Jump to content
PyroForum.nl

toxicsnake

Gebruikers
 • Posts

  259
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Contact Methods

toxicsnake's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. Ik doe aan wedstrijdzwemmen, behoor toch wel tot de top van NL, van mijn leeftijd dan hè , niet de top 3, maar meer rond de 20. Verder skateboard ik ook wel af en toe.
 2. Ik verander hem af en toe, maar ik ben best wel een Simpsons fan , vandaar deze achtergrond.
 3. 9,3 KG als het een KAS-suiker rookbom was geweest. Maar ik heb de KAS iedere keer eerst gefiltreerd. Dus het was een 7,4 KG AN-suiker rookbom. En die mensen aan het eind, geen idee, we zijn weg gelopen , later de rommel opgeruimd, maar ik zag die man met het witte haar vandaag nog toen ik mijn krantenwijk deed, waarschijnlijk geen politie.
 4. Komt waarschijnlijk omdat jij de nieuwe link had, foxbow15 had de oude link. Maar ik had niet verwacht dat hij in de fik zou vliegen. :P
 5. toxicsnake

  Rookbom 2006

  Dit is de onbewerkte versie, en de kwalitiet is lager dan ik had gewild, anders had ik hem niet kunnen uploaden ( wel bij rapidshare maar daar is niet iedereen even blij mee ) http://members.pyroforum.nl/gamekeeper/movies/kas_suike..._toxicsnake.mov ik heb het filmpje even op members.pyroforum.nl/gamekeeper gezet (by gamekeeper)
 6. Ik koop 2-3 sloffen astro's, 2 sloffen baby pijltjes, grondbloemen, thunderkings, flashing diamonds en natuurlijk een paar aansteeklonten .
 7. Maar ik vind het knap dat je 20 keukenrollen in één pringles bus hebt gekregen. ;)
 8. toxicsnake

  Camera

  Tja, alleen doet de batterij het niet zo lang , maar wel een lekkere camera.
 9. Ach, ik moet toch wat, als ik niet met chems mag werken van mijn ouders . En aangezien het filmpje 26 mb was, ik had wel een versie van het filmpje van 7,4 mb, maar die kon ik niet uploaden, hij is ' .mp4 ', dan staat er dat ik dat type bestand niet mag/kan uploaden.
 10. Ik heb hem eerst geprobeerd op het forum te uploaden, maar dat lukte niet, tot 4 keer toe .
 11. Ik wilde dit jaar handdoeken voor mijn rookbom gebruiken, maar die zijn een stuk duurder dan keukenpapier. Want de handdoek die ik kocht ( 70 bij 140 cm ) kon maar 1 liter water opnemen, dat staat gelijk aan 5 keukenrollen en 5 keukenrollen kosten nog geen €1,- en de handoek €4,-. Toen zat ik te denken hoe ik toch nog meer uit de handdoek kon krijgen voor die prijs., en toen op een dag, ik zat op mijn fiets, kwam ik op een idee. Ik heb het uitgeprobeerd en was blij met het resultaat. Ik heb 3 keer 10 vellen keukenpapier genomen. De 1e heb ik op de normale manier gedaan. De 2e heb ik 2 keer op de normale manier gedaan, dus zodra hij droog was, weer door een oplossing KAS-suiker gehaald. De 3e heb ik 3 keer op de normale manier gedaan, dus door oplossing -> drogen -> oplossing -> drogen -> oplossing -> drogen. De 1e woog, met aluminium folie en tape erom heen, 65 gram. Ik had hem door een oplossing van 20g NH4NO3 ( ik had de KAS eerst gefiltreerd ) en 20g suiker gehaald. Het gewicht van het keukenpapier, aluminiumfolie en tape is iets meer dan 25g. Bij de 3e heb ik dat dus 3 keer gedaan en hij woog 125g(tape en folie er al omheen). 125-25=100g dus er zat 2,5 keer zoveel NH4NO3 en suiker in. En toen maar kijken of hij ook meer rook maakte. rookbom 1(65g): http://[B][ GEBRUIK MAKEN VAN EXTERNE UPLOADERS IS NIET TOEGESTAAN, UPLOAD BESTANDEN DIRECT OP HET FORUM ][/B]files/4636218/100_1072.mov.html sorry voor rapidshare, en er zit opeens geen geluid meer bij(zet maar gewoon een leuk/gezellig muziekje op ) rookbom 3(125g): http://video.google.nl/videoplay?docid=486...44867&q=rookbom
 12. Hé, de meeste mensen komen uit Zuid Holland, ik hoor dus weer eens bij de massa .
 13. toxicsnake

  Filmpjes

  Ja, en als je dan ook nog ziet dat er meerdere filmpjes van hem zijn. ;)
 14. Dank je, ben altijd al erg creatief geweest , en ik gebruik altijd jasc paint shop pro 8.0. Er is ook 9 en 10.0 maar die vind ik minder.
 15. Die van mij was 6 Kg, dit jaar ga ik voor de 8 kilo kas en 5.5 kilo suiker. , tja, veel meer lukt niet binnen een week in je eentje.
×
×
 • Create New...