Jump to content
PyroForum.nl

Pyrowinkel

Gebruikers
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. Pyrowinkel

  PGI 2011 - Rockets

  Ik heb er totaal geen verstand van maar ik kan je wel zeggen dat ik op de PGI iets teveel mensen gezien heb die iets missen. Van vingers, naar armen en zelfs benen. En 90% komt door de Pyrotechniek. Be Carefull!
 2. Pyrowinkel

  PGI 2011 - Rockets

  Deze heeft Ned ook nog gemaakt
 3. Pyrowinkel

  PGI 2011 - Rockets

  Films van bouwen in een zwijnenstal ook goed? Ik heb misschien nog wel iets moois gezien wat voor jullie interessanter is dan voor mij. Blauwe Aluminium. John Steinberg MD (John Steinberg is ex president van de PGI en al 19 jaar lid) heeft volgens hem iets nieuws ontwikkeld. Een mengsel met daarin blauwe aluminium wat veiliger is dan flash. Je kan er op gaan staan, springen, slaan met een hamer etc. Het knalt/ontploft niet behalve als je het opsluit. Dan zijn de knallen (volgens hem) net zo hard als dat wat je met flash bereikt. Hij heeft het gedemonstreerd door het mengsel aan te steken met een torch (gebeurde niks), ze hebben er ground salutes en gewone salutes mee gemaakt en jah, dat knalde flink. Alleen kan ik niet zeggen of het harder knalt dan flash, ik weet niet wat ze aan grammen gebruikten etc. En mijn chemische kennis is 0. Ik weet wel dat alle bouwers er van onder de indruk waren. De groep van Dr. X werkt er ook mee.
 4. Pyrowinkel

  PGI 2011 - Rockets

  Je bedoelt bij de pijlen? Normaal zoomen wij ook niet. Na 11 jaar vuurwerkfilmen weten we wel een klein beetje dat je dat soort dingen niet moet doen. Ik denk dat de filmer het leuk vond om de pijlen van dichterbij te laten zien. We zaten namelijk op een behoorlijke afstand. En ik had dit al wel verwacht hoor. Ben een jaar of 8 geleden al lid geweest van de PGI en volg elk jaar wat er gebeurd. Maar het blijft een happening en ik noem dit geen amateur bouwers meer. Ik heb dingen voorbij zien komen die beter zijn dat wat de Italianen soms laten zien. Deze shell was ook giga goed! Een schitterend effect en voor mij perfect uitgevoerd.
 5. Pyrowinkel

  PGI 2011 - Rockets

  Ja, er zijn er veel meer. We hebben 25 volle bandjes met materiaal meegenomen. Ik zit alleen een beetje in tijdsnood vanwege het consumenten gebeuren. Op 1 September moeten er 191 films klaar zijn dus ik wissel het af en toe even af. Vanmiddag is er een film bij gekomen van een show geschoten door een vriendenclub Chicago Lights.
 6. Pyrowinkel

  PGI 2011 - Rockets

  Dr.X blijkt niet echt een persoon te zijn. Wat ik van de mensen daar begreep is dat het een groep mensen is die ook liever anoniem blijven. Een aantal kan je wel herkennen want met de shells waarmee die lopen te sjouwen blijf je niet anoniem en als je stickers op je auto hebt met daarop DR.X BRAND dan word het 1 en ander duidelijk. 1 ding kan ik wel zeggen en dat is dat die mannen echt super mooie spullen maken. We hebben wat meerslagen en shells in shells gezien en daar kan menig bedrijf in Italie nog wat van leren. Ik dacht ook dat ik qua knal nu onderhand wel wat gewend was maar de ground saluten van die gasten zijn gewoon abnormaal.
 7. Pyrowinkel

  PGI 2011 - Rockets

  Afgelopen week zijn we naar de PGI 2011 conventie in Fargo geweest en ik moet zeggen dat het een geweldige ervaring was. Voor de mensen die het leuk vinden heb hier ons "dagboek" met heel veel foto's en uiteraard hebben we ook gefilmd. Een aantal gave vuurpijlen Open Shooting 08/08 - PGI 2011
 8. Pyrowinkel

  PyroWinkel.nl

  We hebben koperdraad (verlengdraad) van 100 meter en 300 meter op rol binnen. http://pyrowinkel.nl/?cat=17
 9. Pyrowinkel

  PyroWinkel.nl

  De Cobra systemen lopen harder dan gedacht. Op dit moment zijn wij nog de enige dealer met enkele exemplaren op voorraad. Mocht je interesse hebben wees er dan snel bij. De nieuwe productie zal pas over enkele maanden beschikbaar zijn (zelfde systeem/functies)
 10. Pyrowinkel

  PyroWinkel.nl

  Vanaf vandaag is de nieuwe Castellon 2011 dvd te koop! Castellon 2011
 11. Pyrowinkel

  PyroWinkel.nl

  We hebben gisteren Visco lont binnen gekregen in stroken van 1 meter 20 en voorzien van koperdraad (om het lont netjes te kunnen buigen). Het lont is 2.6mm dik. Ook zijn de welbekende wensballonnen (Ufo Ballonnen) vandaag binnen gekomen. Je vind dit alles op Pyrowinkel.nl
 12. Pyrowinkel

  PyroWinkel.nl

  Bedankt! Het is een grijs gebied wat betreft de prof ontstekers. Het is niet helemaal duidelijk hoe dat nou zit. Wat betreft de Cobra is het afwachten tot er shows mee geschoten gaan worden. Die kans zit er wel in omdat ik bij een aantal bedrijven die geen grote systemen hebben dit kan aanbieden. Er is al wat de deur uit gegaan dus hopelijk krijgen we daar wat feedback van.
 13. Pyrowinkel

  PyroWinkel.nl

  Een nieuwe webshop op internet genaamd PyroWinkel.nl Sinds kort hebben we het nieuwe en veelbesproken Cobra Firing System in huis. FC en CE gecertificeerd en zeer bruikbaar voor de semi-pro die net iets meer wilt. Prof. Ontstekers zijn onderweg en zullen binnenkort in de shop verkrijgbaar zijn. We denken een leuke collectie spullen te hebben verzameld en zijn nog altijd op zoek naar nieuwe of moeilijk verkrijgbare spullen. Mochten er vragen of opmerkingen zijn dan hoor ik ze graag. Tony http://www.Pyrowinkel.nl http://www.Freakpyromaniacs.com http://www.PyroFanmovies.com
×