sterretjesterretje

Gebruikers
 • Content count

  68
 • Joined

 • Last visited

About sterretjesterretje

Recent Profile Visitors

903 profile views
 1. en dan later zeggen dat je nog steeds een sprookjes huwelijk hebt. Iedere keer als je thuis komt, zit die heks nog op de bank!
 2. everything is bigger in the U.S.......even their stupidity
 3. From the album Mijn pyrofilmpjes

  Geen geboor meer...
 4. Afwijkende maten, opgegeven mbv rocket sketcher tool. na ontvangst inoude doosje van galaxy gedaan. tooltje.mp4
 5. Got it:) Vanmorgen ontvangen, Ziet er mooi uit. Was netjes verpakt. .Vermelde waarde was €25, dus ook geen douane/btw gedoe..... Heb het setje nu ook zelf netjes verpakt in mijn oude doosje van de galaxy3:) Van het weekend ga ik ermee aan de slag. Foto's/filmpjes volgen.
 6. Ik heb 1.15° aangehouden, de waarde van rst zelf. Ik kon geen reden verzinnen om hier vanaf te wijken.
 7. Ik heb bij RST eerst een standaard coreburner gekozen en daarna op custom gezet en mijn eigen waardes ingevoerd. 5mm is idd 1/3 van de diameter en veel meer ruimte voor de lengte heb ik niet. rolletjes zijn 10cm lang. Ik kan nog wel spelen met krachtigere mengsels en meer wanddikte. Ik gebruik nu 60/30/10, nitraat en kool alleen gemalen in koffiemolens..Dus millen/meer nitraat/wanddikte is mijn ruimte voor een krachtiger mengsel. Kortom, ik heb er alle vertrouwen in. Komend projectje wordt dus filmpje met verschil tussen handgeboorde pijl en de tool-gemaakte pijl.
 8. Inmiddels van een mede forumlid een adres ontvangen,met een kostenplaatje waar ik wel vrolijk van wordt. Daar zal ik me geen buil aan vallen. Nu zit ik nog met 1 ding m.b.t. de maatvoering. Mijn laatste pijl van gisteravond was mijn vertrouwde formaat: 5mm nozzle, 6cm core, plus kop met extra goed gevuld knetterballetje. (best leuk effect) Handgeboord geeft wel een core die wat ruimer lijkt dan wanneer je een tool gebruikt? Is het slimmer om tool met 6mm nozzle te bestellen, wanneer een 5mm handboring perfect (voor mijn geval) lijkt? Handboring is wat grover en loopt recht, de tool loopt beetje spits toe. 4mm Handboring geeft bij mij cato's.
 9. De wc-rolletjes zijn ook (mijn) standaard:) Ik heb inmiddels iets meer dan 200 kokertjes en het is nog geen O/N......
 10. Waar o waar kan ik een rocket tool laten maken aan de hand van een tekening van rocket tool sketcher? ik heb bij wolter pyro gekeken, maar daar komen de verzend- en douanekosten nog bij, dus ik vroeg me af of ik nog elders terecht kan? Ik heb een iets afwijkende maatvoering,omdat mijn basispijl gebaseerd is op wc-rolletjes en niet op standaard kokers. (ID=16mm, core 5mm, core lengte 7cm). Top van de spindel wordt wel wat aan de smalle kant. Ben benieuwd of dat wel te draaien valt?
 11. Toch een big smile voor je "volle baard" grap:) Even snel op "vuurwerk mop" gezocht. Beste werk is vuurwerk Hij mistte drie vingers en als klap op de vuurpijl, een oog Hoe zie je dat iemand illegaal vuurwerk heeft gebruikt.....dan zie je diegene handsfree bellen Ik heb nog zo gezegd geen bommetje Maar de beste kan ik niet meer terugvinden: Een ascii art tekening van een vrouw met haar vingers op een bepaalde plek met als begeleidende tekst: Stop ze er nog maar eens lekker in, want na 1 januari kan het misschien niet meer. Deze dateert nog uit de tijd van de sire campagnes uit de begin jaren 90.
 12. Kunnen er ook items door een poster verwijderd worden? Ik heb namelijk een kort filmpje geplaatst, waarbij het geluid verloren is gegaan en niet iedereen het filmpje kon zien. Dit ondanks het mp4 formaat. Nieuwe upload geprobeerd, maar zelfde probleem. Zit nu met 2 identieke filmpjes in mijn album.
 13. Ik was al eens begonnen met een pak A4 vellen van kraftpapier, maar vond dat aan de prijzige kant. Kwam later op het wc-rolletjes idee en tot op heden valt dit niet tegen. Kost niets extra's, want anders weggegooid en vind het idee van een "wcrolraketje" dusdanig leuk, dat ik eerst maar eens alle ontwerpgrenzen met een wcrol ga opzoeken. Ik woon in een dichtbevolkte stadsomgeving, dus een klein ontwerp durf ik nog wel af te steken met O/N. de 3" mortieren durf ik hier niet af te steken. Als zo'n ding ooit hier fout gaat, zijn we goed zuur.
 14. Yesssssssssssss, pijl nummero 5. Gelijk aan pijl 4, maar nu gefilmd:) In het origineel zit geluid, maar na het uploaden niet meer? Erg jammer, want het geluid van het opstijgen gaf wel kippevel. Behuizing is van 2 wc-rolletjes, dus met deze pijl heb ik eerst mijn ........afgeveegd:)
 15. Welkom, ennuh....je foto's en filmpjes kun je kwijt in de gallery.