Jump to content
PyroForum.nl

Reporter

Afgeschermd
 • Content count

  178
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

2 Followers

Recent Profile Visitors

1,788 profile views
 1. Reporter

  eerste keer een shell

  Ziet er netjes uit ETR ! Naar mijn idee zijn er idd wat stars gebroken. Je ziet meer een soort stofwolk, dan dat je sterren weg ziet vliegen. Minder pasten lijkt mij. Voor de rest: ga zo door... proberen en testen leer je heel veel van.
 2. Reporter

  Vuurwerkfestival Scheveningen

  Van der Valk ? We zien het wel. Als het dit weer blijft gaat ik aan de hobby.
 3. Reporter

  Vuurwerkfestival Scheveningen

  Ik denk dat ik morgen wel ga kijken. China en Japan zijn dan aan de beurt. Het zal wel weer erg druk zijn. Als het niks is gaan we gewoon aan de shoarma :)
 4. Reporter

  Malta's salutes

  Hier een foto van een Lampara. Misschien kan je er wat mee.
 5. Reporter

  Malta's salutes

  Ik zou diesel nemen met wat motorolie. Zit er ook aan te denken om er een te maken. Wat ga jij gebruiken als reservoir en hoeveel inhoud ? Normaal gebruiken ze een liter, maar dat vind ik een beetje veel.
 6. Reporter

  Aanslagen Noorwegen

  Stegeman van "undercover" had ook binnen een dag een vuurwapen gekocht van een wild vreemde in a'dam. Zo moeilijk is het niet om aan een vuurwapen te komen. Er zijn in nederland nog steeds meer illegale wapens dan legale.
 7. Reporter

  PyroWinkel.nl

  Doe mij maar de oude manier. Gasbrander of aansteeklont.
 8. Reporter

  cavity pump

  Vandaag wat nieuwe tools gemaakt van Aluminium. Werkt perfect. Je moet alleen niet vergeten een binder door je comp te doen, anders kan je opnieuw beginnen ;)
 9. Reporter

  cavity pump

  Uiteraard vul ik er een aantal met Flash. Waarschijnlijk KNO flash omdat ik bang ben dat hij anders verpulvert ipv dat hij in 3 of 4 stukken breekt. Kan ook MP proberen. Wil er ook een paar vullen met kleuren comp. Ik denk dat blauw wel een mooi effect geeft. Ga gewoon een stuk of 10 verschillende maken om te testen. Heb ze gebonden met dextrine 10gr ipv 6gr. Vanwege mijn snelle meal zal dit weinig of niks uitmaken voor de brandsnelheid. Zit ook te denken om met Arabic Gum te testen. Met aceton binden zal niet lekker werken denk ik. Maar als je het niet probeerd.............
 10. Reporter

  cavity pump

  Vanmiddag even snel een cavity pump gemaakt. 25mm OD. Deze net gemaakt om te testen. Moet de tool nog netjes afdraaien, maar kon weer niet wachten. Als ze droog zijn stop ik er 6 in de 39 reports Can Shell. Heb nu TT gebruikt met 10% Ti.
 11. Reporter

  Mening van BMW.M3 over recente beleidsverandering.

  we zullen zien...........
 12. ....................................................................Wat is het toch stil op het forum ................................................................................ Ik hoop dat de moderators net als ik al na drie dagen door heb dat het zo niet gaat werken. Oke, het is misschien wat uit de hand gelopen, maar nu is ons het zwijgen opgelegd. Ik kan nergens gezellig ouwehoeren over vanalles en nog wat. Het is toch niet te doen om voor elk onderwerp een nieuw topic te openen ? Van de 2049 geregistreerden zijn er ongeveer 20 actief bezig met hun hobby. Die word nu het zwijgen opgelegd. Als mensen een specifieke vraag hebben kunnen/moeten ze dat voortaan in het daarvoor bestemde topic doen. Als we daar met zijn allen op letten dan moet dat toch goed gaan. Zo stil als het nu is, daar hoef je geen maand voor te wachten om er achter te komen of het nu beter werkt.
 13. Reporter

  Het 'Wat-ga-jij-vandaag-doen-topic'

  Afgelopen weekend 39 reports gevuld voor mijn nieuwe 4" Can shell. Tevens een nieuw "omhulsel" gemaakt. Met de vorige was ik niet tevreden. Stars (11mm) liggen ook te drogen. Slow Gold met groffe C en Ti 2000-3000 Mesh. Daarvan de helft met een beetje alu erbij. Vanavond vast een bottemshot maken en wat MCRH (die gaat wel hard met 4").
 14. Reporter

  Het 'Wat-ga-jij-vandaag-doen-topic'

  Een spherische shell pasten of een Can shell spiken. Volgens mij gaat spiken sneller, maar voor mij maakt het niet uit. Het heeft meer met de effecten te maken die je met een Can shell kan maken. Een sperische shell heeft altijd een rond effect. Vanavond m'n timefuse vast voorzien van quickmatch. 39 stk pfff... Word weer een avondje met smeltlijm klooien Vanmorgen allemaal gevuld met 70/30.
 15. Reporter

  Het 'Wat-ga-jij-vandaag-doen-topic'

  Vanavond begonnen met een nieuwe 4" Can, met 39 reports. In de buitenste 23 reports. Deze time ik op 2 sec. In de binnenste 16 stuks. Deze krijgen 3 en 3,5 sec delay. Stars worden SlowGold en Bether Perarl.
×