Jump to content
PyroForum.nl

Treelover

Afgeschermd
 • Content count

  436
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Good

2 Followers

Contact Methods

Recent Profile Visitors

1,707 profile views
 1. Treelover

  Filmpjes

 2. Treelover

  Aluminiumpoeder

  Paar weken in de mill met geschikte media is een optie, niet zo high-tech hoor.
 3. Treelover

  Ammoniumnitraat

  AN moet je niet uit je pan hakken, dan is het al gesmolten (en mogelijk deels ontleed). Aan het eind kun je het best op de pan een fannetje zetten, en proberen de AN niet te smelten.
 4. Treelover

  Internetvrijheid

  Ik gok dat (vrijwel) alle aandacht naar stormfront en aanverwanten gaat. De middelen (kennis) hebben is 1, enge denkbeelden zijn een stapje verder. Anyhow, ik zou iedereen aanraden om incriminerende correspondentie via PGP te encrypten.
 5. Treelover

  Het Is Weer Bijna O & N

  Een 800mg aan MHN plus wat DS en BP on top liet hij mij weten. Heb ergens ook nog wat over 10> kg ANFO gehoord, maar dat blijft een gerucht.
 6. Treelover

  thermiet Vs Telefoon

  De gesmolten titanium-ijzer legering viel een beetje ongelukkig naast de telefoon heb ik vernomen. Mooie pics verder hoor!
 7. Treelover

  Nbk2000 R.i.p.

  Nu ik er even op een vrije middag over nadenk: Wie zegt dat NBK werkelijk in de bak zit? Het is erg makkelijk om zoiets op te zetten op het internet. En ik denk dat ze (NBK en Mega) door donaties snel rijk willen worden. Het zijn een stel ontevreden redneck's, wat verwacht je? Of zijn dat paranoïde gedachten?
 8. Treelover

  Games

  Het enige wat ik nog echt die-hard speel is cs1.6
 9. Treelover

  Hoe Brandvlekken Verwijderen

  Schuren en lakken?
 10. Treelover

  Drugs Gebruik

  Fair enough. Ik begrijp volkomen dat het forum naast (het al verboden) pyro en HE geen andere controversiële onderwerpen kan gebruiken. Ik snap je standpunten over koop en verkoop, maar kun je iets duidelijker zijn over de rest, het lijkt zichzelf tegen te spreken. Met andere woorden: Hoever kunnen we gaan?
 11. Treelover

  Drugs Gebruik

  Probeer jezelf niet kapot te hoesten, neem een klein trekje in je mond en adem het in met verse lucht. Leer rollen. :blush:
 12. Treelover

  Drugs Gebruik

  Voor LSD zou ik een dag of 2 vrij nemen, anders gaat het niet goed! Heb van het weekend om een uur of 3:00 midden in het bos in een sloot gestaan, we waren de weg naar de fietsen even kwijt. En slapen gaat de eerste 18 uur heel lastig worden.
 13. Treelover

  Drugs Gebruik

  Hoewel hij qua risico-rangschikking redelijk klopt, is de lijst verre van compleet en had de schrijver duidelijk geen benul van wat hij allemaal opkalkte. Het zijn inderdaad alkylnitrieten, alkylnitraten zullen hoogstens een explosieve ervaring geven :blush:
 14. Treelover

  Mooiste Forum Momenten.

  Volgens mij kwam die gedachte van nagellakremover als H2O2 in de eerste plaats van N2O, en heeft hij die er later uitge-edit, zoals te zien is aan de bijkomende reply van Keesthemad: Terwijl je daarvoor niks (meer) over nagellakremover ziet staan. Dus zo extreem dom was die opmerking van remonn nou ook weer niet. Correct me if I'm wrong.
 15. Treelover

  Drugs Gebruik

  Datzelfde geldt voor autorijden, maar zijn degenen die zichzelf de dood in rijden reden om autorijden in z'n algeheel maar af te schaffen? Bij drugs zou het destemeer hypocriet zijn om ze gevaarlijk te noemen omdat je enkel jezelf kapot kan maken. Bepaalde vormen van drugsgebruik (excessen, gevaarlijke combinaties, etc) zijn gevaarlijk, niet de drugs zelf. Ik vind dat iedereen hierover zijn eigen beslissing mag maken, het wordt toch immers ook niet verboden om allerlei gevaarlijke stunts te doen bij het skydiven, en de Mount Everest is nog steeds toegankelijk voor iedereen die even naar boven wil. Ik zie drugs in ethisch opzicht als een gevaarlijke sport waarmee je, als het misgaat, enkel jezelf kunt beschadigen. Voor mezelf zijn drugs een manier om de wereld op een andere manier te bekijken, ik krijg er nieuwe inzichten van en leer mezelf op een veel betere manier kennen. Ik doe het met mate en ken mijn eigen grenzen, en op deze manier ga ik er - vind ik - verantwoord mee om. @explomaan: Vertel eens wat HPPD bij jou precies inhoudt.
×