Jump to content
PyroForum.nl

mr.stijntje

Inactive
 • Posts

  1.770
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Contact Methods

Recent Profile Visitors

4.274 profile views

mr.stijntje's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

 1. Daarnaast heb ik laatst de pagina op pyroguide maar aangepast, aangezien niemand anders dat initiatief nog had genomen.
 2. Het is me nog nooit gelukt om een volle trommel met een huis tuin keuken elastiekje rond te draaien.. Hoeveel weegt je volle trommel? Hier een kilo of 3 inc lood en 200g sas.
 3. mr.stijntje

  H3

  Ik weet niet wat je wilt zeggen Pepcore, maar perchloraat met zwavel is toch een stuk minder gevaarlijk dan chloraat met zwavel. Ik zeg niet dat het ONgevaarlijk is, maar wel minder. ;)
 4. Als Mg zo'n dikke laag oxide heeft dat het niet wil branden moet je het bijna in zuur gewassen hebben of zo.. En MgO is inderdaad wit. Probeer de coating eraf te krijgen met thinner of koop nieuwe magnesium.
 5. Coating is niet oplosbaar in thinner of zo?
 6. Neem toch aan dat GK wel om de zoveel tijd een backup draait.. :o
 7. Ik wil niet lullig doen, maar dat ding draait toch wel verrekte langzaam. 40-80 rpm mag een starmill draaien en een kogelmolen kan meestal makkelijk 90rpm hebben. Stars rollen kun je op deze manier beter met de hand doen, dat gaat sneller.
 8. Mooi man! Nette site en lekkere prijzen voor de mortieren. Misschien dat je van de zomer een bestelling van mij langs ziet komen. Die dummies zijn ook wel grappig.. :blush:
 9. Hi there, People use kraft paper anywhere on earth, it's certain that there are companies in Denmark that have it available. It's just the trick to find it! Well, therefor you might try to google up paper manufacturers and just call them to ask what they can do for you. In most cases they don't bother selling a roll or two they have in stock anyway. Same counts for almost every company. Best is to walk/ride by, and have a talk IRL. Good luck! EDIT: Yeah, I mean you should just look for a paper manufacturer, and call them to ask wether they've got kraft paper. Not everything is on the internet!
 10. mr.stijntje

  Filmpjes

  Haha! Ik dacht: Nou krijgen we het hoor.. Maar wat is dat nou voor onzin joh.. En dan ook nog de reacties.. "Awesome, +5!" etc.. Te triest voor woorden gewoon.
 11. Drogen natuurlijk! Anders krijg je het nooit goed gepyrolyseerd!
 12. Leuke knaller! Ik heb ooit ook zoiets gedaan, en die is voor de verandering gefilmd! (Met een mobiel) Eerst een vlam van snel meal met titanium, deze jette de knaller een metertje van zijn plek, en daarna de knal. Ook met titanium.
 13. mr.stijntje

  Filmpjes

  ZOOOO Hallo die gast is goed bezig! Ongeloofelijk! Een fucking ronde break met dan nog een salute CENTRAAL in het midden, extreem strak werk joh! Wat zou ik graag een meeting houden met dat soort jongens, dan kun je pas echt wat leren zeg! En die heartbreak.. Jezus.. Hoe flikt hij het..
 14. ZOOOooo, en Steen heeft niet alleen een nieuwe desktop, hij heeft ook een heel nieuw scherm! Ik kreeg voor mijn verjaardag een 22" samsung syncmaster.. o_O Echt ik viel zowat van mijn stoel. Draai atm 1680*1050 en het bevalt me prima! Nog even een pic als bewijs: (Beuh, ik haat jpeg vlekjes)
×
×
 • Create New...