Geertwilniks

Gebruikers
 • Content count

  63
 • Joined

 • Last visited

4 Followers

About Geertwilniks

Recent Profile Visitors

1,878 profile views
 1. From the album Ball Mill te koop... gestopt met de hobby !

  de kist.. mooi zonder veel geluid..

  © :)

 2. From the album Ball Mill te koop... gestopt met de hobby !

  1 van de trommels
 3. From the album Ball Mill te koop... gestopt met de hobby !

  3 trommels... eentje veel gebruikt de andere niet.. er kan er nog 1 bij als je wilt
 4. From the album Ball Mill te koop... gestopt met de hobby !

  extra dingetjes.. weet de naam ff niet
 5. From the album Ball Mill te koop... gestopt met de hobby !

  De motor die vastzit.. en het extra electro motortje wat je er gratis bij krijgt !!
 6. Beste mensen, Ik stop volledig met mijn hobby want ik ben de stress eromheen zat. Had al wat spullen weggegooit enzv maar deze probeer ik hier nog te verkopen. Fontein Tool + 7 kegel cones van pyro parts 1 Kogelmolen+extra electro motor in een geluidsdichte kist. met keramieke media+trommels (3 stuks) Gomtape ongeveer 2 rollen 12,14 mm massieve alluminium rammers van 50cm lang ( ook korte versies van ) Aardig wat GD(pm maar) Kartonnen 3" mortieren 3" houten mortier rek van goede kwaliteit ! Goed voor 10 buizen.. En voor de rest nog allerlei kleine dingen,kwastjes enzv.. pot houtlijm..construcie lijm bla bla je kent het wel. Dat mag allemaal gratis erbij. Voor de Kogelmolen vraag ik 30,00.. Voor het mortier rek vraag ik 20,00.. Voor de kegels vraag ik 2,00 per stuk Voor de fontein tool vraag ik 20,00 De rest mag op geboden worden... ik hoor het wel.. het liefst verkoop ik alles in 1 keer natuurlijk. Ophalen kan omgeving Alphen A/d rijn.
 7. winkel

  Onzin... we zijn lui geworden en moeten maar eens dingen gaan regelen zonder internet. Of dingen gaan regelen via simpele internet cafe's enzo. Dan zoek je daar ff je info en rij je ergens heen. Genoeg opties. Webshops is zoiezo killing voor deze hobby.
 8. Even een korte vraag. Welke pers raden jullie mij aan voor 14 tot 20 mm motors ? Dan heb ik het over die raamwerkpersen.
 9. video

  Voor 14 mm motoren. Van ongeveer 15 cm lang. En als kruit ; 65:35:1-- Kno3:Suiker:Fe203 (ijzeroxide) gebruik ik altijd een nozzle breedte van 4 mm. De core is meestal volledig en soms voor een leuke tail de laatste cm een andere mix erboven geperst. De eindstoppen zijn even lang als de innerlijke diameter. Dat houd ik bij elke motor aan. Vaak doe ik er zelfs 1-2 mm bij om zekerheid te hebben. Ow ja, het kruit is wel lang gemilled... dus het brand goed snel. Is je kruit weer slomer dan zal ik je nozzle breedte en core erop aanpassen. Maar zelfs met een volledige core heb ik nooit cato's. Mijn 14 mm coreburners met 60:30:10 meal powder. Hebben weer andere variaties. Maar uiteindelijk moet je aardig wat testen wil je de perfecte motor hebben. Ik kan je via de pm wel wat pdf's sturen.
 10. Beste pyro's, Hierbij wil ik graag jullie aandacht voor een leuke en geweldige actie van de broers Veverka. Ze zijn bezig met een project, een grote documentaire. De informatie hierover staat hier: http://www.kickstarter.com/projects/veverkabros/passfire Hier een klein stukje : Two award-winning filmmakers are ready to dig in to the international passion for fireworks with their forthcoming film “Passfire.” This documentary about the world's most amazing fireworks, the passionate people who make them and the cultures behind them is sure to explode on the big screen. En de trailer : http://www.youtube.com/watch?v=Aqsguf8yaKo Zelf vind ik het echt geweldig dat dit zo kan onstaan, met een kleine bijdrage help je hun aardig op weg. Kortom steunen ! Of het nou 1 dollar is of niet Mvg, Geertwilniks.
 11. winkel

  En waarom heb je voor 13 mm gekozen ? Of is het een typfout :P
 12. Ik heb eigenlijk nooit cato's met coreburners die wel een eindstop bevatten. Met 6-3-1 of 7-3-1 is het vanaf de eerste pijl altijd goed gegaan. En mijn 14 mm motoren tillen een 3 inch. 75:15:10 ga ik niet eens proberen. Denk dat ik dan wel cato's krijg.
 13. winkel

  Wanneer komen de 14 mm rammers weer terug in het assortiment ? En is het misschien een idee om 16 mm rammers te nemen ? Voor mensen die niet gelijk 40 kokers nodig hebben. Grtz.
 14. Ga eens langs de magazijnen van de intertoys,marskramer enzv. Daar heb je perfecte kokers(mortieren) voor 2 inch shells echt rockhard. Je kan er makkelijk op staan. Tevens ook leuk voor wat grotere salutes. Gewoon even vragen naar kartonnen kokers en er liggen bakken vol van. Ik heb ook iemand die in de albert heijn werkt en voor mij kokers spaart.