Jump to content
PyroForum.nl

midge

Afgeschermd
  • Posts

    294
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by midge

  1. Ik gebruik altijd die comp van Rocketier maar dan met cryoliet en dat is echt een schitterende oranje. Was afgelopen oud en nieuw de kleur waar het publiek het meest van onder de indruk was.
  2. midge

    hey allemaal!

    Ajo hardstikke leuk! Ik ging met mijn vader op mijn 10e voor het eerst kno3 halen dat ik op marktplaats had gevonden, zwavel bij de ouderwetse drogist en houtskool uit de schuur. Mn vader liet mij vervolgens in de kas buskruit maken. Grote teleurstelling toen het zo slecht brandde. Je leert toch veel meer in de praktijk is alleen maar leuk. Ik wens je iig een hartelijk welkom en veel plezier!
  3. Als je dextrine gebonden stars maakt zonder veel red gum zou ik het alcoholpercentage op max 50% houden. De droogtijd zal ongeveer 3-6 dagen zijn.
  4. midge

    weer eentje

    Ik heb bij ps nooit chems besteld en misschien dat dat een verschil maakt maar ik heb nog niks gezien hier. Als ze hier komen mogen ze idd eerst even een huiszoekingsbevel tonen maar ik heb op wat overblijvselen van o&n zoals wat prime mcrh pulver en een tiental stars niks meer liggen.
  5. Nou bijzonder stil hier maar bij mij ging alles perfect! Niks maar dan ook niks aan te merken! Bombettes en shells waren echt schitterend! Iedereen hier een gelukkig nieuw jaar en hopenlijk wat meer leven dan het afgelopen droevige jaar voor puro. Filmpjes komen snel ).
  6. Iedereen geniet van deze dag! De dag dat een pyro zich weer een klein jongetje voelt die sochtends naar zijn schoeloopt met de hoop dat sinterklaas er iets in heeft gedaan. Je weet niet hoelang we nog onze gang kunnen gaan dus enjoy it while it lasts!
  7. midge

    weer eentje

    Jaa als vuurwerk fanaat, je rijdt op en neer naar belgie om je show aan te vullen en je hebt 30 kg aan kraftpapier staan en je zit al snel op 170 volgens de ssnsatieperss
  8. midge

    weer eentje

    Wat erg! Zijn er al een aantal dit jaareinde. Gewoon pech, tip van een buurman of actief op gejaagd? Trouwens als je in nl pyro bent word je toch zwz lid van dit forum? Veel kennis en je wil toch ook een beetje je passie of hobby delen met mede pyros?
  9. Hahah shit. Jij veel plezier met je kindje hè ;)
  10. Haha Doutzen en victorious secret is er ook hè ;)
  11. Fijne kerstdagen boys! Bijna weer o&n!!
  12. Ik heb gelezen dat kclo4/s beter is dan die 2 comps maar nog steeds niet erg goed dus ik ga die maar eerst proberen. Ik laat jullie weten en debankt voor de moeite!
  13. Ben ik het niet mee eens High Density, natuurlijk zeef ik mijn stars, overigens wijkt er maar een paar procebt van de star meer dan een halve mm van de rest af. Maar het effect van de dark relay is het uit en aangaan bij de wisseling van de kleur. Dit is mooi en ten tweede compenseert het de miniscule verschillen in stargrootte die je er onmogelijk uitgezeefd krijgt. De eerste 5mm bv rood dan 1 mm dark relay gevolgd tot doorrollen tot 8-9 mm en dan prime. Dan maakt die mm darj relay niet zoveel uit. Het gaat echter in dit geval om de geschikte comp aangezien er nog geen duidelijke winnaar is. Misschien dat hier iemand uit ervaring zegt van hier heb ik goede eevaringen mee andere ga ik het zelf testen .
  14. Haha oke hoop dat iemand nog iets over de vorige vraag te zeggen heeft. Ik heb nog een vraagje over dark relay tussen color change stars. Iemand hier een goede comp voor? Want ik heb zitten lezen en comps met antimony trisulfide schijnen nog te veel wit licht te genereren en de 2 comps die shimitzu geeft zijn geschikt voor sterren voorbin vanaf 5" shells omdat de comps snel branden en alsnog veel wit licht geven. Dit kan worden verbeterd door zwavel ipv red gum te gebruiken echter schijnt dit alsnog veel wit licht te geven. Op internet is er niemand met een perfecte oplossing dus misschien dat iemand hier uit ervaring wat weet? Anders ga ik zelf wel weer aan het testen haha.
  15. midge

