Andres

Afgeschermd
 • Content count

  491
 • Joined

 • Last visited

4 Followers

About Andres

Recent Profile Visitors

2,809 profile views
 1. rocket

  Mooi hoor! Zeer mooie trage lift-off. Misschien iets te traag voor een 3lb? Volgens mij speel je wat teveel op safe met zoveel olie. Op die manier verbrand je extra brandstof maar krijg je er niet veel meer kracht uit dan een standaard 1lb. In ieder geval zeer nette rocket, het kriebelt hier ook terug...
 2. Iemand hier heeft zo'n machinetje gemaakt, maar ben even vergeten wie. Leeuw? Hardbass? Het zit ver . Ik maak altijd tapematch omdat ik er maar niet in slaag om betrouwbare BM te fabriceren, niet consistent alleszins. Ik maak deze ook met de hand (door een trechter om een gleufje te krijgen, dan dichtduwen). Werkt prima en duurt 45s/meter, véél sneller dan quickmatch. In mijn geval dus betrouwbaarder dan quickmatch ook.
 3. Boem, ook een beetje rekening houden met de financiële kant (zeker in mijn studenten geval). Kan alles met 2mm visco, dan doe ik dat liever zo. Hoe minder soorten je in huis hebt, hoe goedkoper. Ik heb 2mm visco, snelle visco 2mm, timefuse en tapematch. Daar kan ik alles mee doen.
 4. Ik denk dat de dikkere visco wat beter bestand is tegen harde windstoten en regen. De 3mm zou zelfs onder water branden heb ik eens gelezen. Ik gebruik altijd 2mm, die is het goedkoopst en als het echt veel waait steek ik toch niks af dus dikker is niet nodig. 2mm is nog nooit uitgegaan. Aan jouw de keuze.
 5. Heb dat ook al eens gehad hoor. Gewoon een PM sturen naar T of Rock, die halen het wel voor je weg . Zelf kan je het helaas niet doen.
 6. Ben nu al meerdere malen in Valencia geweest maar het nog nooit kunnen passen dat het samen viel met de Falles... Het valt altijd buiten men vakanties. Valencia is wel echt mijn favoriete stad!
 7. Ho mooi maar, die gaat netjes! Nu finetunen, consistentie opbouwen en er dan maar eens wat payload op zetten. Leuk om je progress te zien!
 8. Dat is nog eens een leuke originele introductie! Ook leuk om te horen dat je al wat hebt gelezen voor je naar hier kwam... Dat heb je niet veel. Veel succes!
 9. In jouw geval zou ik beginnen met lezen... Shimizu FAST en zo goed als alle artikels op Skylighter. Daarna kan ja al eens aan wat zwavel ruiken, en enkele tientallen Youtube tutorials (TIP: Ned Gorksy) bekijken. Daarna is je waarschijnlijk duidelijk waarom deze vraag in slechte aard valt hier. Neem het niet persoonlijk, we zijn bezorgd om de veiligheid van jou en je omgeving, en we proberen onze reputatie wat op te krikken. Veel succes.
 10. Misschien kan dit ook helpen, het is wat leeuw zegt maar dan met een hele hoop (overbodige?) achtergrond informatie. Terminologie is hopelijk niet te verwarrend... http://www.skylighter.com/fireworks/how-to-make/Hand-Mixed-Black-Powder.asp
 11. Je lift gaat niet sterker worden door te persen... Deze wordt sterker door beter houtskool te gebruiken of langer te millen. Voor extra uitleg mag je ook altijd iemand PM'en hoor (mij of leeuw bijvoorbeeld).
 12. Welkom Rick. Beter laat dan nooit, en waar een wil is is een weg. Veel leesplezier.
 13. Mocht er een verkoop topic koken, ik ben ook wel geïnteresseerd. Zowel chems als tools/kokers ed. Dit niveau van afwerking is trouwens echt bewonderingswaardig. Het ziet er zo ongelooflijk netjes uit! Zeer jammer dat je ermee zou stoppen. Filmpje is trouwens ook echt net, ik kijk uit naar de andere .
 14. From the album shell tests

  O&N 2016-2017!
 15. Oei FF, ik zie je post nu pas. Dit is een "gevorderde beginner" project. Youtube heeft een paar hele goeie tut's voor 3" shells, zelfde principe gewoon iets kleiner. Extra info staat in het topic van deze shell.