Jump to content
PyroForum.nl

lootens

Gebruikers
 • Content count

  22
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 1. Vanaf nu uit voorraad leverbaar. Pocket weegschaaltjes 0,1-1000g eenheden: g/oz/ozt/dwt Auto-kalibratie functie automatische uitschakeling (standaard): na 60 seconden Tarra functie stroom:2 x AAA Batterijen(inbegrepen) kleur:zilver Inhoud: 1 x Digital Scale 1000g-0.1g 1 x handleiding gratis: 1 x lederen hoesje gratis: 2x AAA baterijen slechts 12 euro Betaling *paypal *overschrijving verzending BE 2euro NL 3,8euro http://www.benl.ebay...984.m1555.l2649
 2. lootens

  Vuurwerk Show

  Proficiat, maar de stokken zien er mij dik uit, wegen ze niet te veel?
 3. lootens

  Problems With Mgal Making

  I think not alu cans are moisent but you can pure the alu from cans.
 4. lootens

  Aluminiumpoeder

  Ik dacht dat er dan nieuwe stoffen gevormd werden en waarom wil je die aluminium eigenlijk oplossen, om je blok te zuiveren. Al met /(basen) geeft volgens mij H2. Men neemt als voorbeeld 2HCl+2Al--->2AlCl+H2. Dit is ook het principe van een croftybom.
 5. lootens

  Flash

  Je mag blij zijn dat er niets gebeurde voor het zelfde geld was het wel afgegaan en was je iets kwijt. flash ontsteek je niet met een lucifer maar een lont of desnoods een lange aansteker. Welke combo had je gebruikt? 1/1?
 6. lootens

  Kaliumnitraat

  Dat een stof in voeding wordt gebruikt wil niet zeggen dat het eetbaar is zo wordt ook goud en natriumbenzonaat in voeding gebruikt. Natriumbenzonaat reageert met vitamine C tot benzeen en dat is heel kankerverwekkend dus je ziet wat ze tegenwoordig allemaal in je eten steken en dan heb ik het nog niet over zoutszuur en zwavelzuur. http://nl.wikipedia.org/wiki/Lijst_van_E-nummers P.S.: Aan de mensen die gaan proberen KNO3 bij een slager te kopen die gaan het je niet verkopen, het is alleen in speciale zaken te koop. @hieronder: Ik heb het aan een goede prijs gekocht hoor, niet de prijs van kunstmest maar toch nog goedkooper dan sommige webshops.
 7. lootens

  Kaliumnitraat

  Kaliumnitraat wordt wel gebruikt in vlees: als conserveermiddel. Als E252.
 8. lootens

  3'' D1 Met Rode En Blauwe Ring

  Jah en waarschijnlook ook voor een extra hete ontbranding dat je time fuse zeker aan gaat.
 9. lootens

  Alcohol

  Wij hebben thuis zo een klein destillatie machienetje speciaal voor het stoken van drank, maar eens bovenhalen zeker?
 10. lootens

  Waar woon je?

  BELGIE!! HIER!!
 11. lootens

  World's Toughest Jobs

  Dit lijkt me wel gevaarlijk en zijn die wetten echt zo streng in Nederland dat dat op je strafblad komt Onzinnige topic-bump. En dan ook nog het serieus commentaar in twijfel trekken. Warned. T.
 12. lootens

  Zeven.

  Mooie zeefjes, hoeveel heb je er eigenlijk gemaakt zo veel als op de foto of meer?
 13. lootens

  Poll:rookbom Op School

  Jah, bv. op de 100 dagen en dan zet je er een lang Time fuse tussen of tijdontstker ofzo . Dan weet niemand dat jij het was maar dan ben je mss wel je tijdontsteker kweit Dus gebruik dan best maar een time fuse of een sigaretje .
 14. lootens

  Poll:rookbom Op School

  Op internet zie je soms filmpjes van mensen die een rookbom op de speelplaats afsteken, wat vinden jullie daarvan.
 15. lootens

  Dextrine probleempje

  Het is ongeveer 7 gram is dit genoeg?
×