Jump to content
PyroForum.nl

explomaan

Afgeschermd
 • Content count

  628
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

2,405 profile views
 1. explomaan

  Reputatie systeem

  Ik heb nee gestemd: -Reputatie houd ik niet zo van: in het verleden gehaalde resultaten bieden geen garantie op de toekomst. -Ik heb meer sterren dus je moet naar mij luisteren.
 2. explomaan

  Whistle Mix (rocketry)

  Maar ook zonder fouten is het niet ongevaarlijk.
 3. explomaan

  Waar woon je?

  In de bieb
 4. Secondelijm werkt niet relaxt, beter gebruik je houtlijm.
 5. explomaan

  lichtkogel/flits compo

  Denk eraan dat kaliumnitraat/aluminium zwavel composities soms een bitch zijn om te ontsteken. Als je aluminium niet superfijn is (deeltjes nog afzonderlijk zichtbaar) moet je erg goed primen met een hete mix. BP brand dan te snel en niet heet genoeg.
 6. explomaan

  Evaluatie

  Ja je moet je niet aangevallen voelen. Ook al wordt je aangevallen, het is niet persoonlijk en je moet er gewoon mee leren omgaan .
 7. explomaan

  Schudden van knallers

  Ja , ben ik ook met je eens.
 8. explomaan

  Schudden van knallers

  Hij bedoelt ballmillen zonder media maar dat is dus ook levensgevaarlijk. Denk maar aan het openmaken van je trommel als de flash klaar is. Of als de trommel een klein beetje lekt zodat er aan de buitenkan wat superfijne flash opbouwt. Nee flash moet je echt diaperen of op de binaire methode in je knallers mengen. Maak niet meer dan je nodig hebt en bedenk dat het overal in het proces fout kan gaan met ernstige verwondingen tot de dood tot gevolg. 1 gram is al genoeg om je hand flink (en voorgoed) te verminken. @rocketier, maak je nou je flash van te voren en bewaar je het dan? Dit wordt erg afgeraden. Met 200 gram 7-3 kan je 40 4-inchers breaken... Ik vind de methode van flash in je knaller maken zo gek niet...
 9. explomaan

  Candy Pijlen

  Je hebt toch niet tegen die bosjes daar lopen plassen . Nee leuk begin, ga je ermee verder? Hoe heb je ze gemaakt (globaal)?
 10. explomaan

  Schudden van knallers

  Dat kan, je moet dan wel een antiklontermiddel als magnesiumcarbonaat (als ik me niet vergis) door de kaliumperchloraat heen ballmillen. Anders word het 1 brok. shake it shake it babee . Niet te hard natuurlijk .
 11. explomaan

  Gamekeeper

  Wat een gezeik. Dat verwacht je niet op een leuk klein forum met alleen maar mannen... Verman uzelf. @moderators: Bedankt voor jullie inzet voor het forum!
 12. explomaan

  Mening van BMW.M3 over recente beleidsverandering.

  Haha zeer mooi, jij verdient een pluim .
 13. explomaan

  Het 'Wat-ga-jij-vandaag-doen-topic'

  Haha sjeef heeft er zin in .
×