Jump to content
PyroForum.nl

plaaggeest

Gebruikers
 • Content count

  33
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-1 Poor

Recent Profile Visitors

1,675 profile views
 1. plaaggeest

  Starplates

  Ben zelf ook aan het knoeie geweest met een spuit om sterren te perse. Dus ben op zoek gegaan naar een ster plaat, maar blijf wel ff met de spuit door gaan met de hand hahahaha…. Heb helaas niet de gereedschappen en mogelijkheid om zelf wat te maken meer…
 2. Ik heb gelukkig de weg terug weer gevonden.. heb nu ook meer tijd ervoor weer want me zoontje is nu oud genoeg om zichzelf bezig te houden dus pappa kan beetje klote weer… ik ben wel nog steeds bezig met onderzoek, proberen en testen wat voor mij werkt.. maar ja moet zuinig zijn met me poedertjes is tegenwoordig echt een drama om wat te kunnen scoren… verklaring hier verklaring daar… ik zit daar heel nie op te wachte🤦🏼
 3. plaaggeest

  Rocket tools & Rammers

  Zoooooo ik heb de weg ook weer terug gevonden…. Zien dr echt goed uit… ik ramde het aan met de achter kant van me ratel uit me doppenset en boorde handmatig de core met een lang boortje… 🤦🏼 het werkt maar niet perfect
 4. plaaggeest

  Lont en rijstemeel

  Rijstemeel kan je gewoon bij een toko halen. Ik heb de pakken wel is zien liggen bij Amazin oriental.
 5. plaaggeest

  Hoe maak je zelf hemi's?

  Nou deze jonguh het er helemaal geen zin meer in gehad... heb gewoon de kant en klaar gevulde genomen. Ik kijk over een tijdje wel of ik er weer tijd en zijn voor heb. Baby kamer gaat voor..
 6. plaaggeest

  Het 'Wat-ga-jij-vandaag-doen-topic'

  Zagen er echt vet uit... Me meisje vind nu dat ik zelf ook van die ponds pijlen moet maken...
 7. plaaggeest

  Het 'Wat-ga-jij-vandaag-doen-topic'

  Beste wensen allemaal.... Ik heb een groot deel de lucht in gejaagd en was het een beetje zat... Shells waren te klein . Volgend jaar maar groter of meer pijpen....
 8. plaaggeest

  De nieuweling

  Welkom... Heel veel lees uren toe gewenst en waarom tomaten. Ik kan wel andere planten verzinnen. O nee daar is een ander forum voor .
 9. plaaggeest

  Even voorstellen

  Ik heet je ook welkom... een hele goeie vraag andres. wat heb je al voor ervaring met pyro.
 10. plaaggeest

  Het 'Wat-ga-jij-vandaag-doen-topic'

  Net terug gekomen uit Baarle nassau/hertog van weekendje op de camping.. Uiteraard wat bij de pyroshop gehaald... Je moet wat als je ff geen tijd hebt om zelf wat in elkaar te knopen.
 11. plaaggeest

  Forum update - IPS Community Suite 4.0.0

  Dat was zeker ff schrikken... Dacht eerst dat me iPhone weer is op desktop modus stond maar niet dus. Ziet er wel goed uit.   wel grappige toevoeging dat je kan zien wat iedereen lees op het forum en onderin de recente reacties. 
 12. plaaggeest

  Houtskool

  Ben inmiddels achter wat de houtsnipper mix is... Blijkt Els te zijn en als ik ut goed heb geleze is dat bijna het zelfde als wilg.. Morge maar ff nog een paar extra schijven of stukken score :)
 13. plaaggeest

  Hoe maak je zelf hemi's?

  Ik wil binnenkort ff een carbon epoxy mal make zodat ik gewoon kan persen.. Maar ik moet eerst ff 2 setjes 3" en 4" hemi's ( koopversie ) hebben voor negatief en positief en dan ff lekker hobbyen buiten.
 14. plaaggeest

  Kom maar op met die creativiteit!

  Dat valt opzich wel mee zolang je maar je hoofd gebruikt.. Je kan het er ook in persen maar dan moet je wel een pers hebben ( lijmklem of bankschroef zou ook een optie kunnen zijn ) Als je slim bent koop je niet zomaar online. Denk niet dat je zit te wachten op de mannen in blauw. Kno3 en zwavel kan je gewoon op marktplaats kopen. Zou ut zelf alleen halen dan hebben ze niet je gegevens. Maar dat is helemaal aan jezelf.
 15. plaaggeest

  Kom maar op met die creativiteit!

  Ja je moet je eige plan op trekken.. Iedere doet het begin op zijn of haar manier. Je eerst greenmix maken is echt niet verkeerd om dat te doen maar ik zou zelf eerst de suiker raket motor maken. Kan weinig aan verkeerd gaan. Maar dat is mijn mening.
×