Jump to content
PyroForum.nl

Virgisitus

Gebruikers
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Virgisitus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Is er hier iemand in voor een petitie voor 'amateur pyrotechnische licentie'? Iets wat bewijst dat je weet wat je doet, je geen schade maakt en op vooraf afgelegen bepaalde plekken mag afsteken op bepaalde tijden. Verbieden werkt niet. Even een stukje psychologie. Waarom zou je iets doen dat verboden is: het geeft je een kick, je weet dat je fout bezig bent en je doet het toch... Je voelt je een bad-ass. Vooral bij jeugd is dit. Erg jammer dat de politie dit doet. Onze hobby's worden ingekort.
  2. Aha leuk! buurtgenoten! Ik dacht laat ik het maar veranderen! Ik zie je berichtje wel verschijnen! ik ga even trainen! Ik maak veelal sierknallers en wel eens een kleine shell. groeten!
  3. Bedankt voor de reactie mannen! Ik zal mijn geheim verklappen. Ik ben meestal bezig met mijn hobby als mijn ouders niet thuis zijn. Dat is redelijk vaak want zij werken. Ik heb een apart bureau en daar leg ik dan een vel kraftpapier op. Als ik klaar ben leg ik het in mijn kast. Die is namelijk HEEL erg groot en daar kijken ze niet in! Ik ben nog vol op bezig met maken! maar nu met oud en nieuw komende verstop ik mijn spullen achter in mijn kast! . Morgen is mijn moeder een avond weg en dan ga ik het mijn vader uitleggen! Bedankt voor de hulp!
  4. Op advies van een ander stel ik mijzelf even voor! Ik ga mijn naam uiteraard niet plaatsen want ik heb een bijna unieke naam haha! Ik ben 18 jaar en ik woon bij mijn ouders in het o zo mooie zuiden van het landl! Ik ben al aardig bekend met de regels van het wel en niet doen van pyro en ik houd me er al 2 jaar mee bezig. Mijn ouders weten dit nog niet haha, maar ik ben van plan het ze te vertellen! groeten!
  5. Bedankt voor je reactie! Ik wil het liefst niet liegen tegen mijn ouders. Ik had verleden oud en nieuw een paar mooie knallers en mijn pa vond dat wel mooi. Maar mijn moeder is er echt niet van, (vooral omdat ik vroegah ook wel eens met blaartjes thuiskwam omdat ik met lucifers had gespeeld) haha! Ik wil het liefst gewoon dat ze het accepteren dat ik een hobby heb die (tussen haakjes) gevaarlijk is, want het is gewoon echt mijn ding. Ik ga het wel stoffen noemen en ik praat er denk ik wel eerst met mijn vader over! Groeten
  6. Ik ben hier nieuw op het forum dus ik verontschuldig me alvast als ik wat fout doe! Ik ben heel erg geinterresseerd in het maken van vuurwerk en zelf heb ik al een paar pijltjes + klein shells gemaakt. Maar ik zit met een probleem. De persoon waar ik mijn chemicaliën van heb gehad is gestopt en nu moet ik het dus gaan bestellen en laten bezorgen. Maar mijn ouders weten niet dat ik doe! Hoe leg je uit dat het maken van vuurwerk je hobby is aan je ouders? Want zoals velen weten, ouders zijn heel erg bezorgd om je! Ps: ik weet het nodige af van de stoffen en ben altijd veilig wanneer ik met mijn hobby bezig ben. Stoffen overal, handschoenen en niet te vergeten mijn mooie plastice bril heb ik ook. Dus ik hoef geen preek van mensen die denken dat ik een beginner ben Bij voorbaat dank!
×
×
  • Create New...