Jump to content
PyroForum.nl

Matthijs

Gebruikers
 • Content count

  237
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 1. Matthijs

  Overgaan / Slagen / Blijven zitten ?? (op school)

  Geslaagd hier, met een 9 op Scheikunde (voor VWO) (4 smileys, zo beter? )
 2. Matthijs

  Mooiste Forum Momenten.

  Damn you Ener. En ik maar uren zitten te zoeken naar de grap. :)
 3. Matthijs

  Ff Voorstellen

  Welkom op het forum, En om maar een beetje Engels toe te voegen: Keep your powder dry and your ass in one piece, and have fun!
 4. Matthijs

  Flash

  In de film zie je wel eens een oude fotograaf, die dan een foto maakt en daarvoor een hoopje poeder laat exploderen, voor de lichtflits. Is dit flashpowder?
 5. Matthijs

  Wilders

  Inderdaad, Wilders generaliseert (te) veel. Maar, niemand kan ontkennen dat er met de islam een hoop ongewenste zaken meekomen, eerwraak, vrouwenbesnijdenis, intolerantie naar homoseksuelen, enz. Zodra er echter wat van gezegd wordt is een groot deel van de moslims zo lichtontvlambaar als acetonperoxide. Wat mij betreft is iedereen welkom, maar zodra je fundamentele rechten gaat schenden, zoals onze vrijheid van meningsuiting, dan ligt daar wat mij betreft de grens. En dan kun je wel zeggen, dat zijn maar enkelingen. Maar dan vraag ik me af, waar zijn de protesten vanuit de moslimgemeenschap zelf dan? Maar heel weinig moslims zetten zich af tegen bovengenoemde praktijken, en dat vind ik kwalijk. Zodra er een duidelijk stem op zou gaan uit de moslimgemeenschap die zegt: 'we zijn het niet eens met radicalen, en we zijn er trots op om Nederlander te zijn' dan is het hele probleem snel afgelopen. Helaas is dat nog niet het geval.
 6. Matthijs

  Wilders

  Wilders laat in zijn film alleen maar dode mensen en domme mensen zien. Er is een kleine groep van islamo-facisten of hoe je het ook maar wilt noemen. Daar moeten we keihard mee afrekenen. Voor de rest is er een grote groep moslims die het er niet mee eens is. Dezen zouden zich duidelijk tegen extremisme moeten uitspreken, maar behalve dat treft hen geen blaam. Onbetaalbaar. :P
 7. Das verspilling van talent. Bijna iedereen begint als kewl. Gewoon een beetje coulant zijn, dan worden het vanzelf goede leden. Met een beetje tolerantie is het altijd vakantie.
 8. Matthijs

  "Moeder Bommenmaker Begrijpt Zoon Niet"

  Vreemde situatie, ik begrijp er zelf ook niks van. Maar de schade valt best mee als ik het zo bekijk (okay die auto gaat niet meer rijden).
 9. Matthijs

  Show je desktop

  Als ik het zo bekijk is het een CZ 858, een Tsjechische AK47 kloon. (Zijn mooie dingen)
 10. Matthijs

  Meet Miech, Leander En Pjee

  Vet mooi. Zeg eens, kwamen jullie elkaar toevallig tegen? Hoe ging dat?
 11. Matthijs

  ChemiXtry Forums

  Volgens mij heeft chemixtry definitief het loodje gelegd. Jammer, ik zat altijd graag op de website.
 12. Matthijs

  Flash

  Nou, het oxideert niet aan de lucht hoor. Je kunt gerust een hoopje KMnO4 neerleggen, daar gebeurt niks mee. Het is eerder de combinatie met zwavel, of met zuur, die het link maakt. Het kan natuurlijk ook zijn dat er een klein beetje chloraat door je permanganaat zit, dat kun ook nooit zeker weten.
 13. Matthijs

  Flash

  Nee. Ik had er zelf ook nog nooit van gehoord. Totdat er een gram afging terwijl ik het aan het maken was. Toen kon ik enkele reis naar het ziekenhuis ( ). Niet echt aan te raden dus. Amen
 14. Matthijs

  Flash

  Ik raad het gebruik van kaliumpermanganaat in flash niet aan. In combinatie met zwavel wil dit bij mij nog wel eens spontaan exploderen. (En dat is niet fijn.)
 15. Matthijs

  Nbk2000 R.i.p.

  Eh, nee. Ik vond hem altijd al een eng ventje, zijn gezicht verbaast me niks. Het is waar wat je zegt over dat ogen de spiegel van de ziel zijn. Ach, hij is nu waar hij thuis hoort.
×