Jump to content
PyroForum.nl

BrightLightPyro

Gebruikers
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

BrightLightPyro's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. BrightLightPyro

    Shells

    Het is wel de bedoeling dat ze allemaal aan gaan. Vandaar ook de dubbele lont. De enkele lont is ook gesplitst en dubbel geprimed. Dus eigenlijk 4 kansen op ontsteking Delay zit in de shell hoewel ze niet allemaal precies getimed zijn.
  2. BrightLightPyro

    Shells

    Dank je. Met kleinere shells is een snelle "snap" tegen elkaar voldoende, bij grotere gaat het ook wel maar als er nog inserts in zitten sluit ik 1 helft af met een tissue.
  3. BrightLightPyro

    Shells

    Als je goed naar t filmpje kijkt zie je dat er 14 sterren per 2" in zitten. De hulls hadden iets beter gecoat kunnen worden maar er zit genoeg in :)
  4. BrightLightPyro

    Shells

    Misschien vind iemand dit wat. Shot is echter pas met oud en nieuw.
  5. Met frame en al. Het verschil tussen de 6T en 20T is zo weinig dat ik liever die 20T wil. Is meer dan genoeg voor wat er in de toekomst ook nog kan komen. Ik heb een andere set waarbij ik wel RVS rammes heb, ik vind het gewoon wat solider aan voelen. Maar goed, de PS kokers heb je wel nodig aangezien alles precies past. Mijn tubes (3/4" ID) passen er niet op!! Let hier op!!
  6. Ok, set is binnen. Jammer dat de rammers niet van RVS zijn maar voor het geld een erg nette set. De kokers zijn het kopen waard! Ga dit ook direct doen! Passen ook perfect bij de set. Nu is het zo dat precies vandaag mijn pers de handdoek in de ring gooit. Ga met BP testen en kijken wat daaruit komt. Volgend week hoop ik dat mijn nieuwe 20T pers geleverd word dus dan komt de whistle. Keep you'll updated!
  7. Krijg em morgen binnen. Helaas zonder tubes van PS zelf omdat ik er niet meteen 40 wilde aanschaffen en men mij helaas niet 10 kon verkopen. Ik test het met me eigen tubes en laat nog wel weten wat eruit komt.
  8. Ja ik weet dat het eigenlijk in een can "hoort". Ik hou van proberen, als we nooit iets nieuws doen word er ook niets uitgevonden, dus met andere woorden, tijd zal t leren We zien wel wat er van komt.
  9. Geen punt. Er zit een stop in, gewoon de endplugs die je in het filmpje ziet met wat hotglue. Reports zijn niet echt getimed, het is de bedoeling dat die vlak na de break gaan. Farfalle's zijn gepersd.
  10. Dan heb jij wel alles klaar liggen, als jij een week voor O&N je sterren moet gaan maken en drogen word t vrij krap denk ik. Maar ga ervan uit dat je dat niet bedoeld. En om voor jou een plaatje te schetsen, ik heb niet zo even een weekje vakantie, ik moet gewoon werken en daarnaast doe ik nog een avondstudie. Ik heb ook een vriendin die toch ook wel wat aandacht wil, daarnaast is pyro lang niet mijn enige hobby. Op deze manier kan ik gewoon rustig werken en zoveel maak ik niet maar wil toch wel wat goede shells klaar hebben liggen :lol:
  11. @ aaatje1, ik ga het preciese proces niet helemaal uitleggen maar het komt erop neer dat je "licht" papier neemt (tissue) en daar een KNO3 mengsel in laat trekken. Drogen en weer soepel maken met een NC spray oplossing, door het missen van de strook wat meal en een twist erin. Het vergt wat oefening maar is het ook waard. @ cojonesm, geen idee, ben geen lid van passfire. Denk het zelf niet, heb het met de intensie gemaakt dat het van alle kanten vuur neemt en snel. Tot nu toe veel goede ervaring mee. We zullen wel zien, trail and error @ weirdo, daar heb ik geen tijd voor, heb nu al nauwlijks tijd om er lekker voor te gaan zitten, daarom moet ik lang van te voren beginnen, en ik kan het ook moeilijk weerstaan Laatst nog wat pijlen geschoten maar de shells bewaar ik echt. Ook een stukje zelf disipliene :P
  12. Kost me ook heel wat moeite, maar heb er toch al een paar liggen Dat heb ik zelf gemaakt, is papier lont gemaakt met KNO3, BP en een beetje NC.
  13. @ High Density, een comp die een kennis uit Engeland heeft samengesteld. Bestaat uit de "gewone" chems om blauw te maken. @ User1, het is ook niet als tutorial bedoeld, staat in de beschrijving vermeld. Vandaar niet zoveel uitleg, het is alleen bedoeld om de constructie te laten zien. Natuurlijk kan/mag er altijd gevraagd worden :lol:
  14. Zo deze ligt klaar voor oud en nieuw. Als dit filmpje goed bevalt maak ik er ook een van de 5" double petall waarmee ik ga beginnen. Dat word een Saturn met crossette ring en Blue "inner petal". 4" Aerial Shell - Blue Farfalle
×
×
  • Create New...