Jump to content
PyroForum.nl

flamekeeper

Gebruikers
 • Content count

  177
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

1,051 profile views
 1. flamekeeper

  De Beste Wensen!

  Gelukkig nieuwjaar en de beste wensen iedereen! Mijn goede voornemens: Proberen te stoppen met roken [sarcasme] Minder drinken [/sarcasme]
 2. flamekeeper

  Hallo Ik Ben Tim

  Ha Tim jonge! Lang niet gesproken. Zou je trouwens niet even je locatie verwijderen uit je profiel. Goede introductiepost, maar toch vaker een punt gebruiken en blijf letten op spelling. Let ook op bij gebruik van sub- en superscript, subscript gebruik je bij molecuul- en zoutformules om het aantal atomen of groepen weer te geven en superscript gebruik je bij lading van ionen.
 3. flamekeeper

  Nog wakker?

  Bar American, Middelburg, Zeeland. Is altijd supergezellig, en iedereen is aardig ookal kennen ze je niet. Het is alleen soms wel een beetje druk maarja je moet er wat voor over hebben.
 4. flamekeeper

  Nog wakker?

  Net terug uit een metalbar, supervet. Te veel bier! (Nou ja, laten we niet overdrijven, er had nog best wat bij gekunt.) Zometeen slapen. Trusten.
 5. flamekeeper

  AQ-test

  23 Gehaald met de test. Ben best wel geïnteresseerd vanaf wanneer je als authist gezien wordt.
 6. flamekeeper

  "superstorm November 2007?"

  Gelukkig, nou weet ik zeker dat het goed gaat komen. Ik geloof wel dat die storm in het weekend gaat komen. Ik heb een grafiek gezien van de waarnemingen, eerst een rechte lijn (met kleine uitschieters) toen was het ineens windstil en werd de wind steeds harder, nu nog steeds. Over die "superstorm" ben ik het nog niet helemaal zeker. Er zijn mensen bij mij op school en die geloven er heilig in maar sommigen twijfelen er aan. (Aan de genoemde kracht, niet dat er eventueel 1 komt.)
 7. flamekeeper

  "superstorm November 2007?"

  Hmm, zo te zien heb ik echt een probleem als dit echt gaat gebeuren. Ik woon in Zeeland, de provincie die in 1953 het ergst getroffen was met de watersnoodramp. Het lijkt me wel grappig die harde wind maar levensgevaarlijk, voor de zekerheid batterijen en kaarsen inslaan. En misschien opnieuw overwegen mijn C-Diploma te halen. :rolleyes:
 8. flamekeeper

  Filmpjes

  Klik! Dat noem ik nog eens een ghostmine. Een ghostmine van 1127 m. Best mooi gedaan, maar volgende keer mogen ze best wat kleur gebruiken. :P
 9. flamekeeper

  Nog wakker?

  Net terug uit Bar American (Metal/Rock bar), de nodige biertjes op. Heb ik tenminste geen last van me gebroken arm. :P
 10. flamekeeper

  Religie

  Het zit in de aard van de mens om vragen te stellen, waar zouden we zijn als we dat niet deden. Stenen Tijdperk of nog verder terug? Het is onmogelijk om energie uit het niets te halen, je hebt er altijd apparatuur en/of materie voor nodig.
 11. flamekeeper

  Calciumhypochloriet

  Hoi mensen, hier weer eens een post van mij. Mijn ouders hebben een tijdje terug een zwembad gekocht, hierbij zat een emmer met calciumhypochloriet. Ik heb gezocht op internet en kon niets vinden. Nu ben ik BiNaS eens aan het doorbladeren geweest en stond er dat hypochloriet het negatieve ion ClO- was. Zijn hier leuke/interessante dingen mee te maken zoals compo's of misschien Ca2+ClO-2 omzetten naar een Chloraat of Perchloraat. MVG Bas /EDIT: Sory voor de domme vraag, toen ik hier ging zoeken vond ik dat er al een paar posts over hypochlorieten gedaan waren. Dit topic kan wat mij betreft gesloten/verwijderd worden.
 12. flamekeeper

  Filmpjes

  Ik kan RealPlayer niet downloaden, ik heb ook op die site gekeken maar ik kan die "Yallahhakbaksnokaanpik"-taal niet echt lezen. Weet iemand waar ik een GRATIS versie van RealPlayer kan downloaden? Greets
 13. flamekeeper

  hoi ik ben...

  Veel plezier op 't forum. Wat je als kathode en anode bij de elektrolyse van kaliumchloraat moet gebruiken staat allemaal in het desbetreffende topic, dus dat wordt lezen. Greets /EDIT: - Yup. (Je snapt me wel )
 14. flamekeeper

  Nog wakker?

  Tjah, toen was et beetje vroeg, normaal mag ik later. Zoals nu. Net terug uit Bar American (Rock/Metal café). Was egt zo wreed, volgende weekend weer!
 15. flamekeeper

  Nog wakker?

  Net terug uit de stad. De nodige biertjes op, misschien nog wel meer. Het is een wonder dat ik normaal kan typen. (na 10 minuten overlezen en verbeteren XD.) Zo maar eens naar bed. Oii
×