Jump to content
PyroForum.nl

explomaan

Afgeschermd
 • Posts

  628
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

Recent Profile Visitors

2.536 profile views

explomaan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

 1. Ik heb nee gestemd: -Reputatie houd ik niet zo van: in het verleden gehaalde resultaten bieden geen garantie op de toekomst. -Ik heb meer sterren dus je moet naar mij luisteren.
 2. Maar ook zonder fouten is het niet ongevaarlijk.
 3. Secondelijm werkt niet relaxt, beter gebruik je houtlijm.
 4. Denk eraan dat kaliumnitraat/aluminium zwavel composities soms een bitch zijn om te ontsteken. Als je aluminium niet superfijn is (deeltjes nog afzonderlijk zichtbaar) moet je erg goed primen met een hete mix. BP brand dan te snel en niet heet genoeg.
 5. explomaan

  Evaluatie

  Ja je moet je niet aangevallen voelen. Ook al wordt je aangevallen, het is niet persoonlijk en je moet er gewoon mee leren omgaan .
 6. Hij bedoelt ballmillen zonder media maar dat is dus ook levensgevaarlijk. Denk maar aan het openmaken van je trommel als de flash klaar is. Of als de trommel een klein beetje lekt zodat er aan de buitenkan wat superfijne flash opbouwt. Nee flash moet je echt diaperen of op de binaire methode in je knallers mengen. Maak niet meer dan je nodig hebt en bedenk dat het overal in het proces fout kan gaan met ernstige verwondingen tot de dood tot gevolg. 1 gram is al genoeg om je hand flink (en voorgoed) te verminken. @rocketier, maak je nou je flash van te voren en bewaar je het dan? Dit wordt erg afgeraden. Met 200 gram 7-3 kan je 40 4-inchers breaken... Ik vind de methode van flash in je knaller maken zo gek niet...
 7. Je hebt toch niet tegen die bosjes daar lopen plassen . Nee leuk begin, ga je ermee verder? Hoe heb je ze gemaakt (globaal)?
 8. Dat kan, je moet dan wel een antiklontermiddel als magnesiumcarbonaat (als ik me niet vergis) door de kaliumperchloraat heen ballmillen. Anders word het 1 brok. shake it shake it babee . Niet te hard natuurlijk .
 9. Wat een gezeik. Dat verwacht je niet op een leuk klein forum met alleen maar mannen... Verman uzelf. @moderators: Bedankt voor jullie inzet voor het forum!
×
×
 • Create New...