Jump to content
PyroForum.nl

pyro-maniac

Gebruikers
 • Content count

  132
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.jokerx93.com
 1. pyro-maniac

  "superstorm November 2007?"

  Ik heb dit bericht (laat zeggen 2 weken geleden) ook gelezen. Als je het mij vraagt is het onmogenlijk zoiets van zover van tevoren te voorspellen. Van die zogenaamde "formule" geloof ik ook niks, komop zeg Ik denk dat je eerder bang moet zijn voor tornado's i.p.v verdrinken :)
 2. pyro-maniac

  AQ-test

  Wel een leuke test. Ik scoorde 19, geen idee wat het inhoud maar toch leuk om te doen :rolleyes:
 3. pyro-maniac

  Spud Guns

  Vlgens mij is staalwol altijd erg dun Lijkt me trouwnens wel leuk om een keer te proberen.
 4. pyro-maniac

  Waar werd jij vandaag chagrijnig van?

  Mijn internet verbinding zit ook niet echt mee. Eerst Wanadoo, internet viel 10 keer per dag uit, dat modem was een belachenlijk onpraktisch model met de aansluitingen aan alle kanten. Dus overgestapt naar UPC. Niks mis met het modem en alles aangesloten. Nu download ik ook wat torrentjes en die download speed is echt om droevig van te woorden. Over een bestandje van 4MB en met een stuk of 50 seeds deed ik een HALFUUR(!!!) Op dit moment download ik een aantal bestanden met een maximale snelheid van 30kb/s. Hier even een bijgevoegde screen:
 5. pyro-maniac

  Expedient Homemade Firearms - ZipGun

  Expedient Homemade Firearms - ZipGun ZipGun.pdf .22 Singel-shot "Pen gun", Leuk en makkelijk om te maken.
 6. pyro-maniac

  Spud Guns

  Sinds ik dat vorige bericht geplaatst had heb ik al 2 spudguns gemaakt. Mijn eerste is in beslag genomen door de politie Geluk bij een ongeluk want anders was degene die ik nu heb nooit zo mooi geworden. Zonder Barrel: Met Barrel: Barrel alleen:
 7. pyro-maniac

  Kuddes? Of iedereen uniek?

  Ook hier wordt ik er schijtziek van... Mensen doen gvd alsof het hier de Bronx is. Die "gangsta's" staan 24 uur per dag met hun "gang" buiten te hangen/blowen/zuipen/mensen uitschelden en owee als je er wat van zegt. Persoonlijk vind ik dit zielige "no-life" personen die niks anders te doen hebben. Toch irriteer ik mij hier dood aan. Een aantal mensen van de "gang" waar ik het over heb heeft ook een rap op youtube gezet, je lacht je werkelijk dood om die tekst. Als je hem hebt gezien zul je wel begrijpen wat ik bedoel met "Mensen doen gvd alsof het hier de Bronx is." "Hoodz, west side, nigga, matties, click" enz enz... Bij wat voor "groep" mensen horen boeit me niet zoveel. Ik ga met verschillende mensen om, van hardcorders met een kale kop en Lonsdale kleren (die absoluut geen racist zijn en zelf oof neger vrienden hebben) tot skaters met wijde broeken en heavy metal muziek. Mijn muziek stijl is eigenlijk vanalles, rap, hardcore, pop (soms zelfs rock). Kleding draag ik wat ik zelf mooi en lekker vind zitten. Wtf boeit mij het nou wat de mode op dat moment zegt? Vind ik de mode mooi, doe ik er aan mee. Vind ik het niet mooi? Zou ik het nooit dragen. Dat mensen veel vooroordelen hebben vind ik opzich niet zo gek. Ik bedoe maar, hier in de Hemkade woorden veel hardcore feesten gegeven, altijd woorden er wel mensen opgepaktvoor dealen of drus bezit. In de achterwijken van amsterdam zoals osdorp durf jij na 10en niet meer over straat, en zeg nou zelf, het zijn 9 van de 10 keer alochtonen die zich niet kunnen aanpassen aan de Nederlandse wetgeving.
 8. pyro-maniac

  LOGO Ontwerp Wedstrijd 2 (PyroForum.nl)

  Misschien als ik 1 tekentje vervang door een vlammetje dat het beter is. Maar ik had een beeld dat de mods het liefst geen explosies enzo wouden, dus toen dacht ik laat ik het zo maar doen Edit: Logo met vlammetje zit in eerste post. Net heb ik er ook nog even 1 gemaakt, deze vind ik zelf niet zo geweldig maarja. Pyro_Forum_Logo4.psd Pyro-Maniac
 9. pyro-maniac

  LOGO Ontwerp Wedstrijd 2 (PyroForum.nl)

  Net weer ff wat met Paint Shop Pro gekloot en met (ook al zeg ik het zelf ) prachtig resultaat. De achtergrondkleur is IIG goed want ik heb achtergrond van miech gebruikt Pyro_Forum_Logo.psd Edit: Hier de nieuwe met een vlammetje erbij. Pyro_Forum_Logo2.psd En ik dacht: Dat oranje staat wel goed misschien zal dit dan ook goed staan: Pyro-maniac
 10. pyro-maniac

  LOGO Ontwerp Wedstrijd 2 (PyroForum.nl)

  Ik vind hem nog steeds even lelijk. Wat mij beterfd komt er gewoon een heel nieuw logo en word er niet met deze gekloot :P
 11. pyro-maniac

  LOGO Ontwerp Wedstrijd 2 (PyroForum.nl)

  Dat het onrustiger word is in het algemeen wel waar, dat komt voornamelijk omdat iedereen hier dat blauwe al gewend is en het raar is om opeens iets anders te zien. Denk maar aan toen Gamekeeper Pyro overging naar IPB. Je zou ook kunnen kijken bij andere Invision Power Board forums, GameZ Forum heeft bijvoorbeeld het in zwart. Magnamaniac heeft gekozen oranje tussen het blauw/wit te gooien en Reveforum. heeft het helemaal paars gemaakt.
 12. pyro-maniac

  LOGO Ontwerp Wedstrijd 2 (PyroForum.nl)

  Oke, nu weten we in ieder geval wat de mening is over deze. Ik zelf vind de 2e mogelijkheid van danny db erg mooi :P
 13. pyro-maniac

  LOGO Ontwerp Wedstrijd 2 (PyroForum.nl)

  Dat is natuurlijk ook een mogenlijkheid, kijken hoe het staat enzo. Ik denk dat GK anders wel een mededeling hier in het topic gegeven had.
 14. pyro-maniac

  LOGO Ontwerp Wedstrijd 2 (PyroForum.nl)

  Jaja, jullie zullen wel denken "daar heb je hem weer met ze gezeik" maar eigenlijk vind ik dit juist 1 van de mindere Persoonlijk vond ik de Invision Power Board tekst en logo mooier Edit: Meatyke en Rico waren me voor
 15. pyro-maniac

  LOGO Ontwerp Wedstrijd 2 (PyroForum.nl)

  Ik sluit me hier ook bij aan, dat Invision Power Board wat er nu staat is helemaal niks :P
×