Jump to content
PyroForum.nl

Prophet

Afgeschermd
 • Content count

  2,206
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

6 Followers

Recent Profile Visitors

3,836 profile views
 1. Prophet

  jan

  Nee, maar even het mierenneuken achterwegen gelaten: verzorgde posts lezen iets leuker staan ook iets netter natuurlijk. Perfectie is niet nodig maar doe gewoon even meer moeite dan gewoon een lap tekst neer te zetten.
 2. Prophet

  Prophet stopt als moderator

  Het is inderdaad niet de bedoeling om me volledig te distantiëren van dit forum. Ik zal af en toe nog langskomen en me mengen in de discussies. Ik zal enkel niet meer als mod (kunnen) optreden natuurlijk. :)
 3. Prophet

  Prophet stopt als moderator

  Hoi Forum, In navolging van Leander enkele maanden geleden hang ook ik de moderatorjas aan de haak. Dit vanwege de drukte in mijn privéleven die o.a. het (fatsoenlijk) moderaten stilaan onmogelijk maakt, daarbij zorgt deze drukte er al een geruime tijd voor dat de praktische kant van deze hobby on hold staat. Het was me een eer om dit forum zo lang te kunnen moderaten en ik heb het altijd met plezier gedaan, maar nu is het dus tijd voor nieuw bloed. Allemaal nog veel plezier gewenst op het forum! Groeten, Prophet
 4. Prophet

  Fijne feestdagen allemaal.

  En ook vanaf hier de beste wensen voor iedereen! Moge het een veilige overgang naar 2012 zijn geweest! :D
 5. Prophet

  Korte Vragen Topic

  De CaCl2 zal enkel het water aantrekken, het alcohol zal gemakkelijker verdampen op een warme(re) plaats. Als je je sterren in een excicator op een warme plaats (gewoon binnenshuis, niet buiten of zo) zet, zal het water er sneller aan ontrokken zijn dan in open lucht. Daarna kan je je sterren laten drogen op een warme, goed verluchte plaats om de laatste restjes alcohol eruit te krijgen. Lijkt me dat het op deze manier wel moet werken.
 6. Prophet

  Even voorstellen!

  Welkom. Eén opmerking: de forumregels dien je gelezen te hebben VOOR je een post maakt. Zoals de post er nu staat is deze niet conform de regels en zou je er in principe een waarschuwing voor kunnen krijgen. Gebruik hoofdletters, leestekens en een fatsoenlijke grammatica.
 7. Prophet

  Sven279

  Dat je na je warning van een maand niet direct een nieuwe account aanmaakt of wegloopt van dit forum, maar in plaats daarvan gaat lezen en je houding aanpast, vind ik mooi. Dit getuigt in ieder geval van de juiste instelling (waaronder geduld), houden zo!
 8. Prophet

  Wetgeving omtrent KClO4

  Bezit, importeren en opslaan (tot bepaalde hoeveelheid) van deze stof is gewoon legaal. Vervoer moet conform ADR gebeuren.
 9. Prophet

  Nieuwe moderator gezocht

  Het PyroForum Moderator Team verwelkomt Charcoal als nieuwe medewerker!
 10. Prophet

  Task Force Opsporing Vuurwerk Bommenmakers

  Haha, echt lol @ dat filmpje! In plaats van gehackt lijkt het mij eerder dat ze dat filmpje downloaden, bewerken en een nieuwe versie uploaden. Het originele filmpje staat immers nog op die kerel zijn profiel: klikkie. Maar downloaden en aanpassen is dus evenzeer niet toegestaan natuurlijk, tijd om ook even een Task Force op te richten? :lol:
 11. Prophet

  Task Force Opsporing Vuurwerk Bommenmakers

  Gelukkig maken de mensen die hier zitten geen van beide. Of ze moesten met 'vuurwerkbommen' eigenlijk 'mortierbommen' bedoelen wat eigenlijk gewoon hun idiote benaming is voor shells.
 12. Prophet

  Hallo allemaal

  @Lontje: Er is al eens zo'n poll geweest over leeftijd maar aangezien dit weer enkele jaren geleden was, geeft dit geen goed beeld van de gemiddelde leeftijd van de huidige actieve groep. Het is wel mogelijk om al wat praktische dingetjes uit te proberen, zolang je maar niet teveel wilt of te snel vooruit wil gaan. Zoals hierboven gezegd is het zeker geen slecht idee om je ouders er bij te betrekken, zij kunnen je ongetwijfeld helpen.
 13. Prophet

  Rangen op Acc's

  Zulke systemen werken in theorie altijd mooi, maar als mensen aan afgesproken 'karma-uitwisseling' gaan doen kan je gedag zeggen tegen de betrouwbaarheid. Ik blijf erbij dat dit (te) veel extra werk is en je zal het moeten doen met wat je nu hebt. :)
 14. Prophet

  Nieuwe moderator gezocht

  Maar er moet wel voor gewerkt worden natuurlijk! Al die vliegtuigreizen naar Bali, Tapei, Japan etc. doe wij niet voor ons plezier hoor. :)
 15. Prophet

  Dringend hulp nodig!

  Ik sluit me bij Rocketier aan. Liegen tegen je ouders is geen goed idee, dat is niet de houding en instelling die je nodig hebt om deze hobby op een fatsoenlijke manier te kunnen uitvoeren. @Knallah: tips gaan geven over hoe je moet liegen tegen je ouders getuigt evenzeer van een verkeerde instelling, dit is echt niet wat we willen zien hier op het forum.
×