Jump to content
PyroForum.nl

sterretjesterretje

Gebruikers
 • Content count

  71
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by sterretjesterretje

 1. sterretjesterretje

  Het 'Wat-ga-jij-vandaag-doen-topic'

  Stukje fietsen => gelijk checken voor nieuwe testlocaties:)
 2. sterretjesterretje

  2018...greetings earthlings

  mmm...ben benieuwd naar de stuklijst:)
 3. sterretjesterretje

  2018...greetings earthlings

  Ben verhuisd en heb nu wel betere testlocaties:) Nu nog hopen dat ik nog een paar dagen ervoor vrij kan nemen: Anders volgend jaar beter.
 4. sterretjesterretje

  De zon schijnt, laten we lachen!

  Ja ik leef nog:) Afgelopen 6 maanden niks kennuh doen. Ik hoop nog wel een paar pijltjes de lucht in te krijgen dit jaar. E.e.a. vanwege gebrek aan tijd (wie geen tijd heeft kan er niet mee omgaan....of heeft te veel interesses) en gebrek aan een goede testlocatie. Ik voel er weinig voor om als volwassen vent aangehouden/herkend te worden met m'n hobbymaterialen. Na mijn laatste keer ontsnapte ik met een uitstraling van pure onschuld ook van zo'n stelletje rioolratten (=BOA's/stadswachtjes op stille scooters).......Het park "hierachter" is nie so goeie locatie:( Gelukkig heb ik een hoop geduld. Mijn schoolcarrierre heb ik ook tientallen jaren over gedaan:)
 5. sterretjesterretje

  De zon schijnt, laten we lachen!

  en dan later zeggen dat je nog steeds een sprookjes huwelijk hebt. Iedere keer als je thuis komt, zit die heks nog op de bank!
 6. sterretjesterretje

  De zon schijnt, laten we lachen!

  everything is bigger in the U.S.......even their stupidity
 7. sterretjesterretje

  Mijn pyrofilmpjes

  Al mijn pyrofilmpjes...
 8. sterretjesterretje

  tooltje.mp4

  From the album: Mijn pyrofilmpjes

  Geen geboor meer...
 9. sterretjesterretje

  Rocket Tools

  Afwijkende maten, opgegeven mbv rocket sketcher tool. na ontvangst inoude doosje van galaxy gedaan. tooltje.mp4
 10. sterretjesterretje

  Rocket Tools

  Got it:) Vanmorgen ontvangen, Ziet er mooi uit. Was netjes verpakt. .Vermelde waarde was €25, dus ook geen douane/btw gedoe..... Heb het setje nu ook zelf netjes verpakt in mijn oude doosje van de galaxy3:) Van het weekend ga ik ermee aan de slag. Foto's/filmpjes volgen.
 11. sterretjesterretje

  Rocket Tools

  Ik heb 1.15° aangehouden, de waarde van rst zelf. Ik kon geen reden verzinnen om hier vanaf te wijken.
 12. sterretjesterretje

  Rocket Tools

  Ik heb bij RST eerst een standaard coreburner gekozen en daarna op custom gezet en mijn eigen waardes ingevoerd. 5mm is idd 1/3 van de diameter en veel meer ruimte voor de lengte heb ik niet. rolletjes zijn 10cm lang. Ik kan nog wel spelen met krachtigere mengsels en meer wanddikte. Ik gebruik nu 60/30/10, nitraat en kool alleen gemalen in koffiemolens..Dus millen/meer nitraat/wanddikte is mijn ruimte voor een krachtiger mengsel. Kortom, ik heb er alle vertrouwen in. Komend projectje wordt dus filmpje met verschil tussen handgeboorde pijl en de tool-gemaakte pijl.
 13. sterretjesterretje

  Rocket Tools

  Inmiddels van een mede forumlid een adres ontvangen,met een kostenplaatje waar ik wel vrolijk van wordt. Daar zal ik me geen buil aan vallen. Nu zit ik nog met 1 ding m.b.t. de maatvoering. Mijn laatste pijl van gisteravond was mijn vertrouwde formaat: 5mm nozzle, 6cm core, plus kop met extra goed gevuld knetterballetje. (best leuk effect) Handgeboord geeft wel een core die wat ruimer lijkt dan wanneer je een tool gebruikt? Is het slimmer om tool met 6mm nozzle te bestellen, wanneer een 5mm handboring perfect (voor mijn geval) lijkt? Handboring is wat grover en loopt recht, de tool loopt beetje spits toe. 4mm Handboring geeft bij mij cato's.
 14. sterretjesterretje

  Rocket Tools

  De wc-rolletjes zijn ook (mijn) standaard:) Ik heb inmiddels iets meer dan 200 kokertjes en het is nog geen O/N......
 15. sterretjesterretje

  Rocket Tools

  Waar o waar kan ik een rocket tool laten maken aan de hand van een tekening van rocket tool sketcher? ik heb bij wolter pyro gekeken, maar daar komen de verzend- en douanekosten nog bij, dus ik vroeg me af of ik nog elders terecht kan? Ik heb een iets afwijkende maatvoering,omdat mijn basispijl gebaseerd is op wc-rolletjes en niet op standaard kokers. (ID=16mm, core 5mm, core lengte 7cm). Top van de spindel wordt wel wat aan de smalle kant. Ben benieuwd of dat wel te draaien valt?
 16. sterretjesterretje

  De zon schijnt, laten we lachen!

