Jump to content
PyroForum.nl

Warez

Afgeschermd
 • Posts

  360
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

7.076 profile views

Warez's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

 1. Hallo ik heb nog een groot aantal kokers over... als iemand intresse heeft? Maat is 8cm lang bij 25mm ID.. PM me maar even
 2. Warez

  Fallas

  Hoi hoi zijn er nog leden die naar dit mooie festival gaan dit jaar? Filmpje van Marti; >
 3. Denk eigenlijk dat het meer aan je houtskool ligt. Heb je het al getest met een ander soort?
 4. Maat van me zit op de Ambulance. Paar maanden geleden kwam hij met een foto aan zetten van een hand waar een cobra in geploft was. Heb nu echt een grote afkeer tegen dit soort grote knallers gekregen. Je zag niet eens meer dat het een hand was... Laat staan bij zn klein manneke :(
 5. Warez

  hamsterboy13

  Kan iemand het stuk uit de krant posten? Heb net een stukje gevonden: Vuurwerkdode bezeten van knallen Arjen ten Cate en Chris Ververs NIEUWEROORD - De 17-jarige André de Wever, die gisternacht in het Drentse Nieuweroord bij een zware explosie om het leven kwam, knutselde zelf fanatiek met explosief materiaal. De havoleerling was bezeten van alles wat met vuurwerk en ontploffingen te maken had. De ’bom’ die hem fataal werd, is vermoedelijk door hem zelf in elkaar geknutseld. Op YouTube hield hij onder de naam Hamsterboy13 een eigen kanaal bij waarop hij filmpjes zette van vuurwerk en wapens. Het liefst met harde knallen en ontploffingen. „Hij was continu bezig met explosieve stoffen, draadjes en batterijen”, zegt een vriend die anoniem wil blijven. „Dat gebeurde op zolder en in hun schuur.” André de Wever zat in de vierde klas van de havo aan het Roelof van Echten College in Hoogeveen. Op school is geschokt gereageerd op zijn plotselinge dood. In de hal is een herdenkingshoek ingericht.
 6. Lijkt er op dat je aan het vissen bent naar bronnen. Maakt niet uit hoor.... maar een chloraat cel maken is een beetje onzin als je flash wil maken. Beter laat je zien dat je goed bezig bent... dan komen de bronnen van zelf wel. We geven nou eenmaal niet zo snel bronnen weg op internet. Stel nou dat jij een jongen bent van 17 die door deze site aan een paar kilo flash komt en er een bom van maakt net zo als die gast in Hilversum laatst. Flash is fucking gevaarlijk... dus kijk echt uit. Beter even KNO3 S en c kopen op marktplaats en daar een beetje mee testen.
 7. Warez

  Filmpjes

  http://www.youtube.com/watch?v=m-7F5lJL_v0
 8. Warez

  Filmpjes

  http://www.youtube.com/watch?v=R9kW-LDOzpw&list=UUJrXGC_aa-8byLrXneATseQ&index=1&feature=plcp
 9. Warez

  10 shots cake

  Heb je wel die diafragma's gebruikt?
 10. Warez

  Filmpjes

  Aan de rook en Ti te zien, een aantal kilo flash in 1 keer! http://nos.nl/l/tcm:5-1148050/
 11. Warez

  Filmpjes

  Ik baalde dit jaar echt dat ik die van Pirophantasia heb gemist. http://www.youtube.com/watch?v=GajQBs878JY Voor de rest zijn de gebroeders Caballer en Europla altijd erg goed. Die show op calle cadiz is erg jaar erg hard.
 12. Warez

  Filmpjes

  Ik ben er dit jaar ook weer bij in Valencia!! Jij gaat wat mee maken Houtskoolman :P
 13. Warez

  Filmpjes

  Er is maar 1 iemand die dit kan maken On the opening day of the exhibition, Cai will create a large-scale daytime explosion event, titled "Black Ceremony". Open to the public without charge on a "first come, first served" basis, the work attempts to confront matters of life and death, spiritual homecomings, potential transformations of symbols and the relationship between different cultures. It promises to be a spectacular experience.
 14. en dan kan je gerust een kilo diaperen...... ben niet goed of zo.... als het daar mee fout gaat lig je in stukken!
 15. Vette shit Toon.... Nog op bezoek geweest bij doctor-x? Dit had denk wel in het stam caffee gemoeten....
×
×
 • Create New...