    PE Flash Powder

    Hahah ik zat ook van wuttt? Ph misschien moet je je wat aanpassen aan het gemiddelde niveau hier en dat woordenboek achterwege laten.
  16. In best of afn 2 staat dat je 3 en 4 inch round shells nooit moet breaken met mcrh maar net h3 op rice hulls in een ratio van 5:1 en dan zonder vedere flash booster en een paste van 5-6 lagen. Ik heb dit zelf nooit gedaan, weet iemand het idee hier achter?
  17. midge

    hallo iedereen

    Haha niet haten op dyslecten . Overigens, welkom!
  18. Tjaa al die primes die ik noemde hoeven maar 1 laag nie nog is meal ofzo en dat vind ik veel fijner. Al die blesser primes enzo vond ik echt niks vergeleken bij dit. Met deze primes kun je je shells ook met een lekkere berg flash breaken zodat je wat minder hoeft te pasten haha. Ik las laatst een berichtje van iemand die zei van ja je moet gewoon Ti in je prime doen als je alleen met flash bv in bombettes breakt want flash laat Ti altijd aangaan. Ik dacht dat is best slim maar klopt dit?
  19. Wat voor chems heb je? Voor mij werken deze het best: -c6 +5% Si -kno3 65 C 12 S 10 +5% Si +5% De -kclo4 30 Kno3 38 C 14 Red gum 5 S 6 Zwart ijzer oxide 9 Mgal 15
  20. Haha nou leuk om te horen . Ik ben dit jaar ook het studentenleven ingegaan, lid van het corps en hoop volgend jaar senaat. Al bijna een jaar een vriendin maar ik kan het toch elk jaar weer niet laten om al mijn prioriteiten opzij te schuiven voor dit haha.
  21. Weer hard gewerkt dit weekend, ik heb weer echt zin in oud en nieuw! Ik zat wat oude topics door te lezen en het is leuk om je eigen ontwikkeling van de afgelopen 4-5 jaar te zien, qua leeftijd en ook qua kennis. We jammer dat veel oude bekende als miech, explomaan, danny bp, mr stijntje, warez, sharkie, weirdo en sinds kort natuurlijk ener maar ook andere jongens er niet meer zijn. Ben benieuwd wat er van ze geworden is :)
  22. Bp is niet gevaarlijk en het meest essentiele onderdeel van pyro! Ik zou me focussen op die spullen halen en zo snel mogelijk een ball mill bouwen. Dan heb je de basis in huis en kan je al zo goed als alle basis dingen maken en vooral ook aan de slag met testen en leren. Kraft is een papiersoort die veel gebruikt wordt in pyro, maar ook als pakpapier of tekenpapier. En cakes zijn de devices die je het meest met o&n ziet ofwel potten. Maar dit soort dingen moet je echt zelf opzoeken. Fonteinen zijn ook makkelijk mja, het is maar een fontein.
  23. Dat kan ook maar als je uiteindelijk wat serieuzer wil worden heb je daar niet veel aan. R candy is meer voor raket hobbyisten dan pyros. Als je van pijlen houd wil je op een gegevenmoment ook een payload kunnen liften.
  24. Hee, strobe maak je met bariumnitraat en de juiste grootte mgal, alles behalve makkelijk om mee te beginnen. Ga eerst lekker meal powder proberen te maken. Koop of ga een ball mill bouwen, daarna kan je c-streamer stars gaan maken en als dat allemaal een beetje lukt kun je al snel kleine shells gaan maken. Maar voordat je daar bent duurt nog wel even haha.
  25. Tja we verwachtte het al. Ik las dat het ook vooral om fora gaat die nog niet door google gevonden zijn. Wij zijn vrij open slechts wat hobbyisten zonder extremistische gedachten of andere dreigingen. Hebben wij hier nou echt van te vrezen zolang we rustig ons gangetje gaan zonder overlast te veroorzaken.
×
×
  • Create New...