  Toch een big smile voor je "volle baard" grap:) Even snel op "vuurwerk mop" gezocht. Beste werk is vuurwerk Hij mistte drie vingers en als klap op de vuurpijl, een oog Hoe zie je dat iemand illegaal vuurwerk heeft gebruikt.....dan zie je diegene handsfree bellen Ik heb nog zo gezegd geen bommetje Maar de beste kan ik niet meer terugvinden: Een ascii art tekening van een vrouw met haar vingers op een bepaalde plek met als begeleidende tekst: Stop ze er nog maar eens lekker in, want na 1 januari kan het misschien niet meer. Deze dateert nog uit de tijd van de sire campagnes uit de begin jaren 90.
 17. sterretjesterretje

  Gallery

  Kunnen er ook items door een poster verwijderd worden? Ik heb namelijk een kort filmpje geplaatst, waarbij het geluid verloren is gegaan en niet iedereen het filmpje kon zien. Dit ondanks het mp4 formaat. Nieuwe upload geprobeerd, maar zelfde probleem. Zit nu met 2 identieke filmpjes in mijn album.
 18. sterretjesterretje

  WC-rol vuurpijl

  Ik was al eens begonnen met een pak A4 vellen van kraftpapier, maar vond dat aan de prijzige kant. Kwam later op het wc-rolletjes idee en tot op heden valt dit niet tegen. Kost niets extra's, want anders weggegooid en vind het idee van een "wcrolraketje" dusdanig leuk, dat ik eerst maar eens alle ontwerpgrenzen met een wcrol ga opzoeken. Ik woon in een dichtbevolkte stadsomgeving, dus een klein ontwerp durf ik nog wel af te steken met O/N. de 3" mortieren durf ik hier niet af te steken. Als zo'n ding ooit hier fout gaat, zijn we goed zuur.
 19. sterretjesterretje

  WC-rol vuurpijl

  Hoewel het nog even duurt voordat het oudejaarsavond wordt, kon ik het niet laten: Een bolvuurpijl van 2 wc-rolletjes en een groen knetterballetje. Het knetterballetje gaf een aardige knal. teveel schilderstape eromheen gedaan? Knal ging wel heel snel af. Pijl heel teruggevonden. Er zat geen vertragingssysteem op voor de bol.
 20. sterretjesterretje

  WC-rol vuurpijl

  Yesssssssssssss, pijl nummero 5. Gelijk aan pijl 4, maar nu gefilmd:) In het origineel zit geluid, maar na het uploaden niet meer? Erg jammer, want het geluid van het opstijgen gaf wel kippevel. Behuizing is van 2 wc-rolletjes, dus met deze pijl heb ik eerst mijn ........afgeveegd:)
 21. sterretjesterretje

  Ik ben ... een oudere jongere.

  Welkom, ennuh....je foto's en filmpjes kun je kwijt in de gallery.
 22. sterretjesterretje

  Weegschalen

  Goeie tip, heb nog een ongebruikte rasp liggen hier. Leuk doel voor dit jaar:). Filmpje tzt.:)
 23. sterretjesterretje

  Weegschalen

  VTBAL16 Zakweegschaal Velleman Weegbereik (max.) 500 g Resolutie 0.1 g. Maar, ik zou graag een statische test van mijn pijl willen doen en de data rechtsreeks naar pc willen sturen om hiervan grafieken te kunnen maken. (tijd tegen draagkracht). Ik vind alleen personenweegschalen met usb aansluiting.......Iemand ervaring hiermee? Alternatief is filmen en per frame tijd/kracht in tabelletje zetten, maar ik hoop op een digitale oplossing.
 24. sterretjesterretje

  WC-rol vuurpijl

  Pijl nr4: gelijk aan nr3, maar dan met 60/30/10 Yessssssssssssssss! maar camera leeg....... ff paar stokkies verzamelen, camera opladen en dan komen er filmpjes van. Als de volgende paar ook gewoon goed gaan, dan probeer ik er bolletjes op te zetten.
 25. sterretjesterretje

  WC-rol vuurpijl

  2e Pijl uit beelden per frame lijkt het wederom alsof de bovenste kleistop eruitgeblazen wordt. 3e Pijl: Back to basic, dus zonder knetterballetje. Alleen kleistops, kruit en core. ID: 15mm. kokerlengte: 100mm 3.0g onderste kleistop. 5.0g bovenste kleistop. 9g 65/35/10 geramd. 60x3mm core (dmv eigen rocket tooltje), uitgeboord naar 5mm. Zelfde resultaat, pijl teruggevonden. Alles heel gebleven.....alleen de bovenste kleistop ontbrak. Uitgeblazen dus. Zoals het er nu naar uitziet, zal ik pas einde van de zomer verder gaan testen. Als ik tenminste zolang kan wachten, want ik gooi geen enkele wc-rol meer weg....... De tip: Minder lange core of bredere nozzle opening gebruiken. Pas gelezen nadat ik de 3e pijl al had gemaakt. Wordt uitgevoerd bij pijl 4 en 5. Ik heb mijn mancave ook nog nodig voor wat camperspulletjes (o.a. een chuckbox), De dagen worden langer => het wordt dus zomer en tijd om er weer op uit te trekken:) En dat heeft ook altijd weer wat voorbereidingen nodig. P.S. Hoe heet een mancave voor vrouwen? Keuken:)
×