Jump to content
PyroForum.nl

plaaggeest

Gebruikers
 • Content count

  30
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-1 Poor

Recent Profile Visitors

1,389 profile views
 1. plaaggeest

  Lont en rijstemeel

  Rijstemeel kan je gewoon bij een toko halen. Ik heb de pakken wel is zien liggen bij Amazin oriental.
 2. plaaggeest

  Hoe maak je zelf hemi's?

  Nou deze jonguh het er helemaal geen zin meer in gehad... heb gewoon de kant en klaar gevulde genomen. Ik kijk over een tijdje wel of ik er weer tijd en zijn voor heb. Baby kamer gaat voor..
 3. plaaggeest

  Het 'Wat-ga-jij-vandaag-doen-topic'

  Zagen er echt vet uit... Me meisje vind nu dat ik zelf ook van die ponds pijlen moet maken...
 4. plaaggeest

  Het 'Wat-ga-jij-vandaag-doen-topic'

  Beste wensen allemaal.... Ik heb een groot deel de lucht in gejaagd en was het een beetje zat... Shells waren te klein . Volgend jaar maar groter of meer pijpen....
 5. plaaggeest

  De nieuweling

  Welkom... Heel veel lees uren toe gewenst en waarom tomaten. Ik kan wel andere planten verzinnen. O nee daar is een ander forum voor .
 6. plaaggeest

  Even voorstellen

  Ik heet je ook welkom... een hele goeie vraag andres. wat heb je al voor ervaring met pyro.
 7. plaaggeest

  Het 'Wat-ga-jij-vandaag-doen-topic'

  Net terug gekomen uit Baarle nassau/hertog van weekendje op de camping.. Uiteraard wat bij de pyroshop gehaald... Je moet wat als je ff geen tijd hebt om zelf wat in elkaar te knopen.
 8. plaaggeest

  Forum update - IPS Community Suite 4.0.0

  Dat was zeker ff schrikken... Dacht eerst dat me iPhone weer is op desktop modus stond maar niet dus. Ziet er wel goed uit.   wel grappige toevoeging dat je kan zien wat iedereen lees op het forum en onderin de recente reacties. 
 9. plaaggeest

  Houtskool

  Ben inmiddels achter wat de houtsnipper mix is... Blijkt Els te zijn en als ik ut goed heb geleze is dat bijna het zelfde als wilg.. Morge maar ff nog een paar extra schijven of stukken score :)
 10. plaaggeest

  Hoe maak je zelf hemi's?

  Ik wil binnenkort ff een carbon epoxy mal make zodat ik gewoon kan persen.. Maar ik moet eerst ff 2 setjes 3" en 4" hemi's ( koopversie ) hebben voor negatief en positief en dan ff lekker hobbyen buiten.
 11. plaaggeest

  Kom maar op met die creativiteit!

  Dat valt opzich wel mee zolang je maar je hoofd gebruikt.. Je kan het er ook in persen maar dan moet je wel een pers hebben ( lijmklem of bankschroef zou ook een optie kunnen zijn ) Als je slim bent koop je niet zomaar online. Denk niet dat je zit te wachten op de mannen in blauw. Kno3 en zwavel kan je gewoon op marktplaats kopen. Zou ut zelf alleen halen dan hebben ze niet je gegevens. Maar dat is helemaal aan jezelf.
 12. plaaggeest

  Kom maar op met die creativiteit!

  Ja je moet je eige plan op trekken.. Iedere doet het begin op zijn of haar manier. Je eerst greenmix maken is echt niet verkeerd om dat te doen maar ik zou zelf eerst de suiker raket motor maken. Kan weinig aan verkeerd gaan. Maar dat is mijn mening.
 13. plaaggeest

  Hoe maak je zelf hemi's?

  Net maar weer is een poging gedaan met me citruspers om een hemi te maken... Resultaat: citruspers naar zolder en ik met een hemi om een kerstbal in me hand wachtend tot ie droog is snel maar een mal fixen
 14. plaaggeest

  Houtskool

  Zal me eerlijk gezegd niks verbazen als dat in Chinees bp verwerkt zit want er worden kokosnoten zat gebruikt daar dus waarom de schil verkolen en in bp mixen... Goedkoop en geen afval van de kokosnoten
 15. plaaggeest

  Kom maar op met die creativiteit!

  Ik zou ff dat suiker raket filmpje kijken en dat een keer na maken.. Is echt krachtig
×