Jump to content
PyroForum.nl

sterretjesterretje

Gebruikers
 • Posts

  71
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

3.744 profile views

sterretjesterretje's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputation

 1. Stukje fietsen => gelijk checken voor nieuwe testlocaties:)
 2. mmm...ben benieuwd naar de stuklijst:)
 3. Ben verhuisd en heb nu wel betere testlocaties:) Nu nog hopen dat ik nog een paar dagen ervoor vrij kan nemen: Anders volgend jaar beter.
 4. Ja ik leef nog:) Afgelopen 6 maanden niks kennuh doen. Ik hoop nog wel een paar pijltjes de lucht in te krijgen dit jaar. E.e.a. vanwege gebrek aan tijd (wie geen tijd heeft kan er niet mee omgaan....of heeft te veel interesses) en gebrek aan een goede testlocatie. Ik voel er weinig voor om als volwassen vent aangehouden/herkend te worden met m'n hobbymaterialen. Na mijn laatste keer ontsnapte ik met een uitstraling van pure onschuld ook van zo'n stelletje rioolratten (=BOA's/stadswachtjes op stille scooters).......Het park "hierachter" is nie so goeie locatie:( Gelukkig heb ik een hoop geduld. Mijn schoolcarrierre heb ik ook tientallen jaren over gedaan:)
 5. en dan later zeggen dat je nog steeds een sprookjes huwelijk hebt. Iedere keer als je thuis komt, zit die heks nog op de bank!
 6. everything is bigger in the U.S.......even their stupidity
 7. sterretjesterretje

  Mijn pyrofilmpjes

  Al mijn pyrofilmpjes...
 8. Afwijkende maten, opgegeven mbv rocket sketcher tool. na ontvangst inoude doosje van galaxy gedaan. tooltje.mp4
 9. Got it:) Vanmorgen ontvangen, Ziet er mooi uit. Was netjes verpakt. .Vermelde waarde was €25, dus ook geen douane/btw gedoe..... Heb het setje nu ook zelf netjes verpakt in mijn oude doosje van de galaxy3:) Van het weekend ga ik ermee aan de slag. Foto's/filmpjes volgen.
 10. Ik heb 1.15° aangehouden, de waarde van rst zelf. Ik kon geen reden verzinnen om hier vanaf te wijken.
 11. Ik heb bij RST eerst een standaard coreburner gekozen en daarna op custom gezet en mijn eigen waardes ingevoerd. 5mm is idd 1/3 van de diameter en veel meer ruimte voor de lengte heb ik niet. rolletjes zijn 10cm lang. Ik kan nog wel spelen met krachtigere mengsels en meer wanddikte. Ik gebruik nu 60/30/10, nitraat en kool alleen gemalen in koffiemolens..Dus millen/meer nitraat/wanddikte is mijn ruimte voor een krachtiger mengsel. Kortom, ik heb er alle vertrouwen in. Komend projectje wordt dus filmpje met verschil tussen handgeboorde pijl en de tool-gemaakte pijl.
 12. Inmiddels van een mede forumlid een adres ontvangen,met een kostenplaatje waar ik wel vrolijk van wordt. Daar zal ik me geen buil aan vallen. Nu zit ik nog met 1 ding m.b.t. de maatvoering. Mijn laatste pijl van gisteravond was mijn vertrouwde formaat: 5mm nozzle, 6cm core, plus kop met extra goed gevuld knetterballetje. (best leuk effect) Handgeboord geeft wel een core die wat ruimer lijkt dan wanneer je een tool gebruikt? Is het slimmer om tool met 6mm nozzle te bestellen, wanneer een 5mm handboring perfect (voor mijn geval) lijkt? Handboring is wat grover en loopt recht, de tool loopt beetje spits toe. 4mm Handboring geeft bij mij cato's.
 13. De wc-rolletjes zijn ook (mijn) standaard:) Ik heb inmiddels iets meer dan 200 kokertjes en het is nog geen O/N......
 14. Waar o waar kan ik een rocket tool laten maken aan de hand van een tekening van rocket tool sketcher? ik heb bij wolter pyro gekeken, maar daar komen de verzend- en douanekosten nog bij, dus ik vroeg me af of ik nog elders terecht kan? Ik heb een iets afwijkende maatvoering,omdat mijn basispijl gebaseerd is op wc-rolletjes en niet op standaard kokers. (ID=16mm, core 5mm, core lengte 7cm). Top van de spindel wordt wel wat aan de smalle kant. Ben benieuwd of dat wel te draaien valt?
 15. Toch een big smile voor je "volle baard" grap:) Even snel op "vuurwerk mop" gezocht. Beste werk is vuurwerk Hij mistte drie vingers en als klap op de vuurpijl, een oog Hoe zie je dat iemand illegaal vuurwerk heeft gebruikt.....dan zie je diegene handsfree bellen Ik heb nog zo gezegd geen bommetje Maar de beste kan ik niet meer terugvinden: Een ascii art tekening van een vrouw met haar vingers op een bepaalde plek met als begeleidende tekst: Stop ze er nog maar eens lekker in, want na 1 januari kan het misschien niet meer. Deze dateert nog uit de tijd van de sire campagnes uit de begin jaren 90.
×
×
 • Create New...