Jump to content
PyroForum.nl

flamekeeper

Gebruikers
  • Posts

    177
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by flamekeeper

  1. Gelukkig nieuwjaar en de beste wensen iedereen! Mijn goede voornemens: Proberen te stoppen met roken [sarcasme] Minder drinken [/sarcasme]
  2. Ha Tim jonge! Lang niet gesproken. Zou je trouwens niet even je locatie verwijderen uit je profiel. Goede introductiepost, maar toch vaker een punt gebruiken en blijf letten op spelling. Let ook op bij gebruik van sub- en superscript, subscript gebruik je bij molecuul- en zoutformules om het aantal atomen of groepen weer te geven en superscript gebruik je bij lading van ionen.
  3. Bar American, Middelburg, Zeeland. Is altijd supergezellig, en iedereen is aardig ookal kennen ze je niet. Het is alleen soms wel een beetje druk maarja je moet er wat voor over hebben.
  4. Net terug uit een metalbar, supervet. Te veel bier! (Nou ja, laten we niet overdrijven, er had nog best wat bij gekunt.) Zometeen slapen. Trusten.
  5. flamekeeper

    AQ-test

    23 Gehaald met de test. Ben best wel geïnteresseerd vanaf wanneer je als authist gezien wordt.
  6. Gelukkig, nou weet ik zeker dat het goed gaat komen. Ik geloof wel dat die storm in het weekend gaat komen. Ik heb een grafiek gezien van de waarnemingen, eerst een rechte lijn (met kleine uitschieters) toen was het ineens windstil en werd de wind steeds harder, nu nog steeds. Over die "superstorm" ben ik het nog niet helemaal zeker. Er zijn mensen bij mij op school en die geloven er heilig in maar sommigen twijfelen er aan. (Aan de genoemde kracht, niet dat er eventueel 1 komt.)
  7. Hmm, zo te zien heb ik echt een probleem als dit echt gaat gebeuren. Ik woon in Zeeland, de provincie die in 1953 het ergst getroffen was met de watersnoodramp. Het lijkt me wel grappig die harde wind maar levensgevaarlijk, voor de zekerheid batterijen en kaarsen inslaan. En misschien opnieuw overwegen mijn C-Diploma te halen. :rolleyes:
  8. flamekeeper

    Filmpjes

    Klik! Dat noem ik nog eens een ghostmine. Een ghostmine van 1127 m. Best mooi gedaan, maar volgende keer mogen ze best wat kleur gebruiken. :P
  9. Net terug uit Bar American (Metal/Rock bar), de nodige biertjes op. Heb ik tenminste geen last van me gebroken arm. :P
  10. flamekeeper

    Religie

    Het zit in de aard van de mens om vragen te stellen, waar zouden we zijn als we dat niet deden. Stenen Tijdperk of nog verder terug? Het is onmogelijk om energie uit het niets te halen, je hebt er altijd apparatuur en/of materie voor nodig.
  11. Hoi mensen, hier weer eens een post van mij. Mijn ouders hebben een tijdje terug een zwembad gekocht, hierbij zat een emmer met calciumhypochloriet. Ik heb gezocht op internet en kon niets vinden. Nu ben ik BiNaS eens aan het doorbladeren geweest en stond er dat hypochloriet het negatieve ion ClO- was. Zijn hier leuke/interessante dingen mee te maken zoals compo's of misschien Ca2+ClO-2 omzetten naar een Chloraat of Perchloraat. MVG Bas /EDIT: Sory voor de domme vraag, toen ik hier ging zoeken vond ik dat er al een paar posts over hypochlorieten gedaan waren. Dit topic kan wat mij betreft gesloten/verwijderd worden.
  12. flamekeeper

    Filmpjes

    Ik kan RealPlayer niet downloaden, ik heb ook op die site gekeken maar ik kan die "Yallahhakbaksnokaanpik"-taal niet echt lezen. Weet iemand waar ik een GRATIS versie van RealPlayer kan downloaden? Greets
  13. flamekeeper

    hoi ik ben...

