Jump to content
PyroForum.nl

danny db

Afgeschermd
 • Posts

  931
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Recent Profile Visitors

2.806 profile views

danny db's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

 1. @ Geertwilnix, dat eindvlammetje heb ik ook al vaker gezien bij D1 brand testjes, ik denk daarom dat het niet al te veel te maken heeft met Decahydraat. In ieder geval lijkt het me dat je te veel water hebt gebruikt in je mix want het glitter effect is helemaal niet optimaal (alhoewel het ook aan die ALU kan liggen, ik heb geen idee wat voor effect dit soort Alu heeft). Ik gebruik 400µ wat heerlijke vonken geeft. Iig ga je dat eindvlammetje niet zien in de lucht. @timishier, geen idee en dat heeft niet veel te maken met dit topic.
 2. Het is gewoon gevaarlijk als jij grote dingen gaat schieten terwijl je nog steeds je pulverone moet testen. Van al diegenen die niets te zeggen hebben, zijn de meest aangename mensen diegenen die zwijgen.
 3. Voor ik iets zeg, moet ik je eerst waarschuwen: ik zou als ik jou was geen KCLO3 gebruiken, zelfs met suiker is het te gevoelig. Als je aan KCLO3 raakt, zal je ook wel KNO3 kunnen vinden. Wiskunde zit niet echt in men bloed, maar het zal erop neer komen dat je moet berekenen hoeveel stuwkracht je nodig hebt om met een bepaalde massa de gravitationele pull te overwinnen. Hoeveel newton je daarvoor nodig hebt kan je theoretisch berekenen en hoeveel newton je raket uitoefent kan je berekenen door de raket ondersteboven op een analoge weegschaal te zetten. Meer stuwkracht kan je verkrijgen door meer gas uit te stoten, of door meer druk te genereren binnen je raket.
 4. Das spijtig man! Maar ik ben er zeker van dat je hier nog vaak gaat rond hangen !
 5. danny db

  Humor

  <a href="http://tinypic.com?ref=2zzurd3" target="_blank"><img src="http://i40 [B][ GEBRUIK MAKEN VAN EXTERNE UPLOADERS IS NIET TOEGESTAAN, UPLOAD BESTANDEN DIRECT OP HET FORUM ][/B]2zzurd3.jpg" border="0" alt="Image and video hosting by TinyPic"></a>
 6. danny db

  O&N 2011-2012

  Heb het ook al wel eens gehoord van René dat je Ti beter niet ramt, persen zou veiliger zijn.
 7. Ja kan wel zijn wat je zegt! In een compo zoals C8 lijkt me dat wel niet veel uit te maken, maar in kleurencomp's kan je wel eens in de probs raken zo.
 8. Ik heb hier nog een pot Arabische gom staan, nu wil ik die toch wel eens gaan proberen. Je zou 4% moeten oplossen in water met 10% alc. De oplossing moet dan een nachtje blijven staan. En dan gewoon in je spuitbus zoals je normaal je sterren zou rollen. In de 19de eeuw was dit de standaard procedure. Je kan naar het schijnt ook 3% dex mee millen in je comp en 4% Arabische gom oplossen in je water/alc voor overkill binding! @ Bonkers, maiszetmeel lost toch niet op? Of wat bedoel je precies ?
 9. Hoe werkt SGRS voor je? Arabische gom zou naar het schijnt superieur zijn aan elke binder, het spijtige is dat je het niet zomaar in je compo kan smijten maar in je water/alc moet oplossen. @bonkers, hoe lost je dex op? Gaat hij volledig op in water of blijven er wat brokjes en rommel onopgelost?
 10. Het finale verdict is heel simpel: maltodextrine is minderwaardig aan gele dextrine. Mijn C8 en C8 naar Phiko sloegen simpelweg kapot in een 4inch. Desalniettemin kan het wel gebruikt worden als binder, maar om je sterren echt hard te krijgen zodat je ze deftig kan breaken, gebruik je toch beter gele dextrine (of SGRS of Arabiche gom). Sterren die gebonden worden met malto lijken zich ook anders te gedragen, mbt hangtime van de vonken. PS: Goede dex is niet zomaar elke dex , er zit een groot verschil op qua kwaliteit!
 11. Ik heb zowel glasvezel als HDPE mortieren, maar idd ook nog enkele metalen. Ze wegen inderdaad wel een pak, maar het is zonde om ze niet meer te gebruiken .
 12. Zijn er hier nog mensen met ijzeren mortieren? Wat doen jullie tegen de corrosie? Verschrikkelijk hoe die BP dat metaal aanvalt . WD-40'tigen?
 13. 8mm is de deur uit, nog iemand die 10mm?
 14. Omdat ik even plek wil maken ben ik van plan enkele spulletjes te verkopen. Mijn eerste items waar ik afscheid van wil nemen zijn: Item:..........................................Normale PS prijs.................Mijn prijs - 10mm starplate................................38.99€ ...........................28€ - 8mm starplate..................................37.99€............................25€ Samen vliegen ze natuurlijk de deur uit voor €50 (excl verzending). De 10mm is nog nooit gebruikt en die van 8mm een maal. Nu ik mijn sterren altijd rol zal ik deze niet meer nodig hebben. PM me!
 15. danny db

  O&N 2011-2012

  Laten we zeggen dat hij wel rond was maar dat het zeker wel beter kon ! Je ziet de ring er niet goed uitkomen omdat de inserts een net iets te lange delay hebben (en natuurlijk omdat hij net in een klote hoek afging!). Alhoewel dat een sterkere breakcharge ook wel al iets zou kunnen helpen! Gelukkig zijn die inserts van jouw afgegaan! Gingen ze goed & allemaal?
×
×
 • Create New...