Jump to content
PyroForum.nl

Elementfire98

Gebruikers
 • Posts

  47
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Elementfire98's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

 1. Bedankt voor je reactie, en je suggesties die ik ga opvolgen. de rest van je tekst... doe ik niets mee. Suggestie, positief (ik weet niet wat je al wel of niet hebt gedaan, theoretisch, dus ik start bij het begin): - Kijk deze serie, een paar keer. - Daarna lezen, lezen en lezen (niet alleen hier). - Lees over de ongelukken, over persoonlijke beschermingsmiddelen, en over "Death mixes". - Lees F.A.S.T. (o.a).
 2. Wat ik van de gevoeligheid vind? Meeste mengsels met chloraat laat ik dezelfde dag nog ontploffen, met die mengsels werk ik ook vrij weinig. Op het moment ben ik bezig met het verbeteren van de zuiverheid.
 3. mix zelf nooit kaliumchloraat met zwavelpoeder. alleen met magnesiumpoeder, vanuit het artikel begreep ik dat deze man het had bewaart? (mengsel van chloraat en magnesium)
 4. Artikel even doorgelezen, interessant zeker, en dat de politie er verder niets mee doet. Heb al trouwens een manier gevonden om de zuiverheid omhoog te brengen
 5. wat zijn de verhoudingen daarvan? Meer zwavel dan chloraat?
 6. Kan je het proces uitleggen, heb hoge concentratie aceton in huis liggen en goede voorraad kaliumchloraat.
 7. Fijn dat je het mooi vindt, en bedankt voor je onnodige sarcasme.
 8. beetje kaliumchloraat en suiker + druppel zwavelzuur van 98% concentratie ? Zou dat een goede test zijn..
 9. Flash is erg onstabiel met kaliumchloraat had ik begrepen, zeer fijne aluminiumpoeder doet het niet al te best, maar denk magnesiumpoeder wel Is dat de ultieme test als het heel puur is? Of zijn daar andere testen voor?
 10. beste Pyro's, Inmiddels heb ik zelf kaliumchloraat gemaakt met behulp van electrolysis. Maar ik lees dat kaliumperchloraat in het algemeen meer wordt gebruikt in composities, dus is het nou handig of verspil ik hier mijn tijd mee.
 11. Bedankt voor je post @ploegdir Ik ga zeker je tips gebruiken. En betreft mijn werkplaats: moment van de foto's was het inderdaad een rotzooi, maar alles word opgeruimd naar elke afronding van een shell.
 12. beoordeel het, zeg me wat je ervan vindt, en wat er beter kan 3 2 1 GO! Want het is natuurlijk leerzaam 5 inch.mp4
×
×
 • Create New...