Jump to content
PyroForum.nl

-.B.-

Gebruikers
 • Posts

  246
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

-.B.-'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. -.B.-

  Stars

  Zou je even op www.pyrodb.org moeten kijken, dan bij compo's, en daar je gewensde chem in vullen... krijg je alle compo's die een bepaald chem bevatten. -B. EDIT: Sorry, in jouw geval van kaliumsulfaat, hij staat er niet tussen dus ik denk dat er weinig tot geen compo's zullen zijn met kaliumsulfaat...
 2. -.B.-

  Wilders

  Dit is inderdaad een hele lastige kwestie voor Nederland. Ik zelf vind dat de film wel uit moet komen omdat het inderdaad een vorm van mening uiting is. En wat is er dan nog tegen om hem niet uit te laten komen? Bescherming van Nederland? Als dit de reden zou zijn zou het dus betekenen dat de Islam dus echt een gevaar is, daar is die film tenslotte op gericht lijkt me. En is Wilders een blaaskaak? Ik vind dat hij erg overdreven ideeën heeft, maar vergeet niet dat hij behoorlijk wat stemmen heeft gehaald afgelopen verkiezingen... Veel mensen stemmen op hem omdat hij de enigste is die echt iets tegen de komst van moslims "durft" te doen. Heeft hij kans op slagen? Ik denk dat als hij zijn standpunt aanhoud dat hij waarschijnlijk nog wel groter zal worden omdat veel mensen zich machteloos voelen tegenover de komst van moslims. (wat ik dus hierboven genoemd heb) Wordt hij gehoord? Zeker dat hij gehoord wordt. Als er al zoveel oplaai is nog vóór hij uit is, zal het helemaal wat worden als hij uit is. Misschien niet zozeer op een positieve manier maar gehoord zal hij zeker worden. -B.
 3. Ik vond vooral die ruby red er mooi uit zien! Een beetje vel licht rood vind ik wel mooi. Die fontijn was trouwns pittig lang zeg... -B.
 4. Ahh, mooi dat hij er weer is. Maar hij is dus niet offline geweest omdat het een test was? -B.
 5. Kun je dan niet gewoon zoiets doen?: Dat je eerst een gedeelte hebt om hem snelheid te geven, het gedeelte van de core dus, en daarna een mengsel van meal en Ti of alu. En hoeveel Ti je dan toe kunt voegen hangt van je payload en de kwaliteit van je meal af volgens mij... -B.
 6. -.B.-

  He Of Pyro

  Ik ben toch echt 100% pyro. Ik heb niet echt interesse in de chemie achter HE's en voor de klap is het mij te gevaarlijk... puur pyro smaakt veel beter in mijn mond. -B.
 7. Dat viel mij ook al op, dat hij het niet deed... Misschien hebben ze hem uit de lucht gehaald, maar ik hoop dat het verplaatst is. De link was ook http://test.pyrotechniques.org/, misschien was het een test en is dit dus mislukt of juist niet? -B.
 8. -.B.-

  Filmpjes

  Ik vraag me idd dan altijd af hoeveel zo'n show nou zou kosten? Misschien een leuke verassing voor als ik slaag ofzo? Ik heb geen flauw idee naar de kosten maar ik gok het rond de €10.000 ongeveer... -B.
 9. Kijk, dit ziet er mooi uit... Ik had wel andere tutorials gelezen maar nu begrijp ik he pas. Nu komt er ook niet zo'n bult op de bovenkant van de shell toch? -B.
 10. -.B.-

  Grondbloem

  Hey maar Duvel, gebruik je nou in die tourbillon (hoe het ook mag heten) een chrysanthemum 6 mix? Ik zie tenminste in de naam "crissy 6" staan... Het verbaast mij eerlijk gezegd dat het dan nog zo veel kracht heeft. -B.
 11. -.B.-

  Ik Ben

  Dyslectie is inderdaad geen excuus voor slechte spelling, ik "heb" het zelf ook en als je je een beetje inspant en je hem even na kijkt met word kun je de meeste fouten weg werken. Maar welkom, weet je ongeveer wat je wil gaan maken? Ik bedoel dan waar je mee beginnen wilt zoals een rookbom of dergelijke... -B.
 12. Damn, wat was die dom bezig. Het lijkt wel of hij een gehele show op zijn flatje had bewaard. Volgens mij had hij daar ook shells liggen ofzo, want ik kan me anders niet echt een manier verzinnen hoe die sterren naar buiten moeten komen. -B.
 13. -.B.-

  Gietijzer Poeder

  Een ster is een ster toch? Het beste is wel om hem dan de lucht in te schieten zodat de glitters beter verspreid worden. -B.
 14. -.B.-

  Gietijzer Poeder

  Ziet er inderdaad wel mooi uit, zou je eens een ster testje mee moeten doen. Misschien is het wel leuk in D1 ipv. alu poeder? Over dat scheiden, als je poeders zoals aluminium wil scheiden, heeft een magneet uiteraard geen zin. Ik denk dan ook dat dit heel lastig te scheiden is, zo niet onmogelijk. Maar als je gewoon Fe poeder wil maken kun je natuurlijk altijd een magneet gebruiken. Gewoon even een flinke magneet van bijvoorbeeld een speaker en die even door het zand/Fe mengsel halen. -B.
 15. Nee, het gaat te ver, helemaal als er zelfs politie voor komt. -B.
×
×
 • Create New...