Jump to content
PyroForum.nl

Hardcore Bob

Gebruikers
 • Content count

  217
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

Contact Methods

 1. Hardcore Bob

  Task Force Opsporing Vuurwerk Bommenmakers

  Zo dan, is weer 3 jaren terug dat ik hier heb gepost. Grappig om wat bekende "gezichten" weer te zien. Ik kwam even langs om te kijken of en hoe deze community gereageerd heeft op deze actie. Als je het mij vraagt is het een grote publiciteitsstunt, pure bangmakerij. Het doel van de actie is om mensen af te raden om dit soort filmpjes te doen. En dat lukt aardig. Niet vreemd, het is best eng om een persoonlijk filmpje opgestuurd te krijgen waarin er gedreigd wordt met celstraf. - Snip - (Je weet maar nooit met dit forum... )
 2. Hardcore Bob

  Target-master

  Ik weet niet of jij nou pech hebt of ik geluk, maar toen ik ze een tijdje geleden bestelde had ik ze binnen een week in huis. Oordeel zelf. :lol:
 3. Hardcore Bob

  Filmpjes

  Is al wel eens in dit topic verschenen. Ik had die hamer maar gefilmd als ik de cameraman was, wie weet wat die heeft aangericht.
 4. Hardcore Bob

  Creme Brulee Brander

  Ik heb reeds mijn 5 exemplaren van deze ontvangen. http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.1320 Ze zijn best goed voor hun prijs. Maar vergeet niet, geen enkele butaan (normale EN storm) aansteker werkt in de kou, omdat butaan nou eenmaal een kookpunt van rond het vriespunt heeft en het pas een voldoende druk leverd richting 10 graden celcius. Bij koud weer, nooit een aansteker op de grond leggen, altijd in je zak of in je hand, anders koelt hij te veel af. Propaan heeft hier geen last van, sinds propaan bij -42 pas vloeibaar wordt en sowieso een hogere dampdruk heeft.
 5. Hardcore Bob

  Flash Compositie

  Dat is een hoop. Probeer je filmpje te converten.
 6. Hardcore Bob

  Zo we gooien het even op tafel.

  Stelling: Een belangrijke oorzaak van k3wls e.d. is het niet begrijpen dat "Pyroforum" niet voor "PyromanieForum" of "MetVuurwerkKnutselen.nl" staat. (Dat staat ook nergens) Oplossing: Zeer prominent aangeven aan registrerende members waar pyroforum voor staat, en wat er vooral (NIET) van je verwacht wordt. Agree/Disagree? Ik heb dit al eens eerder genoemd, maar daar werd niet duidelijk op gereageerd dus heb ik geprobeerd het zo duidelijk en concreet mogenlijk te maken.
 7. Hardcore Bob

  Nieuwjaars knaller!

  Niet mee eens, het ging over of hij k3wl was of niet en of tampen k3wl was of niet. Nogmaals:
 8. Hardcore Bob

  Zo we gooien het even op tafel.

  HE's afschermen is tot daar aan toe, maar met pyrofora af te schermen bereik je letterlijk niets. We willen dat die mensen zelf leren, door op o.a. het forum naar informatie te zoeken, en dan gaan we dat afschermen??? Serieus? Dan krijg je toch alleen maar meer vragen en nieuwe topics over bestaande onderwerpen!? En inderdaad, dan krijgen we zo'n gelaagd rangensysteem met heel veel hielenlikkerij en macho gedrag.
 9. Hardcore Bob

  Filmpjes

  Hee, die komen me bekend voor, doet me denken aan deze: http://www.pyrobin.com/files/newrockets2.mpg
 10. Hardcore Bob

  Filmpjes

  Ear rape. Daar zijn ze mee bezig. Maar zoals al vermeld, duidelijk een salute cake, wellicht multibreak shells.
 11. Hardcore Bob

  Zo we gooien het even op tafel.

  Dit wil ik al heel lang zeggen, mee eens dus. Ik heb meer last van het overtreden van regel 8 Ontopic: Ik denk dat de belangrijkste oorzaak is dat nieuwe leden niet weten waar pyroforum voor staat, namelijk pyrotechniek. Elke "pyro-dreuzel" moet ik dan ook uitleggen dat er een groot verschil zit tussen pyrotechniek en pyromanie.We hebben het hier namelijk over een creatieve hobby en geen ziekte. Dat terzijde, ik denk dat er veel k3wls simpelweg het verkeerde forum hebben opgezocht. Nou kunnen we hen wel doorverwijzen naar dergelijke vuurwerkfora, maar zoals u weet: voorkomen is beter dan genezen. Zo moeten wij registrerende leden van te voren laten weten wat voor forum ze mee te maken hebben.
 12. Hardcore Bob

  Black Powder

  Natuurlijk! Dat is het hele principe! Maar hoe dunner het laagje compo is des te beter. Snap je? Omdat er dan zoveel mogelijk kracht op de kristallen komt. Edit: Ik bedoelde natuurlijk het laagje compo tussen het medium (media) en de wand van de trommel.
 13. Hardcore Bob

  Black Powder

  Nee, het is de bedoeling dat het gewicht van de ballen op een dunne laag compo valt waardoor de kristallen breken, als je een emmer GP heb staan en je gooit er keer op keer loden ballen in wordt het geen meal. Dus als je je trommel helemaal volgooit hebben je media geen effect meer. Dat bedoelt hij.
 14. Hardcore Bob

  Wat voor een werk of studie?

  Dit is al eerder vernomen op pyroforum, in een introductietopic van iemand IIRC. :blush:
 15. Hardcore Bob

  Nieuwjaars knaller!

  Lekker relevant of een persoon op youtube k3wl is of niet. Als we elke k3wl op youtube gaan afzeiken dan zijn we nog wel een paar maandjes bezig met "COBRA IN PRULLENBAK" filmpjes. Bovenste 5 posts (en deze natuurlijk) verwijderen?
×