Jump to content
PyroForum.nl

High Density

Afgeschermd
 • Posts

  1.367
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

Contact Methods

Recent Profile Visitors

7.064 profile views

High Density's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

19

Reputation

2

Community Answers

 1. Same,, is vooral verantwoording die om de hoek komt kijken, maar tijd is ook een grote factor, pyro kost ontzettend veel tijd (dat is enerzijds ook het mooie ervan je kan er een hoop kanten mee op) laatste jaren is vuurwerk enorm gedemoniseerd, vroeger kwam je er nog met een sisser vanaf, tegenwoordig ben je gewoon een nummer, niemand die zich verdiept in je persoonlijke situatie(laten we maar van het ergste uitgaan) beter op je hoogtepunt stoppen. iig zeker als de mensen om je heen afhankelijk zijn van je. hetgene waar je het meeste voor moet uitkijken zijn wel de mensen die niet weten dat je hele straat vol komt te staan met EOD ect en dat je voor wapenbezit de bak in gaat als ze oppervlakkig anoniem ff een belletje doen omdat jij een kut gezicht hebt en zeikt over die auto die scheef geparkeerd staat.
 2. Las net een YouTube comment van een gast die 10.000 abbonee's met zero content of zoiets heette, maar het rukke was dat er maar 1 gast geaboneerd had op z'n kanaal
 3. Ha ha Welkom dan maar weer hey, begint nu echt jonguh
 4. Dat is nu een goed voorbeeld van selectief lezen zeker als je een "procedure" of iets dergelijks moet lezen om iets gevaarlijks zoals een "pyromengsel" te maken moet je goed lezen Bovendien moet je informatie uit meerdere bronnen kunnen vergelijken vind ik, om de bullshit eruit te kunnen filteren. Goed en nu zoek ik er een bron bij: Wat vind jij van de gevoeligheid van chloraat-magnesium Elementfire98?
 5. Ja dat is wel vaag, maar goed even voor de duidelijkheid dit mengsel is niet heel veilig. Even een snelle wiki quote:
 6. Dat is een goede vraag, er kleven wat compatibiliteits problemen aan chloraat waar perchloraat minder last van lijkt te hebben, daar in tegen lijkt het me simpeler te maken als perchloraat. Dat perchloraat meer in composities word gebruikt is aannemelijk, maar ik denk dat een hoop van deze informatie stamt uit de tijd dat je perchloraat nog zo OTC kon bestellen.
 7. https://www.tubantia.nl/twenterand/45-jarige-vriezenvener-zwaargewond-na-ongeluk-met-klappoeder~ae3a8df7/?referrer=https://www.google.nl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=7&ved=2ahUKEwid1Zj4g8fkAhVBJVAKHdvWB3cQFjAGegQIBxAB&url=https%3A%2F%2Fwww.tubantia.nl%2Ftwenterand%2F45-jarige-vriezenvener-zwaargewond-na-ongeluk-met-klappoeder~ae3a8df7%2F&usg=AOvVaw0TqOykZNp1isSz66By7Xda Effe koekies accepteren, en artikel doorlezen. Weet ff de verhouding niet uit mijn hoofd, maar bovenstaand artikel zegt iets over de veiligheid
 8. Die snaren van je aandrijving, is dat nog een beetje OTC?, zoek zelf ook nog snaren om ooit iets te fabriceren. En wat is nu de dikte van je visco? en direct gerelateerd daar aan wat is de diameter van het gaatje van je bovenste "powder die" ? Komt dat naaigaren bij je vriendin uit haar noodsetje, of is daar iets van een simpele webshop voor? Werkt dat coaten een beetje? wat neem je er voor? pingpong?
 9. Ha ha, ik weet niet meer of het frieten waren hoor, maar dat flesje 100 ml was wel echt was in de schuur gelukkig, schuimparty op de betontegels,
 10. Wat aardig resistent is (ik neem je niet in de maling) is zo'n nep wijnfles kurk met aluminium folie er omheen en daarna wat laagjes van die teflon tape, dat gebruikte ik om mijn WFNA fles mee af te dichten. edit: Ja dat setje ziet er netjes uit, prijs ook. Tip: je fles 100 ml WFNA niet laten vallen als je een zak frieten uit de vriezer trekt.
 11. Beetje laat met deze reactie, maar houd er rekening mee dat je deze 2 niet vacuum kan trekken, je gaat op die 80 graden toch wat decompositie krijgen verwacht ik. Maar goed je kunt de HNO3 nog met ureum behandelen en dat soort kunst en vliegwerk, het gaat er meer om dat je weet wat je koopt Wil je echt vacuum kunnen trekken moet je opvangkolf ook een RBF zijn en alles met slijpstuk, en heb je een opzetstuk nodig met een afzuigpunt waar je een waterstraal pomp oid op kunt aansluiten.
 12. Mooi werk De leeuw Het brand lekker snel, maakt verder niet uit want je maakt het toch zelf ha ha. ik vind dat gekorrelde BP een goed idee mede vanwege de hogere brandsnelheid die je kan bereiken / de betere flow door je toestel. is er nog een andere reden waarvoor je het doet? Heb je ook getest wat er gebeurd als je een deel gekorreld en een deel meal neemt bijv ? Is dit met naaigaren of een iets dikker draad? Hoe zit de overbrenging in elkaar?
 13. Bron : smdb wiki Zou nog ff verder zoeken in de regels, je had ergens zo'n EU lijst met stoffen ik weet niet waar, echt een artikel waar staat wat er echt in de wet staat,
 14. Ik denk dat je eens een wat kortere core moet proberen, van zeg ik doe een gok de helft, en 4 i.p.v 5 mm diameter, en je sas minder lang malen als je dat doet, met supersnelle meal zou ik alleen nozzle-loze pijlen maken. Wat ook een reden kan zijn is dat er scheuren ontstaan in het dunne laagje meal rond je core tijdens het boren, 12-5:2 is immers maar 3,5 mm, als je dan al ietsje scheef boort zit je zo dicht bij de wand. Grotendeels voorkomen kun je het door zeer consistente materialen en methodes te gebruiken, ( gekochte kokers / rockettools / pers ) maar dan nog blijft het trial en error, hoogstwaarschijnlijk moet je immers wel zelf de sas maken. Snelste manier is dus een compleet invalide vliegende pijl maken die amper een pinda de lucht in krijgt, maar wel heel blijft, kun je daarna wel weer een wat langere core proberen.
 15. Denk dat je nozzle er uit geknald is, beetje meer specs doet wonderen voor een wat serieuzere analyse. Kwaliteit(prductiemethode) meal?, methode rammen?, materiaal/type koker?, hoogte/materiaal nozzle?, wat voor tools? ect.
×
×
 • Create New...