    Veel plezier op 't forum. Wat je als kathode en anode bij de elektrolyse van kaliumchloraat moet gebruiken staat allemaal in het desbetreffende topic, dus dat wordt lezen. Greets /EDIT: - Yup. (Je snapt me wel )
  14. Tjah, toen was et beetje vroeg, normaal mag ik later. Zoals nu. Net terug uit Bar American (Rock/Metal café). Was egt zo wreed, volgende weekend weer!
  15. Net terug uit de stad. De nodige biertjes op, misschien nog wel meer. Het is een wonder dat ik normaal kan typen. (na 10 minuten overlezen en verbeteren XD.) Zo maar eens naar bed. Oii
  16. Hoezo dat nou weer? Waarom zou iemand K3wl zijn als die AP of ANFO zou testen? Sorry voor de off-topic post.
  17. Mijn snake rake (de eerst van links) is gebroken. Gelukkig is het alleen het boogje, nu is ie nog te gebruiken als een rechte pick. Ik heb net een nieuwe pick gemaakt, de zesde van links. zometeen even testen met een maat. Daarna gelijk wat van zijn AP en ANFO testen. Dat blauwen ga ik misschien nog weleens proberen, maar dat harden van superman21 ga ik ook proberen, hopen dat mijn picks dan niet weer breken.
  18. Uhh, als ik goed gelezen heb is een break het openklappen van een shell. En een goede break is sprake van als de effecten goed verspreid uitkomen. Een break is dus volgens mij geen knal. Hierbij wil jij dus waarschijnlijk een hardere knal, dit ligt aan welke mix en hoeveel ervan, lijkt mij.
  19. Voor de mensen die niet zo heel handig zijn of het gereedschap niet hebben wil ik wel wat lockpicks maken. Zeg welke tools van het plaatje een paar posts hierboven je wil hebben, ik maak ze en stuur ze op. Voordat ik ze verstuur heb ik je laten weten hoeveel het verzenden kost en zal je het overgemaakt moeten hebben op mijn bankrekening. Ik reken ook 50 cent per tool omdat ik de zaagbladen moet kopen. Uit een zaagblad kan ik 2 tools maken. Als dit niet goedgekeurd wordt door de mods verwijder deze post dan A.U.B.
  20. ik heb gewoon een spijker met een hoek van 90 graden. de gebogen hoek is een beetje platgeveild zodat het goed in het slot gaat en er niet uitglijd. Werkt best goed maar kan beter.
  21. Gewoon ijzerzaagjes, voor in een handzaag. Niet van die kleintjes maar die groteren. Je moet ze ook niet zagen, dat lukt je nooit. Je moet vijlen of slijpen. Nummer 1 van links heb ik vandaag (gisteren?) gemaakt met wat aanpassingen. Ziet er best goed uitm het werkt ook nog. :P
  22. Ik heb even op het internet gezocht naar templates (oftewel sjablonen) voor veelgebruikte Lockpicks. In het filmpje laten ze zien hoe je lockpicks moet maken, ze gebruiken hierbij speciaal soort papier dat ink afgeeft aan het metalen zaagblad. Dit is allemaal niet nodig, je kunt het uitgeknipte papiertje ook opplakken en daarna rond het figuurtje uitslijpen. Ik ga vanavond uitproberen die eerste van links te maken, misschien ook nog meer als ik nog wat zaagblad overhoud om te gebruiken. Templates: Tutorial filmpje: http://www.youtube.com/watch?v=HuhB3kTF02Q
  23. Net terug van een disco, teveel bier op. Niet zulke goede muziek, alleen maar hiphop, jumpstyle. Bijna geen hardcore of rock, en helemaal geen metal. Tijd om te zoeken naar andere disco, waar bier en metal is. ^^
  24. Ik heb ook een paar sloten, deze gaan redelijk makkelijk open. Ik heb ook een huisdeur slot nieuw gekocht en een wat oudere gekregen van iemand. Deze gaan allemaal vrij makkelijk open. User1, zou jij kunnen uitleggen wat het verschil tussen een "shit"slotje en een 2sterren slot?
  25. Het bestandje was eigenlijk een .rar extensie, die kan ik hier niet uploaden dus heb ik alles even uitgepakt. Kijk ook eens op Youtube, er staan ook zat filmpjes hoe het moet en hoe je je eigen tools maakt. Ik kan misschien ook wel eens een tutorial maken als ik tijd heb. Picking_Master_Locks.doc SECRETS_OF_LOCK_PICKING.doc The_Arts_of_Lockpicking_I.doc The_Arts_of_Lockpicking_II.doc ht_lock_picking.pdf
×
×
  • Create New...