Jump to content
PyroForum.nl

midge

Afgeschermd
 • Posts

  294
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Recent Profile Visitors

2.841 profile views

midge's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

 1. Ik gebruik altijd die comp van Rocketier maar dan met cryoliet en dat is echt een schitterende oranje. Was afgelopen oud en nieuw de kleur waar het publiek het meest van onder de indruk was.
 2. midge

  hey allemaal!

  Ajo hardstikke leuk! Ik ging met mijn vader op mijn 10e voor het eerst kno3 halen dat ik op marktplaats had gevonden, zwavel bij de ouderwetse drogist en houtskool uit de schuur. Mn vader liet mij vervolgens in de kas buskruit maken. Grote teleurstelling toen het zo slecht brandde. Je leert toch veel meer in de praktijk is alleen maar leuk. Ik wens je iig een hartelijk welkom en veel plezier!
 3. Als je dextrine gebonden stars maakt zonder veel red gum zou ik het alcoholpercentage op max 50% houden. De droogtijd zal ongeveer 3-6 dagen zijn.
 4. midge

  weer eentje

  Ik heb bij ps nooit chems besteld en misschien dat dat een verschil maakt maar ik heb nog niks gezien hier. Als ze hier komen mogen ze idd eerst even een huiszoekingsbevel tonen maar ik heb op wat overblijvselen van o&n zoals wat prime mcrh pulver en een tiental stars niks meer liggen.
 5. Nou bijzonder stil hier maar bij mij ging alles perfect! Niks maar dan ook niks aan te merken! Bombettes en shells waren echt schitterend! Iedereen hier een gelukkig nieuw jaar en hopenlijk wat meer leven dan het afgelopen droevige jaar voor puro. Filmpjes komen snel ).
 6. Iedereen geniet van deze dag! De dag dat een pyro zich weer een klein jongetje voelt die sochtends naar zijn schoeloopt met de hoop dat sinterklaas er iets in heeft gedaan. Je weet niet hoelang we nog onze gang kunnen gaan dus enjoy it while it lasts!
 7. midge

  weer eentje

  Jaa als vuurwerk fanaat, je rijdt op en neer naar belgie om je show aan te vullen en je hebt 30 kg aan kraftpapier staan en je zit al snel op 170 volgens de ssnsatieperss
 8. midge

  weer eentje

  Wat erg! Zijn er al een aantal dit jaareinde. Gewoon pech, tip van een buurman of actief op gejaagd? Trouwens als je in nl pyro bent word je toch zwz lid van dit forum? Veel kennis en je wil toch ook een beetje je passie of hobby delen met mede pyros?
 9. Hahah shit. Jij veel plezier met je kindje hè ;)
 10. Haha Doutzen en victorious secret is er ook hè ;)
 11. Fijne kerstdagen boys! Bijna weer o&n!!
 12. Ik heb gelezen dat kclo4/s beter is dan die 2 comps maar nog steeds niet erg goed dus ik ga die maar eerst proberen. Ik laat jullie weten en debankt voor de moeite!
 13. Ben ik het niet mee eens High Density, natuurlijk zeef ik mijn stars, overigens wijkt er maar een paar procebt van de star meer dan een halve mm van de rest af. Maar het effect van de dark relay is het uit en aangaan bij de wisseling van de kleur. Dit is mooi en ten tweede compenseert het de miniscule verschillen in stargrootte die je er onmogelijk uitgezeefd krijgt. De eerste 5mm bv rood dan 1 mm dark relay gevolgd tot doorrollen tot 8-9 mm en dan prime. Dan maakt die mm darj relay niet zoveel uit. Het gaat echter in dit geval om de geschikte comp aangezien er nog geen duidelijke winnaar is. Misschien dat hier iemand uit ervaring zegt van hier heb ik goede eevaringen mee andere ga ik het zelf testen .
 14. Haha oke hoop dat iemand nog iets over de vorige vraag te zeggen heeft. Ik heb nog een vraagje over dark relay tussen color change stars. Iemand hier een goede comp voor? Want ik heb zitten lezen en comps met antimony trisulfide schijnen nog te veel wit licht te genereren en de 2 comps die shimitzu geeft zijn geschikt voor sterren voorbin vanaf 5" shells omdat de comps snel branden en alsnog veel wit licht geven. Dit kan worden verbeterd door zwavel ipv red gum te gebruiken echter schijnt dit alsnog veel wit licht te geven. Op internet is er niemand met een perfecte oplossing dus misschien dat iemand hier uit ervaring wat weet? Anders ga ik zelf wel weer aan het testen haha.
 15. midge

  PE Flash Powder

  Hahah ik zat ook van wuttt? Ph misschien moet je je wat aanpassen aan het gemiddelde niveau hier en dat woordenboek achterwege laten.
×
×
 • Create New...