Jump to content
PyroForum.nl

Elementfire98

Gebruikers
 • Content count

  31
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Elementfire98

  5 inch shell hoeveel gram lift?

  Hahah! Soms moet je hard neer gaan voordat je er eigenlijk wel mee eens gaat worden, dat je een stapje terug moet doen. PS: geen filmpje ervan gemaakt, moest namelijk rennen voor me leven.
 2. Elementfire98

  5 inch shell hoeveel gram lift?

  Oja dat zeker! much to learn mare ging natuurlijk helemaal mis, kwam op de grond terecht en explodeerde.. Stars waren prima, zowel de timing en de lift waren niet goed
 3. Elementfire98

  5 inch shell hoeveel gram lift?

  Diameter is: 125mm
 4. Elementfire98

  5 inch shell hoeveel gram lift?

  Pumped stars gestapeld aan de rand. Middenin buskruit.
 5. Elementfire98

  5 inch shell hoeveel gram lift?

  Hij steekt 15 centimeter buiten de mortierbuis.
 6. Elementfire98

  5 inch shell hoeveel gram lift?

  Resultaat van de 5 inch shell, zondag komt er een video. Oh en ik ben toch niet gestopt 😜
 7. Elementfire98

  20190321_185641.jpg

  Ziet er schattig uit 😮
 8. Elementfire98

  5 inch shell hoeveel gram lift?

  Heb al eerder een 3 inch shell gemaakt en afgestoken met alleen flitspoeder erin (verliep naar behoren), video kun je bekijken. mare de kennismaking is al gebeurt, it was lovely
 9. Elementfire98

  Hallo allemaal !

  Hoi Dirk, welkom op het forum!
 10. Elementfire98

  5 inch shell hoeveel gram lift?

  Ben tijdelijk gestopt met het maken van de 5 Inch. Kga langzaam omhoog, probeer nu een 3 inch in elkaar te zetten met wat D1 glitters erin, video komt later.
 11. Elementfire98

  Glitter stars zonder kaliumperchloraat?

  Ned Gorksi kijk ik zo vaak, hij is zo goed ;D
 12. Elementfire98

  5 inch shell hoeveel gram lift?

  moet nog ontzettend veel leren, door jullie wijsheid kan ik beter en veiliger worden/werken. Deze informatie wat je nu gegeven hebt ben ik ontzettend blij mee, en wil ik je voor bedanken. Zonder enige ervaring en wijsheid van pyrotechniek, kan ik moeilijk onderbouwen met waarom, hopelijk begrijp je dat .
 13. Elementfire98

  5 inch shell hoeveel gram lift?

  Ik moet eerlijk bekennen dat mijn grenzen nogal uitgebreid zijn. Ik ga proberen om je vragen te beantwoorden, voel je vrij om mij hard te verbeteren. Hoeveel sterren gaan er in en hoe groot maak je die: 12,5mm en hoeveel? tot ie vol zit aan de rand.Wat voor break ga je gebruiken en hoeveel: Hot bp voor break, hoeveel... tot ie vol zit? Hoeveel lagen ga je hem pasten: hoeveel lagen er tussen de stars zitten en mortierbuis?Hoe diep ga je je mortier ingraven: dat is niet mijn plan om dat te doen, maar iets anders daar ben ik nog bezig. Hoe veel en wat voor lift: hoeveel kan ik pas bepalen naar het wegen van de shell. Hot bp voor lift onderaan, daar ben ik ook nog mee bezig. Welke manier van ontsteking ga je gebruiken: veiligheidslont, van ongeveer 20 tot 30 cm lang genoeg tijd om weg te kunnen sprinten. Waar ga je hem afsteken en wat is een veilige afstand voor jezelf en omstanders: open land, geen huizen geen mensen/beesten.
 14. Elementfire98

  Glitter stars zonder kaliumperchloraat?

  Begrijp je antwoord, en ik ga in volle gang beginnen met lezen, heb trouwens een mooie overzichtelijke website gevonden... wellicht is het ook wat voor jullie: https://pyrodata.com/ (weet niet als het toegestaan is om een link te plaatsen) Bedankt voor je antwoord, vandaag krijg ik me dextrine binnen.
 15. Elementfire98

  5 inch shell hoeveel gram lift?

  beetje jammer van die poll, niet een antwoord wat ik verwacht van een moderator.
×