Jump to content
PyroForum.nl

mark...

Inactive
 • Posts

  64
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

mark...'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. Ik kan ook niet meer bij ''tools'' komen weet iemand of dat de bedoeling is? Er staat dat ik toestemming moet vragen aan een mod.
 2. Wel verantwoord... maar ook erg jammer ik vond het altijd erg interessant om gewoon te lezen in de HE sectie.
 3. En de inkoop sectie is ook weg...
 4. mark...

  hamsterboy13

  Dat zelfmoord werd eerst wel gedacht maar het gaat volgens de krant om een ongeluk. Namelijk: hij wou een stuk ijs opblazen en ging daarvoor s'nachts naar een bevroren vaart een paar 100 meter van zijn huis af. Toen hij zijn device had geplaatst en aangestoken zou hij zij uitgegleden en is hij opgeblazen. Of hij is met device en al uitgegleden en door de schok is het geëxplodeerd.
 5. mark...

  hamsterboy13

  Ik las in de krant (Trouw) dat hamsterboy13 in de nacht van 5-6 feb. is overleden door een ongeluk met een explosief. En naar mijn weten was hij ook hier actief..... Ik wou vooral zeggen doe voorzichtig. Dit liet me echt schrikken Hij was 18.
 6. mark...

  Filmpjes

  Jup respect voor de thaise boeren. Maar desalniettemin lijkt het me erg leuk om een keer zoiets maken.
 7. mark...

  Filmpjes

  Aflevering van ''How hard can it be'': http://www.novamov.c...o/kstmkdwnvbhf7 Ze bouwen een hele grote raket die heel hoog komt. Het is wel in het engels.
 8. Payload is idd niet te zwaar. Ik denk dat het een productie fout is.
 9. Op 8 jarige leeftijd een spreekbeurt over pyro? Nou ja welkom en lees veel.
 10. Ik koop ff helemaal niks meer. Want ik wil geen risico lopen met die nieuwe aanpak enzo. Mark
 11. Ik vind het ook onzin een beetje met kno3 klooien kan geen kwaad. Maar ik was wel vergeten te zeggen dat hij zijn ouders moet inlichten. Mark
 12. Hee, Mijn advies koop KNO3, zwavel en andere eenvoudige chems. Als je daarmee gaat exprimenteren kom je al een heel eind en is het ook relatief veilig. Wat je kunt gaan maken zijn KNO3/suiker raketjes, MP, fonteintje met grove houtskool etc. Mark
 13. Ok ik ga het overfuelen even proberen binnekort. en de comp van duvel ook. Bedankt voor reacties!
 14. Tnx voor de reacties @KCl)3knallah: ja ik ken pyroguide maar ik vroeg mij vooral af of er nog meer compos waren en of er mensen ervaring mee hadden. Weet je of die eerste comp lang brand? @Jason: Ja met flits comp bedoel ik flashing diamond die is op zich wel goed maar die kon ik niet vinden op het forum weet iemand die? En ik had ong. het zelfde in gedachte met het mortiertje, maar ik dacht de parachute er uit te schieten met een beetje MP en dan met wat watten oid tussen de parachute alleen moet je dan ook nog timen dat hij dat precies op het hoogste punt doet dus dat is vooral handig bij rockets. Maar als je er gewoon een los dopje op doet gaat hij er vanzelf af??
 15. Hey, Ik had het idee om een licht kogel te maken maar ik weet nog niet precies hoe. Ik wou de kogel afschieten uit een soort kartonnen huls. Maar om te beginnen heb ik dan een goede ''flits'' compo nodig, klopt het dat deze gemaakt worden met ammonium perc? Bij o&n zie je wel altijd van die dingen met hele felle flitsen op de grond liggen weet iemand hoe die gemaakt worden? En is er een compo zonder ammonium perc die lang en fel wit brand? En tot slot hoe zou zo'n lichtkogel mortiertje er uit moeten zien? Ik dacht aan een lift van mp maar hoe laat je de parachute er uit komen in de lucht? Mark
×
×
 • Create New...