Jump to content
PyroForum.nl

D.L.

Gebruikers
  • Posts

    224
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by D.L.

  1. D.L.

    Filmpjes

    FWsim staat voor fireworksimulator. Niet echt dus...
  2. D.L.

    Shells

    http://www.pyrobin.com/files/mov00635.mp4 deze kwam ik toevallig tegen Gewicht: 1030g Break: 400g meal coated ricehulls met 16g slowflash booster. Pasting: 10 lagen 80g/m2 kraftpapier en of centered spiking. Lift: 75g pulverone
  3. De AOW is geen breekpunt meer voor PVV-leider Geert Wilders. De PVV-leider is bereid zijn standpunt over de AOW-leeftijd te laten varen. Tijdens de campagne zei Wilders nog dat hij niet zou meedoen aan een kabinet als de AOW-leeftijd omhoog zou gaan. 'Trouw, 10 juni 2010' Ik vind geert wilders de grootste dwaas van de afgelopen jaren. Hij is een schreeuwer en geeft geen oplossingen. Plus dat hij een zondebok zoekt voor alle slechte dingen. Dat is in de geschiedenis al wel is vaker voorgekomen...
  4. D.L.

    Media

    Ik heb een koperen buis in cilindertjes gezaagd en gevuld met lood. Dit werkt perfect. Missing cilindertjes moet ook wel weken denk ik.
  5. Hangt er vanaf als je H2O2 over een zilverkatalysator giet dan zal er stoom ontstaan geen vloeibaar water. Ook klopt je reactie vergelijking niet. Het moet zijn 2 H2O2 --- > 2 H2O + O2.
  6. D.L.

    Filmpjes

    Check het filmpje op 2:53 een KUBUS!!
  7. Precies ik ook, hopen dat hij niet uit de lucht is. Er waren daar behoorlijk wat ervaren members. En er stond best wat nuttige info op.
  8. Weet iemand wat er met het APC forum is? ik kan er niet opkomen.
  9. ja daar kunnen ze zeker wel om lachen! Dan vinden ze je echt een topgozer!!
  10. D.L.

    Shells

    Misschien omdat ik geen redgum gebruik? ik vervang de red gum altijd door C en MgAl dus 2 gram red gum vervangen door 1 gram C en 1 gram MgAl. En laat de sterren minstens een week drogen. @bonkers: de sterren waren allemaalk 6mm pumped misschien was de ene iets langer dan de andere. Maar toch breakte hij behoorlijk in een rondje.
  11. D.L.

    Shells

    De enige 2 shells die ik gefilmd heb. http://www.youtube.com/watch?v=gJq6L89cTMo Twee 4 inch shells een bow tie en een D1. opzich vond ik die bow tie nog aardig gelukt voor een 4 inch.
  12. D.L.

    Shells

    Ik break 3 inch can shells met MCRH en zo'n 12 gram slow flash. En dat geeft een goede ronde break. Ik denk dat het misschien eerder ligt aan hoe je de eindstoppen maakt. en spike je wel voldoende?
  13. Zo om de stilte voor oud en nieuw te verbreken is er een 4 inch farfalle shell afgeschoten. wat vind men er van? '>
  14. Die pijl met de inserts was echt vet! een 2 inch header is niet zo groot dus leuk dat je daar wat in hebt kunnen proppen:P
  15. D.L.

    Shells

    leuke shell hoor, en je broer vond hem ook behoorlijk geslaagd zo te horen:P
  16. D.L.

    Shells

    je hebt een wetenschappelijk onderzoek hiervoor uitgevoerd ofniet:P haha
  17. ik gebruik altijd hout van een naaldboom, den, spar etc dit geeft mooie vonken zonde om dan pine houtskool te gaan bestellen.
  18. Hmmm, ik had toch gekozen voor een cilindrische shell. Ik verwacht dat de farfalles niet in een mooi rondje breaken. Of ben ik nou pesimistisch?:lol:
  19. Ik vind hem toch iets aan de kleine kant. Na de spiking en pasting (10 lagen) moet ik de ruimte nog wel wat opvullen.
  20. oeps ja 7.8 sorry, Maar dit heb je wel nodig hoor als je ook de spiking pasting en de quikmatch meerekent wat er nog omheen moet. Nog niet geschoten maar een 4 inch cilinder is in de maak...:lol:
  21. De diameter is iets van 8,8 cm en de fles is iets van 23 cm lang. ow en het is drinkrum, puur of met cola! maar je kan er zelf zuipen van maken toch? ow je moet wel de blauwe kopen die is het lekkerst.
  22. Mijn inserts waren zo'n 7 a 8 cm lang. De eindstoppen waren rond de 1,5 cm dus dan hou je rond de 5 cm aan compositie over wat wel goed is!
  23. Omdat ik geen red gum tot mijn beschikking heb vervang ik dit in ruby red door Magnalium en houtskool. als er 2 gram red gum bij moet gewoon 1 extra gram magnalium en 1 extra gram houtskool. Dit geeft prima sterren kijk maar: http://www.youtube.com/watch?v=1K6C4IaTfbI
×
×
  • Create New...