Jump to content
PyroForum.nl

Elementfire98

Gebruikers
  • Posts

    47
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Elementfire98

  1. Bedankt voor je reactie, en je suggesties die ik ga opvolgen. de rest van je tekst... doe ik niets mee. Suggestie, positief (ik weet niet wat je al wel of niet hebt gedaan, theoretisch, dus ik start bij het begin): - Kijk deze serie, een paar keer. - Daarna lezen, lezen en lezen (niet alleen hier). - Lees over de ongelukken, over persoonlijke beschermingsmiddelen, en over "Death mixes". - Lees F.A.S.T. (o.a).
  2. Wat ik van de gevoeligheid vind? Meeste mengsels met chloraat laat ik dezelfde dag nog ontploffen, met die mengsels werk ik ook vrij weinig. Op het moment ben ik bezig met het verbeteren van de zuiverheid.
  3. mix zelf nooit kaliumchloraat met zwavelpoeder. alleen met magnesiumpoeder, vanuit het artikel begreep ik dat deze man het had bewaart? (mengsel van chloraat en magnesium)
  4. Artikel even doorgelezen, interessant zeker, en dat de politie er verder niets mee doet. Heb al trouwens een manier gevonden om de zuiverheid omhoog te brengen
  5. wat zijn de verhoudingen daarvan? Meer zwavel dan chloraat?
  6. Kan je het proces uitleggen, heb hoge concentratie aceton in huis liggen en goede voorraad kaliumchloraat.
  7. Fijn dat je het mooi vindt, en bedankt voor je onnodige sarcasme.
  8. beetje kaliumchloraat en suiker + druppel zwavelzuur van 98% concentratie ? Zou dat een goede test zijn..
  9. Flash is erg onstabiel met kaliumchloraat had ik begrepen, zeer fijne aluminiumpoeder doet het niet al te best, maar denk magnesiumpoeder wel Is dat de ultieme test als het heel puur is? Of zijn daar andere testen voor?
  10. beste Pyro's, Inmiddels heb ik zelf kaliumchloraat gemaakt met behulp van electrolysis. Maar ik lees dat kaliumperchloraat in het algemeen meer wordt gebruikt in composities, dus is het nou handig of verspil ik hier mijn tijd mee.
  11. Bedankt voor je post @ploegdir Ik ga zeker je tips gebruiken. En betreft mijn werkplaats: moment van de foto's was het inderdaad een rotzooi, maar alles word opgeruimd naar elke afronding van een shell.
  12. beoordeel het, zeg me wat je ervan vindt, en wat er beter kan 3 2 1 GO! Want het is natuurlijk leerzaam 5 inch.mp4
  13. Holaaaa Pryro's, tijdje terug had ik ook een vraag gesteld als het snel genoeg branden (stro c). Maar dit keer heb ik wilgenhout gebruikt, hopelijk kunnen jullie mij vertellen als dit krachtig genoeg is om een shell paar meter de lucht in te krijgen.. Groetjes! Elementfire98 WhatsApp Video 2019-05-30 at 07.34.57.mp4
  14. Hahah! Soms moet je hard neer gaan voordat je er eigenlijk wel mee eens gaat worden, dat je een stapje terug moet doen. PS: geen filmpje ervan gemaakt, moest namelijk rennen voor me leven.
  15. Oja dat zeker! much to learn mare ging natuurlijk helemaal mis, kwam op de grond terecht en explodeerde.. Stars waren prima, zowel de timing en de lift waren niet goed
  16. Pumped stars gestapeld aan de rand. Middenin buskruit.
  17. Hij steekt 15 centimeter buiten de mortierbuis.
  18. Resultaat van de 5 inch shell, zondag komt er een video. Oh en ik ben toch niet gestopt 😜
  19. Elementfire98

    20190321_185641.jpg

    Ziet er schattig uit 😮
  20. Heb al eerder een 3 inch shell gemaakt en afgestoken met alleen flitspoeder erin (verliep naar behoren), video kun je bekijken. mare de kennismaking is al gebeurt, it was lovely
×
×
  • Create New...