Jump to content
PyroForum.nl

explomaan

Afgeschermd
 • Content count

  628
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by explomaan

 1. explomaan

  Target-master

  Even over Target-master, wat een Teringlijers zijn dat. Zoals ik eerder vertelde heb ik in januari loden ballen besteld bij target-master. -Op 14 januari hebben ze mijn geld ontvangen. -In de laatste week van januari stuurde ik een mailtje omdat ik nog niks had ontvangen en ook niks had gehoord, met de vraag wanneer ik mijn bestelling zou ontvangen. -De dag erna kreeg ik antwoord op mijn vraag. De ballen waren onderweg van amerika en werden de volgende week op schiphol verwacht. De levering moest dan waarschijnlijk nog even door de douane worden gecontroleerd maar target-master verwachtte de bestelling snel te hebben. -Over de helft van februari (nog niks ontvangen) stuur ik opnieuw een mailtje met de vraag waar mijn bestelling blijft. -twee dagen later krijg ik antwoord -Meer dan een maand later, tweederde van maart, stuur ik opnieuw een mail: Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen en ook niks meer van target-master gehoord. Ik ben zeer redelijk en vraag of als de ballen niet geleverd kunnen worden, er mogelijkheid is op een vervangend product (een iets andere maat loden ballen, zo krap komt het bij ons niet:P). Zoniet wil ik mijn geld terug. -De zelfde dag krijg ik een mailtje terug met de vraag of ik wil aanduiden welk product ik dan zou willen. Ik stuur (ook dezelfde dag) dat een maatje kleiner of groter ook zou voldoen. -Meer dan 2 weken later stuur ik een inmiddels enig zins geagiteerde mail waarin ik vertel dat ik al geruime tijd wacht op een reactie. Ik stel dat ik een product wil of anders mijn geld terug. -10 dagen later (inmiddels 17 april) heb ik nog geen reactie en stuur ik opnieuw een mail waarin ik aangeef dat het mooi is geweest en dat ik mijn geld terug wil (binnen een week). -Nu krijg ik wel een reactie met daarin dat het maximaal 30 dagen kan duren voordat ik mijn geld terug krijg. Ze stellen me de keuze "annuleren of door laten gaan?" -Dezelfde dag nog stuur ik een mail terug dat ik al zei dat ik mijn geld terug wil. -De volgende dag lees ik het volgende mailtje: Koop Nooit bij Target-Master!!!
 2. explomaan

  Oudjaarkriebels!

  Nou jongens (meiden meld u), hierbij open ik het nieuwe oud en nieuw voorpret en plannen topic. Hierbij presenteer ik mijn voorlopige plannen Shells 2" salute 10 3" salute 5 3" salute (can) 5 3" pony 5 4" sier 20 5" sier 4 6" sier 2 Knal 10 grams turbopyro flash knallers 100 Color to report (hard ) knallers 50 Dikke knallers 10 Overig Rookbommetjes met hexachloorethaan Flares met bariumnitraat en aluminium of magnesium Report mines (Starmines) (fontijnen) Groeten van Swim (gedachtespinsel van explomaan)
 3. explomaan

  Reputatie systeem

  Ik heb nee gestemd: -Reputatie houd ik niet zo van: in het verleden gehaalde resultaten bieden geen garantie op de toekomst. -Ik heb meer sterren dus je moet naar mij luisteren.
 4. explomaan

  Whistle Mix (rocketry)

  Maar ook zonder fouten is het niet ongevaarlijk.
 5. explomaan

  Waar woon je?

  In de bieb
 6. Secondelijm werkt niet relaxt, beter gebruik je houtlijm.
 7. explomaan

  lichtkogel/flits compo

  Denk eraan dat kaliumnitraat/aluminium zwavel composities soms een bitch zijn om te ontsteken. Als je aluminium niet superfijn is (deeltjes nog afzonderlijk zichtbaar) moet je erg goed primen met een hete mix. BP brand dan te snel en niet heet genoeg.
 8. explomaan

  Evaluatie

  Ja je moet je niet aangevallen voelen. Ook al wordt je aangevallen, het is niet persoonlijk en je moet er gewoon mee leren omgaan .
 9. explomaan

  Schudden van knallers

  Ja , ben ik ook met je eens.
 10. explomaan

  Schudden van knallers

  Hij bedoelt ballmillen zonder media maar dat is dus ook levensgevaarlijk. Denk maar aan het openmaken van je trommel als de flash klaar is. Of als de trommel een klein beetje lekt zodat er aan de buitenkan wat superfijne flash opbouwt. Nee flash moet je echt diaperen of op de binaire methode in je knallers mengen. Maak niet meer dan je nodig hebt en bedenk dat het overal in het proces fout kan gaan met ernstige verwondingen tot de dood tot gevolg. 1 gram is al genoeg om je hand flink (en voorgoed) te verminken. @rocketier, maak je nou je flash van te voren en bewaar je het dan? Dit wordt erg afgeraden. Met 200 gram 7-3 kan je 40 4-inchers breaken... Ik vind de methode van flash in je knaller maken zo gek niet...
 11. explomaan

  Candy Pijlen

  Je hebt toch niet tegen die bosjes daar lopen plassen . Nee leuk begin, ga je ermee verder? Hoe heb je ze gemaakt (globaal)?
 12. explomaan

  Schudden van knallers

  Dat kan, je moet dan wel een antiklontermiddel als magnesiumcarbonaat (als ik me niet vergis) door de kaliumperchloraat heen ballmillen. Anders word het 1 brok. shake it shake it babee . Niet te hard natuurlijk .
 13. explomaan

  Gamekeeper

  Wat een gezeik. Dat verwacht je niet op een leuk klein forum met alleen maar mannen... Verman uzelf. @moderators: Bedankt voor jullie inzet voor het forum!
 14. explomaan

  Mening van BMW.M3 over recente beleidsverandering.

  Haha zeer mooi, jij verdient een pluim .
 15. explomaan

  Het 'Wat-ga-jij-vandaag-doen-topic'

  Haha sjeef heeft er zin in .
 16. explomaan

  Natrium nitriet

  Waarvoor dan wel?
 17. explomaan

  Natrium nitriet

  Interessant maar is je nitriet daar zuiver genoeg voor. Je wilt toch wel zeker zijn dat er geen lood in zit?
 18. explomaan

  Muziek

  ;)
 19. explomaan

  Korte Vragen Topic

  Oke maar de hitte houd het vocht weg dus wellicht reageert het juist minder.
 20. explomaan

  Het 'Wat-ga-jij-vandaag-doen-topic'

  Ziet er mooi uit sjeef! Ik ben benieuwd naar de filmpjes (tenzij ik even langs zou kunnen komen natuurlijk ). @BMW, je inserts zien er aantrekkelijk uit .
 21. explomaan

  PyroM8

  Welkom jongen, @auto, Tis geen taalforum .
 22. explomaan

  Het 'Wat-ga-jij-vandaag-doen-topic'

  Ja meestal is voor makkelijk gaan het beste .
 23. explomaan

  Het 'Wat-ga-jij-vandaag-doen-topic'

  Goed bezig , Wij moeten toch nog is meeten man .
×