Jump to content
PyroForum.nl

Rocketier

Moderators
 • Posts

  858
 • Joined

 • Last visited

About Rocketier

Recent Profile Visitors

18.468 profile views

Rocketier's Achievements

 1. Petje af. Ik had het idee ooit eens maar is er nooit van gekomen.
 2. Leuk kerel. Echt niet verkeerd. Klinkt wel goed ook. Complimenten
 3. Ik zou niet proberen je mortier omhoog te schieten. Geeft rotzooi wanneer deze weer naar beneden komt en de shell zal op de grond exploderen. Wat Tyneman zegt. Kleinbeetje dextrine er bij vochtig maken en granuleren.
 4. Met stro C krijg je ook hele snelle bp. 8 euro voor een baal. Balsa hout is beet duur denk ik zo.
 5. Hey Jason,

   

  Is idd jammer. Heb je geedite vehaal gelezen.. Ik heb ook respect voor de politie. Die mannen die bij mij kwamen vonden het ook vervelend dat er mensen schnitschen.

  Ik blijf het een onwijs gave hobby vinden. Maar mijn vrouw heeft twee jaar geleden een CVA gehad vlak voor kerst en heeft mij gewoon keihard nodig.  Ik moet zeggen dat het wel vreselijk jeukt deze tijd hoor. Maar ik ben onwijs blij dat een mede pyro alles tegen een nette prijs heeft overgenomen. Ik had genoeg om tot mijn 80 door te gaan. :)

  Goede jaarwisseling gewenst iig.

  Grtz R

  1. Jason

   Jason

   Hee mijn vrouw ook twee jaar geleden bijna.. Was wel schrikken, ze maakte me wakker, maar kon niet praten en of zeggen wat er aan de hand was. We hebben wel geluk gehad.. Ze is er een stuk liever op geworden, en heeft alleen een deel van haar intellect en korte termijn geheugen in moeten leveren.. Bij ons ligt heel de tafel vol met memo blaadjes voortaan. 

   Vwb onze hobby.. Ja ik heb dus ook nog genoeg op voorraad en ook nog van andere stoppers hier eea opgekocht. 

 6. Ja en zo kwam er ook een eind aan mijn hobby. Zoals Lontje schrijft je verrader slaapt niet.Overigens door het oog van de naald gekropen dus heeft geen consequenties gehad. Ik ben gelukkig verlost van al mijn spullen. Lees nog wel af en toe op het forum mee dat blijft trekken. Ik heb gezegd, eens een pyro altijd een pyro, en dat is gewoon waar. Als je op een gegeven moment meer te verliezen hebt dan ga je wat beter nadenken over de risico's. Ik vond het mooi geweest. Mooie dingen gemaakt. Een aantal van jullie mafkezen mogen ontmoeten. Dit was overigens het mooiste van de hobby, praten en ervaring uitwisselen. Maar ook extreme dingen gemaakt zoals toen een 10 inch header op een whistlepijl. Wat ging dat ding alle jezus hoog leek wel een luchthoorn die af ging. Maar goed rest mij op dit moment iedereen een super fijn oud en nieuw te wensen. Zoals eerder gezegd irriteer je buren niet zorg dat je veilig blijft en ruim naderhand je rotzooi op. Voor iedereen een gelukkig maar vooral gezond 2019! Ps ben nog steeds mod op dit forum dus gedraag je. ?Ben overigens niet de wereld uit dus als je wat te vragen hebt dan zal ik waar ik kan nog antwoorden.
 7. Die disco dip is inmiddels over de tht heen. Ik heb sinds het gebruik maken van steelshot korrels geen discodip meer gebruikt. Ik sta helemaal droog qua pyro. Heb afgelopen twee O&N niet eens iets commercieels afgezet. Een demofilmpje zit er ff niet in Boem. Heb 2 jaar geleden een zaterdagje sterren gerold. Die staan nog steeds te wachten. Dus....... Ik volg jullie nog steeds. @TynemanDe achterkant van je trommeltje zul je even moeten verstevigen denk ik. Een grotere plaat op je asje zetten. Door het gewicht zal je bakje snel gaan scheuren verwacht ik. Wel leuk om te zien.
 8. Andres, Koop een rol kraftpapier link Maak een verdunning van witte houtlijm. Ik doe dit met water. Pak een stuk kraftpapier en en stuk rond metaal met de inner diameter maat. Sla het stuk papier kort om het metaal en smeer met een kwast je papier in met het houtlijm goedje. Het mooiste rol je het papier steeds verder op een gladde ondergrond. Ik gebruik een glasplaat. Als je de juiste dikte hebt bereikt rol je duwende met je handen de rol nog een aantal keer over de plaat. Hierdoor komt het papier strak te zitten. Met een mes kan je nu de kokers op maat snijden. Zet het mes haaks op de papieren rol terwijl deze nog om de metalen stuk rond zit. Duw het scherpe mes op de rol terwijl je het over het gladde oppervlak rolt. Je snijd hiermee recht door je papier. Als je het goed hebt gedaan kan je de koker zo van de buis schuiven. Goed laten drogen en je heb knijterharde sterke kokers.
 9. If you shortcut a shortcut you'll end up nowhere! Volg de regels stap voor stap net als de grote van je incrementjes. Kleine beetjes tegelijk. Spindle een beetje vaseline op smeren dan gaat het gemakkelijker los. Ben benieuwd naar je volgende.
 10. Wij weten allemaal hoe het was om jong te zijn en te beginnen met rotzooien. Wat Tyneman je vertelt is dat je eerst een moet gaan lezen voordat je iets experimenteels doet. Het kost je namelijk je vingers of ogen als je maar wat aan kloot. Lezen dan komt je vanzelf achter heel veel handson zaken zoals hulzen maken. Geen pvc gebruiken niet nee nada nooit njet. Gewoon niet dus.
 11. Al 29 jaar met pyrotecniek bezig en wil weer dat fijne gevoel hebben als het gaat zoals het moet gaan .Ik kan hier veel leren

 12. Met dextrine kan je met water binden. Beide kunnen worden gebonden door alc ivm Redgum. Of beide met aceton dat vind de Parlon en Redgum lekker.
 13. Als je daar al een harde plasser van krijgt dan krijg je van deze een boner dat je voorlopig niet meer kan pissen.
×
×
 • Create New...