Jump to content
PyroForum.nl

chriz

Gebruikers
 • Content count

  391
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

2 Followers

 1. chriz

  Aceton + Piepschuim (Polystyreen)

  @Leander Met benzine werkt het ook leuk, als noob veel gedaan vroeger :lol:
 2. chriz

  Een Beetje Bewustheid

  @Dkill "Ga eerst maar eens de docu's kijken, en je er proberen in te verdiepen, vóórdat je gaat spreken wat nou misleidend is en wat niet. Kijk wie er het meest baat bij hebben!" Ik heb al die docu's al lang gezien, trouwens heb ik nooit beweerd dat "iets" misleidend is. Ik vind het zelf ook gevaarlijk dat er veel shit wordt verteld die helemaal nergens op slaat en door veel mensen als waar wordt beschouwd (niburu is daar een voorbeeld van zoals GK al zei).
 3. chriz

  Een Beetje Bewustheid

  @DKill Ik vind het moeilijk om hier iets over te zeggen. Natuurlijk zijn er dingen gaande waar wij ons niet bewust van zijn of worden er bepaalde dingen in de doofpot gestopt. Het verhaal van WTC 7 is inderdaad erg vreemd. Je moet natuurlijk niet vergeten om ook een kritische houding te hebben tegenover al die theorieen op het internet. Het gevaar van internet is dat mensen meningen kunnen laten lijken alsof het wetenschappelijk bewezen feiten zijn. Ik geloof wel dat we ons serieus zorgen moeten gaan maken over onze privacy en de toekomst daarvan. Ik heb zo'n gevoel dat overheidsinstanties steeds meer controle willen uitoefenen op burgers om zo een hun "ideale" maatschappij te scheppen. Klinkt allemaal heel matrix achtig maar bij dit kabinet zie ik steeds meer vrijheden verdwijnen als sneeuw voor de zon.
 4. chriz

  Een Beetje Bewustheid

  Groot gelijk heb je, ik wil niet dat de overheid volledige controle heeft, laat me lekker vrij zijn zonder dat alles geregistreerd staat etc. Ik vind het echt beangstigend dat kabinet van nu, verbod na verbod, verworven vrijheden die zonder pardon de prullenbak in worden geflikkert. Op een gegeven moment wordt er tol geheven als je naar buiten loopt.....
 5. chriz

  Kamer Moet Zich Buigen Over Vuurwerkverbod

  Verbod op deze regering zou goed doen, wie stemt voor?
 6. chriz

  Oud En Nieuw Materiaal 2008/2009

  We kunnen toch zeker veronderstellen dat de kwaliteit van alle pyro activiteiten de afgelopen jaren erg is gestegen. Toen ik hier een paar jaar terug kwam op dit forum heb ik niet zulke mooie dingen gezien, Bravo!
 7. chriz

  Vuurwerk 2008-2009

  Danny erg mooi man! Vraagje: Wat schoot je de lucht op 1:52? Die knal ziet er heel mooi uit namelijk. Dit jaar heb ik slechts 1 whistle knaller gemaakt en wat Kno3/suiker pijlen met whistle report, niet echt de moeite waard om op te nemen. Denk dat ik volgend jaar toch me hobby weer ga oppakken.
 8. chriz

  16-jarige Met 250 Kilo Vuurwek Op Kamer

  hahaha dan moet dat mannetje aardig wat centjes hebben gehad ;)
 9. chriz

  Hoi, Ik Ben Cheatas

  Waarom schiet je niet op mensen? zijn er ook in overvloed :o
 10. chriz

  Aardgas Paddestoel

  Hoezo illegaal mengsel?
 11. chriz

  Whistle Pijltje

  Veel succes met het vervaardigen van whistle vuurpijltjes. Ik heb er alleen nog maar CATO's mee gehad, waarschijnlijk omdat ik het niet goed geperst had. Ook is de mix gevoeliger dan ik dacht.....
 12. chriz

  Pyro-stuff.com

  Zooo! Dat ziet er erg goed uit. Mijn complimenten! En de prijzen zijn ook niet erg hoog. Chriz
 13. chriz

  Ik Ben...

  Hahaha iedereen is hier eerst door het slijk gehaald Goede spelling en duidelijke post zorgt voor overzichtelijkheid en orde(zodat er geen misverstanden ontstaan.) Welkom natuurlijk!
 14. chriz

  Schuurtje Leeg

  Ahhh godverdomme! Is het weer zover?! De naaihonden hebben weer iemand te pakken. Zonder enig expertise de zaak aanpakken :S Ik hoop eccht voor je dat het allemaal gaat meevallen......
 15. chriz

  World Wide Marijuana March 2008 - 3mei

  hahaha klasse dat je het hier nog even neerzet, ik las het al op het wietforum, zeer goed initiatief. Jammer dat ik er niet bij kan zijn. Een kabinet die verworven vrijheden afpakt is een zeer grote achteruitgang, we moeten dit niet pikken.
×