Jump to content
PyroForum.nl

D.L.

Gebruikers
 • Content count

  224
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

2 Followers

 1. D.L.

  Filmpjes

  FWsim staat voor fireworksimulator. Niet echt dus...
 2. D.L.

  Shells

  http://www.pyrobin.com/files/mov00635.mp4 deze kwam ik toevallig tegen Gewicht: 1030g Break: 400g meal coated ricehulls met 16g slowflash booster. Pasting: 10 lagen 80g/m2 kraftpapier en of centered spiking. Lift: 75g pulverone
 3. De AOW is geen breekpunt meer voor PVV-leider Geert Wilders. De PVV-leider is bereid zijn standpunt over de AOW-leeftijd te laten varen. Tijdens de campagne zei Wilders nog dat hij niet zou meedoen aan een kabinet als de AOW-leeftijd omhoog zou gaan. 'Trouw, 10 juni 2010' Ik vind geert wilders de grootste dwaas van de afgelopen jaren. Hij is een schreeuwer en geeft geen oplossingen. Plus dat hij een zondebok zoekt voor alle slechte dingen. Dat is in de geschiedenis al wel is vaker voorgekomen...
 4. D.L.

  Media

  Ik heb een koperen buis in cilindertjes gezaagd en gevuld met lood. Dit werkt perfect. Missing cilindertjes moet ook wel weken denk ik.
 5. D.L.

  Korte Vragen Topic

  Hangt er vanaf als je H2O2 over een zilverkatalysator giet dan zal er stoom ontstaan geen vloeibaar water. Ook klopt je reactie vergelijking niet. Het moet zijn 2 H2O2 --- > 2 H2O + O2.
 6. D.L.

  Filmpjes

  Klopt!
 7. D.L.

  Filmpjes

  Check het filmpje op 2:53 een KUBUS!!
 8. D.L.

  Korte Vragen Topic

  Precies ik ook, hopen dat hij niet uit de lucht is. Er waren daar behoorlijk wat ervaren members. En er stond best wat nuttige info op.
 9. D.L.

  Korte Vragen Topic

  Weet iemand wat er met het APC forum is? ik kan er niet opkomen.
 10. D.L.

  3 inch peanutshell

  ja die was zeker dik haha!
 11. ja daar kunnen ze zeker wel om lachen! Dan vinden ze je echt een topgozer!!
 12. D.L.

  Shells

  Misschien omdat ik geen redgum gebruik? ik vervang de red gum altijd door C en MgAl dus 2 gram red gum vervangen door 1 gram C en 1 gram MgAl. En laat de sterren minstens een week drogen. @bonkers: de sterren waren allemaalk 6mm pumped misschien was de ene iets langer dan de andere. Maar toch breakte hij behoorlijk in een rondje.
 13. D.L.

  Shells

  De enige 2 shells die ik gefilmd heb. http://www.youtube.com/watch?v=gJq6L89cTMo Twee 4 inch shells een bow tie en een D1. opzich vond ik die bow tie nog aardig gelukt voor een 4 inch.
 14. D.L.

  Shells

  Ik break 3 inch can shells met MCRH en zo'n 12 gram slow flash. En dat geeft een goede ronde break. Ik denk dat het misschien eerder ligt aan hoe je de eindstoppen maakt. en spike je wel voldoende?
 15. D.L.

  4 inch farfalle shell

  Zo om de stilte voor oud en nieuw te verbreken is er een 4 inch farfalle shell afgeschoten. wat vind men er van? '>
×