de.leeuw62

Afgeschermd
 • Content count

  252
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About de.leeuw62

Recent Profile Visitors

3,147 profile views
 1. -200 mesh
 2. Rocket header test+25,6 id motortest
 3. rocket

  Thx! Klopt! Een beetje op safe want je wil je eerste in de hoogte zien gaan. Maar ook om het dust tegen te gaan. Je schept namelijk aardig wat weg met id 25,6 bp motor. Maar twijfel of ik ermee verder wil gaan testen. De id 23,9 en de 25,6 hebben niet heel veel verschil in geluid en beleving vind ik. Maar nog een test met wat heter bp fuel zonder olie kan daar wellicht nog verandering in brengen
 4. Rocket header test met dikke wand gevuld met slow flash en (omdat ik toch bezig was een eerste 25,6 ID bp motor test met header voor de vorm.) Vonken staart d.m.v van Mg vijlsel. (Aug. 2016)
 5. Ik zou pas iets laten draaien als je standaard kokers hebt. Mocht het later afwijken wanneer je standaard kokers hebt dan kun je weer aan de bak. Maar dat is jouw keus natuurlijk.
 6. @ExplosiveCoek Je hebt gelijk natuurlijk, grotere spreiding van stars door hot flash of hardere break doet het boeket ook groter maken met dezelfde stars.
 7. Mooi! zo te zien een geslaagde test.
 8. Ik niet! nog niet:) Maar na de scratch ignitor volgt toch nog een gedeelte vertragingskruit? Zgn. Gluhsats (spel ik het zo goed?)
 9. @Andres: Ik had een apparaatje voor quick match tubes. Overigens ben ik er pas de afgelopen maanden in geslaagd een goeie BM te fabriceren. Snel en zonder al teveel geklieder. Voorheen ook altijd van slechte kwaliteit. Ik heb nu zelfs een stuk BM onder water kunnen laten branden. Maar dat terzijde. Ik heb nooit tapermatch in handen gehad, doch het verschil moet je meer zoeken in toepasbaarheid welke ik niet exact weet.
 10. Dank u! Je bedoelt plaats maken voor je pers
 11. Thx T. dat maakt deze hobby zo leuk!
 12. Homemade bombette tools & rammers View File Simpel ombouwen van een kolomboormachine naar houtdraaibank. Voor o.a. draaien van bombette tools, rammers etc. Idee van en geschreven door de.leeuw62 Submitter de.leeuw62 Submitted 03/01/2017 Category Tools  
 13. Version 1.0.0

  163 downloads

  Simpel ombouwen van een kolomboormachine naar houtdraaibank. Voor o.a. draaien van bombette tools, rammers etc. Idee van en geschreven door de.leeuw62
 14. 3 mm groene visco gebruikte ik voor 8 ounce rockets, 2 pound rockets, en als ontsteker voor quickmatch.