Jump to content
PyroForum.nl

Andres

Afgeschermd
 • Content count

  535
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

18 Excellent

5 Followers

Recent Profile Visitors

5,822 profile views
 1. Die lach op het einde doet me alles even missen, mooi!!
 2. Andres

  Toch nog de beste wensen!

  Hoi iedereen! Fijne (late) nieuwjaarswensen van uit België! Hier was er een algemeen vuurwerkverbod, dus ik heb helaas niks gemaakt. Ik mis het nog steeds, hopelijk lukt het volgend jaar wel nog een keertje. Tegen dan heb ik die Master Chemie ook eindelijk in men bezit en zou ik eens niet moeten studeren rond oud&nieuw. Dat 2021 beter mag zijn dan 2020! Stay green!
 3. Andres

  HELP Tips en ideeën voor fontein tools?

  Wat een activiteit hier plots, zalig! Fontein tubes zijn helemaal niet zo veeleisend, meestal komt dat wel goed als je die zelf rolt. Zeker als je het zonder nozzle zou doen, dan valt de druk wel mee. Als je ooit eens aan vuurpijlen begint heb je wel beter een goede roltechniek, dat is mij nooit betrouwbaar gelukt.
 4. Andres

  Hoi, ik ben Anton

  Visco 2mm, standaard lontje. Doe enkele lucifers in een zilverpapiertje, gekker moet je het niet zoeken. Grote kans dat een snelle Google je ook wel enkele resultaten oplevert.
 5. Andres

  Hoe t is?

  Ik heb men ballmill toch even terug boven gehaald dit jaar. Hij zit nog steeds onder het stof, maar het is het begin van een poging 'misschien dit jaar toch nog eens terug...' De reden van gebrek aan activiteit zijn dan ook de studies, sport, ondernemen(,vrouwen ) .... Ik mis het wel en zou graag nog eens opnieuw aan de slag gaan. Ik heb alles nog en echt bang ben ik niet, ik hou het toch op 3" en neem mijn verantwoordelijkheid.
 6. Andres

  Eerste 1 lb pijl met heading

  Dat is echt netjes. Echt goed. Ik ben geen expert in cylindrical headings, geen idee of je deze nog netter kan krijgen zonder over te gaan op ronde shells. Als je dat uberhaupt nodig vindt natuurlijk!
 7. Andres

  Goed genoeg voor shell lancering?

  Daarmee zou ik zeker kunnen werken! Dikke duim voor je snelle vooruitgang, keep it safe.
 8. Andres

  Eerste 1 lb pijl met heading

  Tijdrovend en verschrikkelijk, kopen is bijna altijd de betere optie. Wel nette pijl! Als dat je eerste is heb je of heel veel beginnersgeluk of heb je nu wel zeer goed je huiswerk gedaan. Hopelijk komt er toch nog een filmpje .
 9. Andres

  5 inch shell hoeveel gram lift?

  Blij dat jij oke bent. Zo, nu heb je een heleboel stoffen verspild aan iets dat je voor een kwart van de prijs kon leren met een 3". Veel succes met de volgende testen! Denk er aan: Gradatim, Ferociter. Spreuk van Blue Origin, betekent 'stap voor stap, maar vol passie en ijver'. Is hier ook wel van toepassing denk ik. PS: Is er een filmpje van .
 10. Andres

  5 inch shell hoeveel gram lift?

  Wauw. Ik ben benieuwd.
 11. Andres

  5 inch shell hoeveel gram lift?

  Wacht even.... Dat is geen 5" shell. Wat is die diameter? 3" als ik goed kan schatten?
 12. Andres

  Glitter stars zonder kaliumperchloraat?

  Vriendelijk van je om te antwoorden HH... Maar als OP niet eens weet van het bestaan van D1 moet hij toch vooral lezen, lezen en nog eens lezen voor hij ook maar iets maakt. Deze hobby heeft nu eenmaal een fikse drempel met een reden.
 13. Andres

  D1 Glitter, Dextrine vs Red Gum

  De dextrine gebonden versie lijkt me iets langer te glitteren, maar dat is moeilijk te zeggen door de 2 verschillende manieren van afsteken helaas. Nette pijl en break btw!
 14. Andres

  5 inch shell hoeveel gram lift?

  Ik heb toch al 30-40 shells gemaakt. Deze zijn ondertussen nog steeds ver van perfect, noch zo betrouwbaar als ze moeten zijn. Ik ging van 2" naar 3", nooit iets groter gemaakt. Blijf alsjeblieft nog een jaartje weg van die 5", je onderschat de kracht. Als ik nu terugkijk naar mijn eerste brouwsel kan ik mezelf alleen maar dankbaar zijn dat ik ze nooit heb durven afschieten... Op een iets minder serieuze note: ik gok op een gigantische flowerpot, hopelijk nadat de onschuldige afschieter zich uit de voeten heeft kunnen maken .
 15. Andres

  Het 'Wat-ga-jij-vandaag-doen-topic'

  Doen we onbewust allemaal ?.
×