Andres

Afgeschermd
 • Content count

  502
 • Joined

 • Last visited

4 Followers

About Andres

Recent Profile Visitors

2,997 profile views
 1. Dag Thijs, welkom. Er is genoeg chemisch talent aanwezig op dit forum om je te kunnen helpen in principe. Google eens op *** mesh sieves en dan vind je snel wat je nodig hebt, ze verkopen ze zelfs op Ebay. 50 micron is ongeveer 270 mesh als ik me niet vergis. Klein randvraagje: wat is het punt om staal eerst te doen corroderen dmv elektrolyse en het dan te 'recyclen' ?
 2. Hmmm. Zolang Amazon niks bant verandert er weinig. Ben dit jaar amper actief kunnen zijn dus heb dit jaar ook niks gekocht, ik zou niet weten hoe het staat met het aanbod momenteel. De aandacht voor het hele chemicaliën-verkoop gedoe doet alleszins niks goed.
 3. Op je eerste vraag kan ik je geen direct antwoord geven, doch op de laatste 2: neen, ik zelf merk geen verschil. Ik prefereer water voor de geur en gemak van werken, en mijn stars werken zeker even goed als aceton of alcohol gebonden varianten.
 4. Parlon gebonden sterren ontbranden vaak wat minder snel, en hebben dus meer priming nodig. Water is ook fijner om mee te werken dan aceton. Vandaar dus de dextrine. Op het vlak van brandvertraging kan ik niet veel zeggen, maar dat effect is hoe dan ook vrij klein.
 5. Zeer goedkoop. Een 1lb setje aan €45. Er zitten dan wel maar 2 rammers bij, terwijl mijn setje (van €75 ongeveer) er 4 had. 2 is toch wel zeer hard besparen vind ik persoonlijk.
 6. Indien je effectief TATP hebt gemaakt en je hebt nog al je vingers mag je gerust je engelbewaarder bedanken. Je hebt het niet opgeslagen hoop ik? Anders welkom. Die elektrodes vind je wel, doch je gaat er flink voor mogen betalen. BP mixen zijn altijd leuk voor beginners!
 7. De assistenten durven al eens straffe verhalen vertellen tijdens de practica. Ik moet je zeggen dat elk sterfgeval de voorbije 100 jaar in het labo (organische chemie) door kwik of een kwikverbinding kwam. De ene snel en pijnlijk, de andere stiekem. Maar je blijft er beter ver weg van.
 8. rocket

  Mooi hoor! Zeer mooie trage lift-off. Misschien iets te traag voor een 3lb? Volgens mij speel je wat teveel op safe met zoveel olie. Op die manier verbrand je extra brandstof maar krijg je er niet veel meer kracht uit dan een standaard 1lb. In ieder geval zeer nette rocket, het kriebelt hier ook terug...
 9. Iemand hier heeft zo'n machinetje gemaakt, maar ben even vergeten wie. Leeuw? Hardbass? Het zit ver . Ik maak altijd tapematch omdat ik er maar niet in slaag om betrouwbare BM te fabriceren, niet consistent alleszins. Ik maak deze ook met de hand (door een trechter om een gleufje te krijgen, dan dichtduwen). Werkt prima en duurt 45s/meter, véél sneller dan quickmatch. In mijn geval dus betrouwbaarder dan quickmatch ook.
 10. Boem, ook een beetje rekening houden met de financiële kant (zeker in mijn studenten geval). Kan alles met 2mm visco, dan doe ik dat liever zo. Hoe minder soorten je in huis hebt, hoe goedkoper. Ik heb 2mm visco, snelle visco 2mm, timefuse en tapematch. Daar kan ik alles mee doen.
 11. Ik denk dat de dikkere visco wat beter bestand is tegen harde windstoten en regen. De 3mm zou zelfs onder water branden heb ik eens gelezen. Ik gebruik altijd 2mm, die is het goedkoopst en als het echt veel waait steek ik toch niks af dus dikker is niet nodig. 2mm is nog nooit uitgegaan. Aan jouw de keuze.
 12. Heb dat ook al eens gehad hoor. Gewoon een PM sturen naar T of Rock, die halen het wel voor je weg . Zelf kan je het helaas niet doen.
 13. Ben nu al meerdere malen in Valencia geweest maar het nog nooit kunnen passen dat het samen viel met de Falles... Het valt altijd buiten men vakanties. Valencia is wel echt mijn favoriete stad!
 14. Ho mooi maar, die gaat netjes! Nu finetunen, consistentie opbouwen en er dan maar eens wat payload op zetten. Leuk om je progress te zien!
 15. Dat is nog eens een leuke originele introductie! Ook leuk om te horen dat je al wat hebt gelezen voor je naar hier kwam... Dat heb je niet veel. Veel succes!