Overigens ben ik er pas de afgelopen maanden in geslaagd een goeie BM te fabriceren. Snel en zonder al teveel geklieder. Voorheen ook altijd van slechte kwaliteit. Ik heb nu zelfs een stuk BM onder water kunnen laten branden. Maar dat terzijde. Ik heb nooit tapermatch in handen gehad, doch het verschil moet je meer zoeken in toepasbaarheid welke ik niet exact weet.
 13. Dank u! Je bedoelt plaats maken voor je pers
 14. Thx T. dat maakt deze hobby zo leuk!